Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A di je zrakoplovstvo za paradu, istrošilo se na Ukraijini??? Sad pomalo i vjeruje ukrajinskim podacima o oborenim zrakoplovima i helikopterima.

Видели сте шта је на паради , само је неколицина у Украјини ..овоа парада је сама по себи побила све лажи и клевете западних медија ..Руска војска је на територији Русије а у Укрјаини је антитеростичка формација и јединице Доњецке и Луганске народне одбране

Boja će se oprati, ali ruski zločini neće.
da, da

samo sto postoji hronologija

da se sudilo za zlocin u odesi danas bi bio mir.

evropa i zapadna civilizacija su cutali na spaljene ljude .

nisi ti moja ciljna grupa, takvima se ne obracam

vi ste ovde kao guske u politickoj magli tumarate i papagajisete zapadnu komesarsku manru

hq7ihmmiccmmij5okzh2.jpg

Баш сам хтела да кажем да Путин јако леп изгледа у последње време
I moj deda je lepo izgledo mesec dana prije :pop: :pop: :pop:

Амбасадор Русије у Пољској нападнут је и гађан црвеном бојом када је покушао да положи венац на Гробљу совјетских војника у Варшави.

Русија би требала прекинути све дипломатске односе са Пољском и повући амбасадора...

Нисам стигао да видим параду, да ли је било свега онога што су најављивали западни медији:
- наци траке на рукама учесника
- парада заробљеника из Украјине
- претње оружјем за масовно уништење свим осталима на планети
- присилна мобилизација свих оних који су дошли на параду

И шта са фотографијом?
То је публика а централни део, протокол, он не учествује.
А да, он је тешко рањен или су га Украјинци отели, пуцали му у колена и извадили очи и зато га ТВ није приказала у публици?
Морам признати да си ме победио аргументима.
Вероватно су Шојгу и Путин са Али експреса, оно, на батерије, пошто је први умро од срчаног удара а други је на операционом столу, рак?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back