Cetvrti unisteni tanker za manje od deset dana. Trgovacka ruta za izvoz ruske nafte polako nestaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"Cernomirdina" ima koliko hoces u Rusiji ali nedostaje veliko bombardovanje sto i sam kazes a zasto ga nema probaj sam da odgonetnes, po meni ruska nesposobnost ili je u pitanju skrivena diplomatija svih zainteresovanih.Не још целој и то је велики пропуст. Не знам зашто? Недостаје им неки Черномирдин, али не против Срба, него против древних Укра.
Mali firer da ali nije zeleniTebi nije, tebe bole patka za ukrowermaht žrtve, verovatno njihovim najblizima jeste jeziva stvar, lepo im je uvalio mali zeleni firer
Slobodno preskoci 5. i 6. godinu saltuj u 7.Evo me natrag nakon tri dana. Kako napreduje trodnevni blitzkrieg? Ima li završetka na vidiku ili ulazi u petu godinu?
Slicno onoj iz Hersona onomad.Ma to je taktička bežanija, moderni naziv
Zanimljivo je kako su čekali zimu da krenu sa rokanjem tankera, tako da ne mogu preusmjeri isporuke na Baltik zbog leda...game overCetvrti unisteni tanker za manje od deset dana. Trgovacka ruta za izvoz ruske nafte polako nestaje.
Koji to grad? Vec dvije godine cekamo da Rusi zauzmu neko vece naselje u potpunosti.Za svaki osteceni tanker Rusi zauzmu dva grada
Ono sto raduje je da su sada nakon rafinerija i tankera dosle i naftne busotine na red za unistavanje. Tocno kao sto sam i govorio ima dvije godine.Zanimljivo je kako su čekali zimu da krenu sarokanjem tankera, tako da ne mogu preusmjeri isporuke na Baltik zbog leda...game over
Ti to ozbiljno?Koji to grad? Vec dvije godine cekamo da Rusi zauzmu neko vece naselje u potpunosti.
Nakon sto Ukrajinci uniste rusku energetsku infrastrukturu i rusko gospodarstvo kolabira, Rusi ce se povuci.
Ni jedan taj grad jos u potpunosti nije osvojen a u Kupjansku vam Ukrajinci trenutno deru guzove.Ti to ozbiljno?
Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim
Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.
Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.
Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.
Ti stvarno misliš da se govori u ratu ono što i je na stvari...onda si jako naivan...Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Neozbiljan siNi jedan taj grad jos u potpunosti nije osvojen a u Kupjansku vam Ukrajinci trenutno deru guzove.
Nis se ti ne sekiraj. Kad devize od izvoza energenata nestanu, nestace i Putinov rezim. Samo je pitanje hoce li scenarij biti kao u Siriji ili kao u Libiji.Ja mislim da Putin cesto sanja Gadafija.
Taj grad su Rusi zadnjih 110 godina osvajali barem 7-8 putaa u Kupjansku
I SSSR je propao za tjedan dana. Ova smijesna Putinova tvorevina ce propasti jos brze kada domine pocnu padati.Neozbiljan si
A sta je na stvari? Ukrajinci drze 20% Rusije? Ukrajinci zauzimaju ruske gradove? Ili je mozda obratno?Ti stvarno misliš da se govori u ratu ono što i je na stvari...onda si jako naivan...
Od 4 godine rata Amerika spašava Ruse 3 godina rata. da neozbiljan jeNeozbiljan si
Rusija nije SSSR.I SSSR je propao za tjedan dana. Ova smijesna Putinova tvorevina ce propasti jos brze kada domine pocnu padati.
na stvari je to da su Rusi osvojili 7% Ukrajine od 2022. Pogledaj na kalendar koji je danas datum.A sta je na stvari? Ukrajinci drze 20% Rusije? Ukrajinci zauzimaju ruske gradove? Ili je mozda obratno?
zapravo je, zato su i dobili mjesto u Vijeću Sigurnosti i ukrajinske nuklearke.Rusija nije SSSR.