Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам знао да мине за полагање у земљу пливају.
Зато волим овај форум, увек се слатко насмејем.
Pre nekoliko dana su očekivali pomorski desant i postavili su
1647735441412.jpeg

I zvuk deluje studijski, u odnosu na toliki otvoreni prostor trebalo bi da se 'rasipa', i jos recimo, Glumac ti King prebrzo ulazi u kadar ispred kamere jer ne postoji sinhronizacija izmedju tolikog prostora na slici trga i realnim uslovima prostora u studiju.

E zato i imas Oskar i za montazu i scenografiju i zvuk, nije tako lako studijsku sliku i zvuk sinhronizovati tako da to izgleda prirodno i kao u realnosti i kao da nije snimljeno u studiju.

Aliens 2

Pogledaj od 1.24,30 kada pada letelica i kako izgleda studijska scena i taj tkz.zeleni ekran, e to ti je ovde i sa Glumcem.

Pre nekoliko dana su očekivali pomorski desant i postavili su
Pogledajte prilog 1122992
Posle denacifikacije Mariupolja na redu je Odesa i time ce biti zaokruzen Jug .
Mislim da ce Odesa biti i laksa i ako je dupo veca od Mariupolja.
Samo treba detaljno odraditi Maiupolj u sitlu "Ovcare" i time poslati poruku sta mogu da ocekuju ako ostanu u kotlu.

Sve je ovo za bolje sutra bivse Ukriane.

Ako ti je krivo zali se NjATO-u ili drustvu ljubitelja stripova ....
Ма да, само објасни ово 35 милиона Украјинаца....сутра ће овај исти човек одлучити да направи нову и "бољу" Европу и такви као ти ће се сакрити ко мишеви.

O tome se nagadja ima 20 tak dana, ali mislim da to nije realno sad u ovom trenutku dok se ne zavrsi "Faza1"
С једне стране, постоје информације да се Минск спрема да ступи у непријатељства, белоруске дипломате су данас напустиле територију Украјине, а током целог дана је забележено кретање технике из Дрогичина у правцу Бреста, као и између градови Иваново и Дрогичин – насеља на граници у Западној Украјини. Белоруска опрема је означена црвеним квадратом. Такође у овом правцу виђене су руске колоне са већ познатом ознаком „В“.

С друге стране, секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Данилов рекао је данас да ће прва серија помоћи у виду наоружања из Сједињених Држава, коју је Бајден најавио пре неколико дана, стићи у блиској будућности. И управо сада, на аеродром Жешов (Пољска) слеће необележени транспортни авион АН-124-100, а слетање прати и Сикорски УХ-60М Блацкхавк америчког ратног ваздухопловства. Можда је то управо товар који је Данилов раније пријавио.

Вероватно, ако Белорусија заиста ступи у непријатељства, онда ће њене оружане снаге покушати да пресеку западну границу Украјине и паралишу логистику наоружања са Запада у Украјину

Ма да, само објасни ово 35 милиона Украјинаца....сутра ће овај исти човек одлучити да направи нову и "бољу" Европу и такви као ти ће се сакрити ко мишеви.
Ja da se sakrijem ? Tamo gdje sam ja bio ti ne bi smio dvogledom da pogledaš, bjezao bi upišan i uplakan majci u zagrljaj. To je prvo.
A drugo, koga uopĆe briga za Ukropsko nazistički pasiji nakot, nema tu šsta da se objasnjava.
Denacifikacija, demilitarizacija i dezitengraicja.

Ja da se sakrijem ? Tamo gdje sam ja bio ti ne bi smio dvogledom da pogledaš, bjezao bi upišan i uplakan majci u zagrljaj. To je prvo.
A drugo, koga uopĆe briga za Ukropsko nazistički pasiji nakot, nema tu šsta da se objasnjava.
Denacifikacija, demilitarizacija i dezitengraicja.
још један интернет "спецнац".....

С једне стране, постоје информације да се Минск спрема да ступи у непријатељства, белоруске дипломате су данас напустиле територију Украјине, а током целог дана је забележено кретање технике из Дрогичина у правцу Бреста, као и између градови Иваново и Дрогичин – насеља на граници у Западној Украјини. Белоруска опрема је означена црвеним квадратом. Такође у овом правцу виђене су руске колоне са већ познатом ознаком „В“.

С друге стране, секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Данилов рекао је данас да ће прва серија помоћи у виду наоружања из Сједињених Држава, коју је Бајден најавио пре неколико дана, стићи у блиској будућности. И управо сада, на аеродром Жешов (Пољска) слеће необележени транспортни авион АН-124-100, а слетање прати и Сикорски УХ-60М Блацкхавк америчког ратног ваздухопловства. Можда је то управо товар који је Данилов раније пријавио.

Вероватно, ако Белорусија заиста ступи у непријатељства, онда ће њене оружане снаге покушати да пресеку западну границу Украјине и паралишу логистику наоружања са Запада у Украјину
Ne moze se sa sigurnoscu reci cija se tehnika krece Bjelorusijom(Rusi ili Bjelorusi). Tamo su prisutni Rusi sa svojim OMJ.Udar iz Bjelorusije u zapadni dio Ukraine dodatno bi razvukao i onako preopterecene Ukro snage .

Ali ako su tacni podaci da su Bjeloruske diplomate napsutili Ukrainu onda je to korak do rata ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back