Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,1%
  • NE

glasova: 40 88,9%

• Ukupno glasova
    45
Не још целој и то је велики пропуст. Не знам зашто? Недостаје им неки Черномирдин, али не против Срба, него против древних Укра.
"Cernomirdina" ima koliko hoces u Rusiji ali nedostaje veliko bombardovanje sto i sam kazes a zasto ga nema probaj sam da odgonetnes, po meni ruska nesposobnost ili je u pitanju skrivena diplomatija svih zainteresovanih.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je kako su čekali zimu da krenu sarokanjem tankera, tako da ne mogu preusmjeri isporuke na Baltik zbog leda...game over
Ono sto raduje je da su sada nakon rafinerija i tankera dosle i naftne busotine na red za unistavanje. Tocno kao sto sam i govorio ima dvije godine.

A Flamingosi i dalekometni neptuni jos cekaju da pocnu razarati rusku infrastrukturu znacajnije.

Koji to grad? Vec dvije godine cekamo da Rusi zauzmu neko vece naselje u potpunosti.

Nakon sto Ukrajinci uniste rusku energetsku infrastrukturu i rusko gospodarstvo kolabira, Rusi ce se povuci.
Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.

Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.
Ni jedan taj grad jos u potpunosti nije osvojen a u Kupjansku vam Ukrajinci trenutno deru guzove.

Nis se ti ne sekiraj. Kad devize od izvoza energenata nestanu, nestace i Putinov rezim. Samo je pitanje hoce li scenarij biti kao u Siriji ili kao u Libiji.Ja mislim da Putin cesto sanja Gadafija.

Rusija nije SSSR.
Ni Rusija nije Putinova tvorevina.
Velis da ce ova "Putinova tvorevina" pasti jos brze od tjedan dana? Pa Putin vlada vec 25 godina. Koliko je to tjedana?
Rekao sam, nakon sto domine pocnu padati. SSSR je trajao preko 70 godina, ali je propao za tjedan.

A ova Putinova koruptna, mafijaska drzava vec polako puca po savovima. Sad ce je Ukrajinci dokrajciti ako Trump ne spasi Putina.

Od 4 godine rata Amerika spašava Ruse 3 godina rata. da neozbiljan je :D
Amerika spasava, ako mora, samo Izrael, nikog drugog.
Tvrdnje da spasavaju Rusiju su jednako istinite poput tvrdnji da djed Bozicnjak leti u kolicima koje vuku Irvasi.
Ljudi koji mrze Rusiju rado traze druge razloge ruskih pobjeda, ma koliko blesavo zvucale, bitno da nisu Rusi. Poput prica da su samo zahvaljujuci americkim kamionima dobili ww2.

Back