Branko2018
Poznat
- Poruka
- 7.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi možda je to glupost ali ucviljenim ruskim majkama sigurno nije.Tesite se glupostima,morate necim nakon katastrofe sa vocem i povrcem u onom tznom centru
Ali Prosinečki, jesam, držao sam pušku i 91 i 92, pa onda pauza jer sam bio talentiran student i opet 95-te, znaš i sam zašto i kako.Sve je to meni OK. Jedino ne kontam što ti nisi tamo da se razneseš za primjer ostalima. Nisi ti, na svu sreću, vidio ni streljanu, a kamoli, nedaj Bože, rat.
Hahaha, šta je sljedeće? Rusi nisu pobili Poljake u Katinskoj šumi?
da su imali pameti primenili bi misnske sporazume koje su sami potpisali, Donbas bi ostao im u sastavu uz autonomiju
Hrvati nisu pobili stotine hiljada civila u koncentracionim logorima,da znas da si u pravu da li zelis taj svijetAli Prosinečki, jesam, držao sam pušku i 91 i 92, pa onda pauza jer sam bio talentiran student i opet 95-te, znaš i sam zašto i kako.
Hahaha, šta je sljedeće? Rusi nisu pobili Poljake u Katinskoj šumi?
Hitler nije ubijao Jevreje? To je taj novi svijet koji želiš
Djelo neljudi . Neljude treba likvidirati, vidite zasto je svaki metak ispaljen u Ukrainu opravdan !

i na njegovoj uniformi i pise ***** se i desava
kaze bolesna osoba
Ni Srbi nisu popušili presudu za đenosajd u recentnoj istorijiHrvati nisu pobili stotine hiljada civila u koncentracionim logorima,da znas da si u pravu da li zelis taj svijet

Pise i Sirija pametni,naziv kanala je prolece Z Ukrajina,Dobas,Sirija novosti....a mesto je LavovPogledajte prilog 1123886
Ovde pise da je Donbass, a koliko znamo iz vasih izvora to je slobodno od ukrajinaca.
Laz i dezinformacija, rusi sami svezali pa ih pustili
![]()
Eh, nula. Neće baš biti tako.Ništa,
Ubijenih NATO vojnika: 0
Ubijenih ruskih vojnika: 12k
Pa nije se povukao skros....naoružavaju Ukrajince a prdekana iz Moskve da će se obračunati sa svima koji se umješaju je mrtvo slovo na papiru.....majko mila oni bi mjenjali svjetski poredak
Treba Europa napraviti zid prema Rusiji i kuš narednih 50 godina dok se ne demokratiziraju.
Zna se dobro na šta je Moskva mislila, mešanje znači slanje trupa i direktnu konfrontaciju, baš kao što su u prošlosti učinili toliko puta. Međutim, sada niko ne leti iznad Ukrajine osim Rusa, a da ne pričam kako ni ponos Britanaca i Amerikanaca, to jest njihove mornarice, ne sme da se približi obali Ukrajine jer su je blokirali ruski brodovi. Toliko o njihovoj snazi 
Domobrane Svajcarski samo uzivajAjde djeduska, popij pilulice, pa odmori![]()
O tome ti i pričam, ne o Evropi. Dupli standardi rezultat jedine konstante u politici: interesa.
Od toga niko nije operisan, niti će biti.
Kad Rusija napadne Ukrajinu, isključe je iz pola sveta. Kad Amerika napadne Irak, niko se po doopetu ne počeše.
Zašto? Zato što su Rusi zli, a Amerikanci dobri?
Jok. Nego što je strateški interes nekome da drži Rusiju okruženu i pod kontrolom. Interes politički, ekonomski, vojni.
I to je to. Sutra će to biti sa Kinom.
I za vrijeme rata u Iraku su bili ogromni protesti po svijetu i cijeli svijet je osudio napad na kraju su ih samo su ih SAD i Britanci napali,(Rumunija i Holandija dale moralnu podršku bez pomoći), nisu mogli da nadju više partnera, naravno da se nije trebalo desiti ali ne može nikako biti izgovor za ovo što Rusi u Ukrajini rade. Toni Bler se javno izjavio da je to bila ogromna greška i izvinio se, naravno da Iracani nemaju ništa od toga ali ne očekujem tako nešto od Putina.O tome ti i pričam, ne o Evropi. Dupli standardi rezultat jedine konstante u politici: interesa.
Od toga niko nije operisan, niti će biti.
Kad Rusija napadne Ukrajinu, isključe je iz pola sveta. Kad Amerika napadne Irak, niko se po doopetu ne počeše.
Zašto? Zato što su Rusi zli, a Amerikanci dobri?
Jok. Nego što je strateški interes nekome da drži Rusiju okruženu i pod kontrolom. Interes politički, ekonomski, vojni.
I to je to. Sutra će to biti sa Kinom.
Odkud znas da je Lavov, moze biti DonjeckPise i Sirija pametni,naziv kanala je prolece Z Ukrajina,Dobas,Sirija novosti....a mesto je Lavov
Nemam ja problem sa objektivnoscu i ako ima neko noramaln volim povesti razgovor,inace bili su na ignore pa ih ukljucim posle nekog vremena da ih ***** u ono sto nemajuimas dugme ignore za ujkane i muje trolove... ne znam sto gubis vreme sa njima, ja sam ih sve poslao u banovinu i sad uzivam...
zasto kazem trolovi? Pa zato sto na hrvatskim forumima povodom stanja u Ukrajini vlada prilicno izbalansiran stav i ljudi zaista zele analiticki da vide i znaju sta se desava a ne samo kao majmuni da uzimaju stranu. Stavise vecina Hrvata podrzava Ruse.
marsovciЗападни сзручњаци пре три недеље рекоше Русија има муниције само за недељу дана ратовања.
Ја им поверовао, па сам сад у шоку и питам се ко ли им помаже?

A koliko ih je u odnosu na ruske?Eh, nula. Neće baš biti tako.
Ako se ne broje, ne znači da nisu zagnojili.
I to kako uzivamDomobrane Svajcarski samo uzivaj
ti si poznat kao neko ko cuje glasove u glaviPtičica (ona dobra i pametna) mi kaže da su ukrajincki heroji oslobodili Makariv pored Kijeva i desetkovali okupatora.
Ista ptičica mi kaže da Javelina nije briga jesu li tenkovi ukopani ili ne
Da krenli su sa zapada prema Kijevu.Ptičica (ona dobra i pametna) mi kaže da su ukrajincki heroji oslobodili Makariv pored Kijeva i desetkovali okupatora.
Ista ptičica mi kaže da Javelina nije briga jesu li tenkovi ukopani ili ne
2022 года. Европа. Обыкновенный львовский нацизм. Теперь по этнической принадлежности. На фотографиях представители цыганской диаспоры.Odkud znas da je Lavov, moze biti Donjeck