Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,9%
  • NE

glasova: 37 88,1%

• Ukupno glasova
    42
Не још целој и то је велики пропуст. Не знам зашто? Недостаје им неки Черномирдин, али не против Срба, него против древних Укра.
"Cernomirdina" ima koliko hoces u Rusiji ali nedostaje veliko bombardovanje sto i sam kazes a zasto ga nema probaj sam da odgonetnes, po meni ruska nesposobnost ili je u pitanju skrivena diplomatija svih zainteresovanih.

Zanimljivo je kako su čekali zimu da krenu sarokanjem tankera, tako da ne mogu preusmjeri isporuke na Baltik zbog leda...game over
Ono sto raduje je da su sada nakon rafinerija i tankera dosle i naftne busotine na red za unistavanje. Tocno kao sto sam i govorio ima dvije godine.

A Flamingosi i dalekometni neptuni jos cekaju da pocnu razarati rusku infrastrukturu znacajnije.

Koji to grad? Vec dvije godine cekamo da Rusi zauzmu neko vece naselje u potpunosti.

Nakon sto Ukrajinci uniste rusku energetsku infrastrukturu i rusko gospodarstvo kolabira, Rusi ce se povuci.
Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.

Ti to ozbiljno?

Glede gradova, Kupjansk, Pokrovsk, Mirnohrad, Vovcansk, Seversk, sela i ne brojim

Ukrajinci kao i njihovi zapadni mentori, tvrde da Ukrajina nema snage protiv Rusa.
To je rekao i Zelenski bas danas.

Iluzorno je vjerojati u bilo kakav pozitivan ishod za Ukrajinu. Ni sa svom podrskom zapada nemaju nikakvih sansi.

Pitanje je samo koliko ce bolan biti poraz, a ne hoce li biti.
Ni jedan taj grad jos u potpunosti nije osvojen a u Kupjansku vam Ukrajinci trenutno deru guzove.

Nis se ti ne sekiraj. Kad devize od izvoza energenata nestanu, nestace i Putinov rezim. Samo je pitanje hoce li scenarij biti kao u Siriji ili kao u Libiji.Ja mislim da Putin cesto sanja Gadafija.

Back