Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,6%
  • NE

glasova: 38 88,4%

• Ukupno glasova
    43
Не још целој и то је велики пропуст. Не знам зашто? Недостаје им неки Черномирдин, али не против Срба, него против древних Укра.
"Cernomirdina" ima koliko hoces u Rusiji ali nedostaje veliko bombardovanje sto i sam kazes a zasto ga nema probaj sam da odgonetnes, po meni ruska nesposobnost ili je u pitanju skrivena diplomatija svih zainteresovanih.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je kako su čekali zimu da krenu sarokanjem tankera, tako da ne mogu preusmjeri isporuke na Baltik zbog leda...game over
Ono sto raduje je da su sada nakon rafinerija i tankera dosle i naftne busotine na red za unistavanje. Tocno kao sto sam i govorio ima dvije godine.

A Flamingosi i dalekometni neptuni jos cekaju da pocnu razarati rusku infrastrukturu znacajnije.

Koji to grad? Vec dvije godine cekamo da Rusi zauzmu neko vece naselje u potpunosti.

Nakon sto Ukrajinci uniste rusku energetsku infrastrukturu i rusko gospodarstvo kolabira, Rusi ce se povuci.
Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.

Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.
Ni jedan taj grad jos u potpunosti nije osvojen a u Kupjansku vam Ukrajinci trenutno deru guzove.

Nis se ti ne sekiraj. Kad devize od izvoza energenata nestanu, nestace i Putinov rezim. Samo je pitanje hoce li scenarij biti kao u Siriji ili kao u Libiji.Ja mislim da Putin cesto sanja Gadafija.

Back