veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
te price o propasti Amerike su smesne. Cuj, propasce Amerika. Pa nije Albanija propala...
Kako ono beše, pre nekoliko dana Bajden okrivio Putina i koronu za rekordnu inflaciju u SAD?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te price o propasti Amerike su smesne. Cuj, propasce Amerika. Pa nije Albanija propala...

Pazi, oni nemaju laboratoriju za ispitivanje virusa kao ti, a ni privatnu detektivsku agenciju kao Tihi, ali moze mozda nesto malo da se zakljuci na osnovu njihovih reci...

Uništili zemlju, pobili 700 000 ljudi,odgovorni za smrt 500 000 iračke djece, ali Toni Bler izjavio da je bila greška, izvinuo se i nikom ništa! Jeste li svjesni kakve budalaštine i moralne bljuvotine vi Mošnjaci i vaši frendovi Krvati pišete na ovom forumu?I za vrijeme rata u Iraku su bili ogromni protesti po svijetu i cijeli svijet je osudio napad na kraju su ih samo su ih SAD i Britanci napali,(Rumunija i Holandija dale moralnu podršku bez pomoći), nisu mogli da nadju više partnera, naravno da se nije trebalo desiti ali ne može nikako biti izgovor za ovo što Rusi u Ukrajini rade. Toni Bler se javno izjavio da je to bila ogromna greška i izvinio se, naravno da Iracani nemaju ništa od toga ali ne očekujem tako nešto od Putina.
El se pustaju teletabisi u americi i uopsteno na zapaduIz prve ruke da javim da USA ne propada, bar to ne primecuju nasi vozaci kamiona...Kazu da benzin jeste poskupeo pre par nedelja, ali da je ovih dana krenuo da pojeftinjuje i da se vraca u normalu...Ne primecuju kazu nikakvu propast, sve je u najboljem redu...Tako da Tihi i ekipa sto se toga tice mogu da budu bez brige i da se sa srecom proslavi prosirenje Ruske teritorije i visak resursa...
ne , ne , nikako sizif da ne klikne na ovoЛоцирај, прати, уништи. Тржни центар Ретровіль */ бонус удар ракете
https://t.me/CenterCIGR/19852
Pogledajte prilog 1123840
Uništili zemlju, pobili 700 000 ljudi,odgovorni za smrt 500 000 iračke djece, ali Toni Bler izjavio da je bila greška, izvinuo se i nikom ništa! Jeste li svjesni kakve budalaštine i moralne bljuvotine vi Mošnjaci i vaši frendovi Krvati pišete na ovom forumu?

da bas cudno. Ja sam ocekivao da ga pozove i uruci mu Medal of HonorKako ono beše, pre nekoliko dana Bajden okrivio Putina i koronu za rekordnu inflaciju u SAD?![]()
da video sam i to ali je ovaj isto najebaoZnam, sve sam to gledao. Ali Ruski MOD je objavio snimak sa svoje bespilotke, gdje se vidi da oni posmatraju dejstvo tog VBR.a nezavinso od nekog ko je to takodje snimao.
da bas cudno. Ja sam ocekivao da ga pozove i uruci mu Medal of Honor

- медијски мрак, биће лупања лобања опе'. Ne lupetaj sa brojkama, ne znas ni kakvi su se ratovi vodili medju plemenima u Iraku i o cemu se tu ustvari radi...Uništili zemlju, pobili 700 000 ljudi,odgovorni za smrt 500 000 iračke djece, ali Toni Bler izjavio da je bila greška, izvinuo se i nikom ništa! Jeste li svjesni kakve budalaštine i moralne bljuvotine vi Mošnjaci i vaši frendovi Krvati pišete na ovom forumu?
ne , ne , nikako sizif da ne klikne na ovo
jer se bojim da mu srcka nece izdrzati , gledajuci sta sve oni Rusi i imaju.
sve bre nesto sto je sizif i govorio da Rusi i nemaju ni tehniku ni , bre ,
kada , ono , lijepo ga pratili i to ozgo , ki u americkim filmovima i onda , poslali bombonu i gle,
tacno u sridu , sletela.
cccc, sizifeeee , nemoj da klikces

Ne lupetaj sa brojkama, ne znas ni kakvi su se ratovi vodili medju plemenima u Iraku i o cemu se tu ustvari radi...

Protesti su normalna stvar u svakoj evropskoj drzavi...Борба против режима ....- медијски мрак, биће лупања лобања опе'. Pogledajte prilog 1123903
Масовни протест фармера у Шпанији
https://t.me/boris_rozhin/35006
Pogledajte prilog 1123899
Неки дан (мислим петак) тракшторијада у Француској
Pogledajte prilog 1123902
Protesti su normalna stvar u svakoj evropskoj drzavi...

Pa zamisli koliko iracki kamiondzija bolje poznaje situaciju u Iraku nego ti koji do juce nisi znao da li se pravilno kaze Irak ili Iran...Ali ti znaš jer ti rekle iračke kamiondžije![]()
Као и лупање лобања јер нпр. не'ш да се бодешProtesti su normalna stvar u svakoj evropskoj drzavi...
To je znak da je sve uredu sa ljudskim pravima....Ljudi protestuju i na kraju dodju do odredjenih ustupaka...Takođe i znak da nešto nije u redu, a posebno kada se radi o ekonomiji![]()
Pa zamisli koliko iracki kamiondzija bolje poznaje situaciju u Iraku nego ti koji do juce nisi znao da li se pravilno kaze Irak ili Iran...
Šta je sledeće, analiza filipinskih ribara? 

To je znak da je sve uredu sa ljudskim pravima....Ljudi protestuju i na kraju dodju do odredjenih ustupaka...

Ђе ћеш већих телетабиса од ретард бојне?!El se pustaju teletabisi u americi i uopsteno na zapadu

Pa dobro Evropsko drustvo je mlado i nije jos dostiglo nas nivo...Jednog dana ce mozda i oni moci da se podice ovakvim sistemom u kome si se ti raskezio....Као и лупање лобања јер нпр. не'ш да се бодеш Pogledajte prilog 1123905
Naglasak je, međutim, na rekordnoj inflaciji![]()
arogantna jenkijevska gofnaRUSI NE STAJU SAD PRETE I AMERICI
Američki veleposlanik u Moskvi pozvan na razgovor, Rusi mu zaprijetili
Index Vijesti
![]()
AMERIČKI veleposlanik u Moskvi John Sullivan pozvan je danas u rusko ministarstvo vanjskih poslova. Uručena mu je prosvjedna nota.
Pozvan je, kako je objavilo rusko ministarstvo, zbog izjava američkog predsjednika Bidena o Putinu. Biden je Putina, podsjetimo, nazvao ratnim zločincem. Rusko ministarstvo poručilo je američkom ambasadoru da su na rubu prekida odnosa sa SAD-om. Upozorili su da se će neprijateljske akcije protiv Rusije dobiti "odlučan odgovor".
Sullivan je nakon sastanka rekao da je "zahtijevao da ruska vlada slijedi međunarodno pravo i osnovnu ljudsku pristojnost kako bi omogućila konzularni pristup svim pritvorenim američkim državljanima u Rusiji, uključujući i onima u istražnom zatvoru".
"U više navrata tražili smo konzularni pristup pritvorenim američkim državljanima i mjesecima nam je dosljedno i nepropisno bio odbijen pristup. To je potpuno neprihvatljivo", rekao je.
Kao i metak u capitol hill-uTo je znak da je sve uredu sa ljudskim pravima....Ljudi protestuju i na kraju dodju do odredjenih ustupaka...