Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Đedo Džoz duboko karinža Ruje kao da je na tri kamagre odjednom , već im Ukri ruše helikoptere ko muve i flambiraju brodove ,a on im sada šalje još pojačanje . :eek:
Zbog velike potražnje u Rusiji skočila cena koljiva ,peškira i crne konfekcije :(

Sta kaze Djedo Soros sta li je sa 500 Hrvata koji su uplatili aranzman za letovanje u Mauripolju? Zna li se sta?

Mariupolj Težak poraz Azova danas, uz veliki broj žrtava. Kadirov je objavio da su ruske snage zauzele zgradu gradske uprave.

FOoZ9soXoAI2t_h

Mariupolj Satelitski snimci, Santinel-2 nam pokazuju gde su požari u gradu. Čitaj gde se vode borbe.

pa bio sam jedna od njih, jbg ja sam od onih sto su morali dizati sidro ... znas ono, puca se, padaju granate, hrvati sa jedne, a muslimani sa druge strane, i sve tako, pish zivi :D

Al evo jesam, sad se sjetih, donirao nesto novca za djecu sa Kosova koja su dosla u posjetu mom gradu

Tako sve sam nesto pomalo ja tu, ali izrod koji drzi stranu svjetskoj najjacoj sili koja je ubijala djecu nemocnog naroda, i to vlastitog, e to vala nisam ... cini mi se umro bi od srama :D
Lazes, lazes

Lazes ko Lavrov, a on laze ko Dzukela

Ukrajina nije ubila nijednog Srbina, daj neki dokaz da jeste.

Potpuno pogrešno, zapad zanima partner, ne može car na zapad nego samo političari smrtnici, odradi mandat i piči dalje. Putinu se osladilo i Rusi svaki da žive u većoj diktaturi.
kakav crni partner. jedni ekonomski robovi a drugi vešto štancaju dolar. jedni izmišljaju pravila a drugi da igraju po njima. daj da se zamenimo.:D

da sad ne uvlačimo duhovnu izopačenost zapadne civilzacije koju liberalizam vodi u ćorsokak. izvolite idite ali ostavite druge da idu svojim putem. nećemo da budemo partneri.

Japan, ministar finansija: "Trenutno ispitujemo situaciju sa nadležnim ministarstvima u svetlu izjave Rusije o plaćanju nafte rubljama." :think:

Rusija Predsednik komiteta Državne Dume za energetiku, Zavaljni: "Rusija može da prodaje energente neprijateljskim zemljama za rublje/zlato, dok plaćanja iz prijateljskih zemalja obrađuje u njihovim nacionalnim valutama, juan, lira, dinar i ako je moguće bitkoin."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back