LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I svaki dan novi nalozi, klasicniStupanj očaja Banderofila svakim danom sve je veći.
Sutra će utjehu tražiti u zagorenom mlijeku ruske domaćice.
Pošto rusija masovno reže na svim razinama održavanja infrastrukture kako bi mogla nastaviti ubijanje civila u Ukrajini, scene poput ovih bit će sve češće.
Putin glumio ko biva on zeli da se nesto ozbiljna ugovara s 2 kaubojske pudlice I sa 1 novokorisnim idiotom. Putinu ovo treba radi gradjana Rusija I svijeta. Tako je i ispalo sledecii period... Zelenko je jos Jace udarilo po gradjanima Donbasa a Putin je u svojoj Rusiji dobijo ogromnu dozvolu da udari po zlotvorima a gradjani svijeta van zapada s odobravanjem I razumijevanjem su s razumijevanjem odobravali Putinu za pravo s SVO.
Anglosaxonci su napravili NATO/OTAN iz sledece razloga po onom velepoznatom britanskom strateguČemu NATO i njegovo postojanje? Zašto se šire u smjeru Rusije?
NeЈа не бих да лицитирам губицима, али стање ствари на терену говори да ниједна од страна нема довољно снаге за озбиљне, стратешке операције.
То је сигнал тежине досадашњих губитака
Poljaci i Hrvati su najvece zrtvePoljak je sve ispravno rekao.
Pa jesi li ti u toku? NATO je mrtvo slovo na papiru, sada se grade nove strukture europske obrane i Ukrajina je u centru toga.
A Nemačka da bude glavna. Taman da Hrvati evociraju uspomene na neka ranija vremena, kad se slušalo šta Nemčka zapoveda.Pa jesi li ti u toku? NATO je mrtvo slovo na papiru, sada se grade nove strukture europske obrane i Ukrajina je u centru toga.
Ne bas...Zapad privlači sve gdje mogu ubirati profit. Oteti tuđe i na tome profitirati.
I nas su primili u EU samo zbog mora.
Pametno odigrajte ovaj put,odaberete li pogrešnu stranu mogli bi vas vratiti 17. stoljeća unatrag u vremena kada ste lutali Grčkom u potrazi za slobodnom livadom.A Nemačka da bude glavna. Taman da Hrvati evociraju uspomene na neka ranija vremena, kad se slušalo šta Nemčka zapoveda.![]()

Mislim da je ovo svršena priča. Trump i Putinu mi nismo bitni. Ima atraktivnijih lokaliteta.Ne bas...
Rasturanje YU nije zavrseno tek ce da bude pa ce I to "vase" more da pripadne onome od kojih je Srbski opanak I gunj uzeo. Doduse ima Jo's nepoznanica sta ce bacuske da urade kad krenu niz Dunav.
Da,da...nego ima li koji lancani sudar, ali da je aktuelan...msm, ekskluzivno ...sneg u decembru, poledica...Pametno odigrajte ovaj put,odaberete li pogrešnu stranu mogli bi vas vratiti 17. stoljeća unatrag u vremena kada ste lutali Grčkom u potrazi za slobodnom livadom.![]()
Najsigurnije I nikada gubitnik ako se drzis vijekovima stare I provjeren vrijednosti a to je zzzzzzzlato I srebro a moze I dijamant Ali fizicko. Sve ostalo je kockanje.Može i u ZCASH, sa 30$ ode na 450
Jeste slazem se Ali za Italijane Madjare I Germane nije svrseno naprotiv....narocito za Italijane.Mislim da je ovo svršena priča. Trump i Putinu mi nismo bitni. Ima atraktivnijih lokaliteta.
Covjece hrvati su odavno u tom fazonu pocetak su najavili 1991g s pjesmom Danke Dojcland-Sanja TrumbicA Nemačka da bude glavna. Taman da Hrvati evociraju uspomene na neka ranija vremena, kad se slušalo šta Nemčka zapoveda.![]()
I umorili se drzeci desnicu uz cijuke ZDSCovjece hrvati su odavno u tom fazonu pocetak su najavili 1991g s pjesmom Danke Dojcland-Sanja Trumbic
Zivi Sam svjedok kad su primal vagone njemacki uniformi iz kontigenta istocne Njemacka koja se frisko pripojila zapadnoj Njemacka a ta uniforma I kostala silna oruzja/orudja je po ugovoru s SSSR I NATO trebalo da se unisti.I umorili se drzeci desnicu uz cijuke ZDS
"Znanje ruskog jezika nije obavezno"7-10 dana obuke i samoubilački juriš na ukrajinske pozicije.![]()
![]()
![]()