ZagaTeNej
Domaćin
- Poruka
- 3.155
Pa to je i dobila put u pakao bez povratka! Žao mi je Ukrajinaca, ali sami su krivi što su pristali da budu topovsko meso za Ameriku i NATO.Pa Ukrajina je htjela svojim putem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je i dobila put u pakao bez povratka! Žao mi je Ukrajinaca, ali sami su krivi što su pristali da budu topovsko meso za Ameriku i NATO.Pa Ukrajina je htjela svojim putem.
Ne lupaj. To je ukrajinski tenk u Donbasu iz 2014.sad će ovoga biti sve više...po noći više nije ispod nule i zemlja se lagano topi, te general Blato stupa na pozornicu, a znamo i povijest, general Blato je zajeban igrač.
KOnvertibilni dinar.koja je valuta za nas na dve stolice?)))))
Oprostite molim, moja greska, nesto mi doslo da vas drzim za pametnijeLose ti se cini. Lazes da podrzavamo ne znam koga
A mi podrzavamo Ukrajinu u odbrani od agresije Nacional Boljsevika, Beloruskih i Cecenskih dzihad hordi
Ubrzo general Blato nastupa...tada ste gotovi. Sad se još koji dan kočoperite.Ne lupaj. To je ukrajinski tenk u Donbasu iz 2014.
Da taj general Blato će pomoći opkoljenim Ukrajincima u gradovima! Kakvi fon Maštajni izviru iz ove Kroacije!sad će ovoga biti sve više...po noći više nije ispod nule i zemlja se lagano topi, te general Blato stupa na pozornicu, a znamo i povijest, general Blato je zajeban igrač.
Ima tu još borbe.....prica se po društvenim mrežama da Rusi odvoze pune hladnjače svojih poginulih vojnika....bit će tu jos posla za hladnjače.Nisu ali su zato na 25 m od centra Marijupolja gde mlate dragovoljne Hrvata.
Украјинско руководство је пропустило своју шансу за суверену државу, - званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захарова
Они су већ пропустили главну шансу за постојање Украјине унутар својих граница, суверене Украјине, независне Украјине“, рекла је она.
Ако читате између дипломатских редова и Захарова не носи гег, онда се то може схватити на начин да је заузет курс за анексију Украјине.
https://t.me/intelslava/23389

Promenili agregatno stanjeU opkoljenom Marijupolju bilo je bar desetak hiljada ukrajinskih, hrvatskih i inih nacista.Nijedan nije utekao. Šta li je sada sa svim tim dobrim ljudima?

Ima tu još borbe.....prica se po društvenim mrežama da Rusi odvoze pune hladnjače svojih poginulih vojnika....bit će tu jos posla za hladnjače.

Nema šta da se iznese iz Marijupolja. Vetar razvejao ustaše...Treba ventile zatvorit i zid napraviti prema Rusiji.ЕУ плаћа Русији 800 милиона Евра ДНЕВНО за гас!!
Pogledajte prilog 1125547
https://www.t-online.de/nachrichten...bhaengigkeit-vom-gas-zu-gross-fuer-stopp.html
Pogledajte prilog 1125548
Prica se i ovuda da si ti Gumigelenk na klon nalogu.Ima tu još borbe.....prica se po društvenim mrežama da Rusi odvoze pune hladnjače svojih poginulih vojnika....bit će tu jos posla za hladnjače.
Ukočeni? Trenutno Sv. Petar vaga njihove zasluge i nešto ne vjerujem da će se ijedan od njih provući u raj! Što znači nastavljaju da se prže!U opkoljenom Marijupolju bilo je bar desetak hiljada ukrajinskih, hrvatskih i inih nacista.Nijedan nije utekao. Šta li je sada sa svim tim dobrim ljudima?
To bi bilo kao da netko kažePa to je i dobila put u pakao bez povratka! Žao mi je Ukrajinaca, ali sami su krivi što su pristali da budu topovsko meso za Ameriku i NATO.
Нема то везе с Русима, то су Амери у Кијеву прднули у чабар, ал обилато!Породилиште или пекара.
Само пелене и брашно праве толики пламен.

Čime jadni ne bili?Putin odobrio slanje dobrovoljaca. Konačno. Još mobilizaciju da odradi pa da hvatamo Berlin.
https://t.me/olegtsarov/1341
Ukočeni? Trenutno Sv. Petar vaga njihove zasluge i nešto ne vjerujem da će se ijedan od njih provući u raj! Što znači nastavljaju da se prže!
Hteo ja, al ne mogu da nađem, sve se izmešalo sa njihovim slavnim bežanjem iz Vijetnama.Daj snimak
Taj sto si opisao
Srbi i brojeviU opkoljenom Marijupolju bilo je bar desetak hiljada ukrajinskih, hrvatskih i inih nacista.Nijedan nije utekao. Šta li je sada sa svim tim dobrim ljudima?
Suza suzu stize.Đedo Džoz duboko karinža Ruje kao da je na tri kamagre odjednom , već im Ukri ruše helikoptere ko muve i flambiraju brodove ,a on im sada šalje još pojačanje .
Zbog velike potražnje u Rusiji skočila cena koljiva ,peškira i crne konfekcije![]()