Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.945
Hvala to nisam znao.Астечко царство досезало је до Аљаске.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala to nisam znao.Астечко царство досезало је до Аљаске.
Kmeeee kme kme kmeeeeeeПрљави Пољаци смрдљиви напали руског амбасадора , злотвори фашистички
Zato sto ih je sada mnogo manje, razbezali se stakori, ali ih i dalje deratizujuMenja se iz dana u dan. U poslednje vreme Rusija ne prica toliko o nacistima u Ukrajini, ili mi se cini?
Rus nije sigurnoOni su izmislili da izbuse zemlju i vade gas i naftu. Vrhunac tehnologije
![]()
Putin je mrtav, ovo neki blesavi dvojnik.
Сјајно, једноставним језиком објаснио је нама лаицима како шта функционише.
Još jedna nacistička laž koju sam pobio argumentima i dokazima ovdebaja sa slike Влади́мир Па́влович Покро́вский,gardijski pukovnik Sovjetske Armije, kasnije i oficir.
Hahahahaha nacisti kradu i izmišljaju istoriju.
Показали су да не могу да обезбеде представнике стране земље, као и да су примитивни. Фарбу су вероватно бацили Украјинци.Hahaaaaaaaaa! Bravo Poljaci!
Pokazali su da imaju mooda!![]()
Напротив, Срби дошли памети. Камо среће да су током ДСР-а српски комунисти
Pogledajte prilog 1150671
Komunjare i desnicari koji slave Drazu kao antifasistu ujedinjneni ... ludilo mozga.
Pa i ti si promenio pol. Mislio si da ces izaci iz podruma ali i dalje zivis tu
Ma ništa, samo smo konstantovali da si opet ispao glup na temi. Hvala.
не , него ти не познајеш шта жене воле ..односно , слабо познајеш жене
Nema na čemuMa ništa, samo smo konstantovali da si opet ispao glup na temi. Hvala.
Ma da, sad si me provalila.не , него ти не познајеш шта жене воле ..односно , слабо познајеш жене
Ne priča ni o buljucima nacista u Rajhstagu u Berlinu.Menja se iz dana u dan. U poslednje vreme Rusija ne prica toliko o nacistima u Ukrajini, ili mi se cini?
Šta ti baljezgaš, dečko?Pa i ti si promenio pol. Mislio si da ces izaci iz podruma ali i dalje zivis tu
Ruse ubija loša vodka i beda. Sami odumiru.Zato sto ih je sada mnogo manje, razbezali se stakori, ali ih i dalje deratizuju
Nije, demantirao te VujaČovek na prvoj slici Влади́мир Па́влович Покро́вский,čovek na drugoj slici isto on samo sa drugim imenom. Još jedna laž raskinkana.
Pogledajte prilog 1150695Pogledajte prilog 1150693
![]()
Баш сам хтела да кажем да Путин јако леп изгледа у последње време