Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 10,6%
  • NE

glasova: 42 89,4%

• Ukupno glasova
    47
Ажурирана верзија руског дрона Шахед сада користи двоструку бојеву главу укупне тежине приближно 100 килограма, рекао је Сергеј „Флеш“ (Флеш), шеф Центра за радио-технолошке технологије. Раније су такви дронови носили до 40-50 килограма експлозива.

https://t.me/s/proof24_ua

Ја не бих да лицитирам губицима, али стање ствари на терену говори да ниједна од страна нема довољно снаге за озбиљне, стратешке операције.
То је сигнал тежине досадашњих губитака

da pratis neke ozbiljne ljude ko sto ja pratim americkog pukovnika Daglasa MekGregora znao bi da je to ne zato sto Rusija nema snage vec zato sto se rat promenio.

Uvodjenje dronova u borbena dejstva je totalno iz temelja promenilo filozofiju i nacin ratovanja.

Vise je skoro nemoguce vrsiti koncentraciju trupa i prodore po odredjenim tackama u dubinu neprijateljske pozadine iz prostog razloga , sto dronovi nadgledaju bukvalno svaku tacku bojista i ne moze niko nikoga vise da iznenadi.

Zato se vodi iskljucivo rat iscrpljivanja, jer Rusija ne zeli da rizikuje visoke gubitke, a Ukrajina za tako nesto nema vise nikakve snage i resurse.

Pokusali su dva puta da urade nesto tako u Zaporozju i u Kursku i u oba slucaja su do nogu porazeni.

Zadovoljan sam jer ti se NATO pakt raspao

Nemacki kancelar Merc kaze da je zapadno carstvo PAX AMERICANA zvanicno mrtvo.

I da sta god da uradite nece se vise vratiti.

Nisu vam javili jos nista tamo u Hrvatskoj ?

Što to konkretno znači Rusima i tebi?
Rusi se ne mogu izvući iz blata Donbasa, a tebi je život svakim danom sve skuplji… Podsjećaš me na onu izreku: želiš da susjedu crkne krava, pa makar crkla i tvoja

Što to konkretno znači Rusima i tebi?
Rusi se ne mogu izvući iz blata Donbasa, a tebi je život svakim danom sve skuplji… Podsjećaš me na onu izreku: želiš da susjedu crkne krava, pa makar crkla i tvoja

Pa znaci slabiji neprijatelj i brza pobeda pravoslavlja i cara Ruskog nad silama mraka i zapada.

Zivot je skuplji jer smo mi kolonija zapada kao i sve druge drzave , a zapad stampa dolare i evre bez pokrica abnormalno zato sve poskupljuje.,

Pa znaci slabiji neprijatelj i brza pobeda pravoslavlja i cara Ruskog nad silama mraka i zapada.

Zivot je skuplji jer smo mi kolonija zapada kao i sve druge drzave , a zapad stampa dolare i evre bez pokrica abnormalno zato sve poskupljuje.,
Ljudi ne razumiju, ne poskupljuje roba nego novac gubi vrijednost.
A gubi je zato što zapad troši više nego što zarađuje i sve se preljeva na siromašni sloj koji je nastao od srednjeg uglavnom.

Sećate li se koliko su revnosno forumski ukrovermahtovci pratili sunovrat rublje?

Šta bi s tim, zaboravili su, dosadilo im?

1000001216.jpg

Sećate li se koliko su revnosno forumski ukrovermahtovci pratili sunovrat rublje?

Šta bi s tim, zaboravili su, dosadilo im?

Pogledajte prilog 1832607
Sad će se prešaltat na pad nataliteta u Kini

KAd god Rusi oslobode neki grad oni navale ovde ko muve na ***** i trkeljišu o nekim nebitnim stvarima jedno 10ak dana, onda se povuku junački (kao što ukrowermaht beži junački)

Back