Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ukrajinski ambasador Melnik izviždan u Berlinu​

Stanovnici Berlina izviždali su ukrajinskog ambasadora u Nemačkoj Andrija Melnika tokom polaganja venca na spomenik sovjetskim vojnicima u Berlinu, piše Berliner Cajtung.
Nemci okupljeni u blizini spomenika skandirali su „Melnik, odlazi!“, i na nemačkom i na ukrajinskom.
Pre ovoga, ukrajinskog ambasadora su pitali ko je oslobodio Berlin od fašizma, na šta je odgovorio“Ukrajina“.

По свему судећи удари са чела и бокова по 🇺🇦 украјинским снагама концентрисаним око Лисичанска и Северодњецка довели до њиховог ⚔️оперативног окружења. Украјинске снаге извршиле деконцентрацију своје технике и по деловима покушавају да избегну потпуно опкољавање. Ово ометају руске ВКС. Има губитака.

Амбасадор Русије у Пољској нападнут је и гађан црвеном бојом када је покушао да положи венац на Гробљу совјетских војника у Варшави.

Русија би требала прекинути све дипломатске односе са Пољском и повући амбасадора...

Ова 'лејди ин ред' и гаће скинула, али јој ни то не помаже :lol:

Rusija je sramota svijeta i to treba pokazivati uvijek i svuda.

Русија је понос света јер стаје на крај НАТО Нацизму који је убио милионе људи широм света од 1945 до данас.

Само сте у Ираку убили преко 500.000 деце и поносите се тиме зликовци...

А убијали сте децу Ирака зато што сте лагали да поседују оружје масовног уништења што се доказало као чиста лаж

Nikada nije bio??
Jesi li ti siguran??
5f1c676e85600a16eb4ee9ca.jpg

Tradicionalni folklor u Rusiji.

Колега од мог другара овде је Украјинац из Луганска, с тим да је фамилија уствари из Севернодоњецка. Али је укроп, не воли Русе (иако говори руски, слабо зна украјински). Додуше, довео је сина овамо, да га склони од регрутације. Са друге стране, зет и брат су се јавили у војни одсек тамо у Донбасу, али украјинска војска није хтела да их узме, не знам из којих разлога.
Причао је такође како је током Априла СБУ ишао буквално од врата до врата по Северодоњецку и гледао људима у телефоне, и како је морао да упозори оца и родбину да не инсталира Телеграм на телефону. Они који су нађени да су пратили про-руске групе су одведени и даље им се не зна судбина.
Не би ме чудило да након пада Северодоњецка освану слике "руских злочина" са онима које је СБУ одвео.

Brini ti za deda Brendona, on je u 10x lošijem stanju.
Zabole me za brendona, nego bojim se za vas putinoljupce ako putko skikne u mjesec dana koga ce te onda proglasavat za BOGA :D

Путин веоома лепо изгледа , види се да га мучи оно што се дешава у Укрјаини , али знамо да ће то ускоро да се заврши ..

Путин је прави мушкарац .
Jesi ti gimnasticarka...nisi onda tisina tamo :D :D

Колега од мог другара овде је Украјинац из Луганска, с тим да је фамилија уствари из Севернодоњецка. Али је укроп, не воли Русе (иако говори руски, слабо зна украјински). Додуше, довео је сина овамо, да га склони од регрутације. Са друге стране, зет и брат су се јавили у војни одсек тамо у Донбасу, али украјинска војска није хтела да их узме, не знам из којих разлога.
Причао је такође како је током Априла СБУ ишао буквално од врата до врата по Северодоњецку и гледао људима у телефоне, и како је морао да упозори оца и родбину да не инсталира Телеграм на телефону. Они који су нађени да су пратили про-руске групе су одведени и даље им се не зна судбина.
Не би ме чудило да након пада Северодоњецка освану слике "руских злочина" са онима које је СБУ одвео.

Чисти НАТО нацизам влада у Украјини. Одводе људе преко ноћи и ликвидирају их без суда и пресуде . То подржавају Хрвати јер су они исто радили Србима. Иста је то багра зликовачка геноцидна.

Danas je Rusija ta koja pokušava vojnom agresijom okupirati drugu državu i pripojiti je sebi. To što je netko drugi to radio prije 20, 50 ili 500 godina nije opravdanje.

Русија покушава спасити од геноцида НАТОвског русофоно становништво у Украјини које ви Хрвати, Укропи и остали НАТО нацисти одводите и ликвидирате само зато што рецимо симпатишу Русе.

I šta kaže,koji je razlog što mrzi Ruse? Nevezano za današnji skuob.

Rat i sukob to neće promijeniti.
Znaš šta će promijeniti? Neka Rusija pokaže Ukrajini da im je bolje živjeti s njima nego sa Zapadom.

Јеси погледао онај исечак италијанске телевизије о украјинским ученицима одн. школи и онај француски документарац у Донбасу..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back