Qing VIII
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Руси вероватно припремају терен за напад на бродове. Испада по русима да су Украјинци везали мине са обичним ужетом.To su verovatno podvodne mine...
Онда није ни Зеленски, збуњујете ме начисто, које крив?Ustvari su najzanimljivije plave točkice, zadnje
Ne, ne, išlo ne nije Sloba kriv
Amer je sa Kinom isposlovao da im ne isporučuju oružje koje je Rus tražio, naravno da si svi negirali da se to desilo. Pa ako se nije desilo, onda ni Amer nije ništa isposlovao (a jest). Kinezi se ponašaju potpuno racionalno, gledaju kako da što bolje prođu, i tu ne prolaze Lavrovova podilaženja tipa "Ruso i Kinezi vječni prijatelji".
Ne verujem, te bombe ne znam kog su tipa, u ww2 su ih vezivali lancima...Руси вероватно припремају терен за напад на бродове. Испада по русима да су Украјинци везали мине са обичним ужетом.
Realno i ja kada sam video primetio sam nešto čudno.Glumac
Ovde kazu da je ovo studio animacija tkz. zeleni ekran :
nesto ovako
Licno imam kako se kaze ostro oko i mogu da vidim na prvu dosta detalja na slici i grafickim prezentacijama, i ovde sam odmah primetio na pocetku kada Glumac koraca, postoji nesrazmera u njegovim koracima i priblizavanje kameri (3,4,5 koraka) i slike trga iza, jer prebrzo dolazi u kadar u odnosu na daljinu trga gde na pocetku kadra i stoji , tj. jednostavno u odnosu na okolinu sa tih par koraka je presao od sredine trga na pocetku kadra, do kadra ispred kamere sto je nemoguce, trebalo bi mu mnogo vise koraka da predje tu razdaljinu (meni deluje po slici da tu moze da bude 5,6 metara minimum od sredine trga do mesta ispred kamere i to znaci mnogo vise od par koraka koje je Glumac odkoracio).
Jedan komentar :
Evo vam očiti fejk videouradak.
Znači, naš glumac se kao javlja iz noću okupanog Kijeva sa standardnim floskulama.
Što je toliko očito? Pa ono... u Kijevu su noću temperature u minusu, a Zelenko nije baš toplo obučen.
Primijetite da je on posebno se ističe, odsjaj je jak i izražava se kontrast u bojama. K
ao da ga kamere sa svjetlima posebno naglašavaju. Ali ne naglašavaju pozadinu. Ona je zamućena, slabo vidljiva i ima žutozeleni odsjaj. Kao da je taj prizor iz pozadine snimljen od ranije. I sa tim prizorom je samo nadodan naš glumac koji kao drži motivacijski govor. To se zove zeleni ekran kada imate snimiti neki kadar usred studija i u kasnijoj montaži se nadodaje već otprije snimljeni prizor.
Eto, čak je i meni kao laiku odmah ovo bilo lako primijećeno da nije autentična lokacija već je naknadno montirana.
Tako da Glumac ima i loseg reditelja.
Inace, bez sale ako oni ovako mogu kroz ovaj video medijski da manipulisu i stvaraju virtualnu realnost, koliko i kako tek onda mogu da manipulisu i lazu kroz novinske informacije i kratke studijske vesti i slicno, tu vise nema nikakve nepristrasnosti i objektivnosti medija i to informisanje postaje jedna velika histerija i neka mrznja prema svemu sto ima i slovo R u imenu.
ДебилноGlumac
Ovde kazu da je ovo studio animacija tkz. zeleni ekran :
nesto ovako
Licno imam kako se kaze ostro oko i mogu da vidim na prvu dosta detalja na slici i grafickim prezentacijama, i ovde sam odmah primetio na pocetku kada Glumac koraca, postoji nesrazmera u njegovim koracima i priblizavanje kameri (3,4,5 koraka) i slike trga iza, jer prebrzo dolazi u kadar u odnosu na daljinu trga gde na pocetku kadra i stoji , tj. jednostavno u odnosu na okolinu sa tih par koraka je presao od sredine trga na pocetku kadra, do kadra ispred kamere sto je nemoguce, trebalo bi mu mnogo vise koraka da predje tu razdaljinu (meni deluje po slici da tu moze da bude 5,6 metara minimum od sredine trga do mesta ispred kamere i to znaci mnogo vise od par koraka koje je Glumac odkoracio).
Jedan komentar :
Evo vam očiti fejk videouradak.
Znači, naš glumac se kao javlja iz noću okupanog Kijeva sa standardnim floskulama.
Što je toliko očito? Pa ono... u Kijevu su noću temperature u minusu, a Zelenko nije baš toplo obučen.
Primijetite da je on posebno se ističe, odsjaj je jak i izražava se kontrast u bojama. K
ao da ga kamere sa svjetlima posebno naglašavaju. Ali ne naglašavaju pozadinu. Ona je zamućena, slabo vidljiva i ima žutozeleni odsjaj. Kao da je taj prizor iz pozadine snimljen od ranije. I sa tim prizorom je samo nadodan naš glumac koji kao drži motivacijski govor. To se zove zeleni ekran kada imate snimiti neki kadar usred studija i u kasnijoj montaži se nadodaje već otprije snimljeni prizor.
Eto, čak je i meni kao laiku odmah ovo bilo lako primijećeno da nije autentična lokacija već je naknadno montirana.
Tako da Glumac ima i loseg reditelja.
Inace, bez sale ako oni ovako mogu kroz ovaj video medijski da manipulisu i stvaraju virtualnu realnost, koliko i kako tek onda mogu da manipulisu i lazu kroz novinske informacije i kratke studijske vesti i slicno, tu vise nema nikakve nepristrasnosti i objektivnosti medija i to informisanje postaje jedna velika histerija i neka mrznja prema svemu sto ima i slovo R u imenu.
Sumnjam u to. Ipak su Kinezi inferiorni vojno tehnoloski, makar za nijansu.Koje su i to i kakvo oružje tražili Rusi od Kineza baš me zanima
Управо тако, нема ту кидања мине са сидришта само тако.Ne verujem, te bombe ne znam kog su tipa, u ww2 su ih vezivali lancima...
sve je obrnuto kako fejk njuz kazuKoje su i to i kakvo oružje tražili Rusi od Kineza baš me zanima
Osvjetljenje se uopće ne poklapa.Realno i ja kada sam video primetio sam nešto čudno.
Pa znaju pacovi da će i po njih doći na krajuCNN potencira civilne zrtve Ukrajinaca, mnogo vise nego vojne uspehe, mogu da primetim. Sa druge strane se bavi reackijama zapadnih
politicara i po 100i put pojacavanjem sankcija Rusima![]()
pa kolika si ne znalica ili je u pitanju da si najveci trol.Tu je onda i Putin sa Sirijom. Zajedno su lupali, a Evropi je stigao račun u vidu ogromnog broja izbeglih.
slusajStvarno? E pa vidiš, od takvog ''oslobađanja'' su i pobegli Česi, Poljaci, Mađari i ostali ''srećnici'' iz Varšavskog pakta. Vidi, ako jedna zemlja napadne drugu onda je to agresija ma šta KGB agitprop pričao.
Ako im komanduju racionalne staresine to im je najbezbolnije resenje.verujem da ce obicna uk armija u odsudnim trenucima da polozi oruzje i preda se, sem dobrovoljackih uk bataljona...
e koji si ti bandekNiti je ono bila hipersonična raketa, niti je to bilo nekakvo skladište oružja.
Ako je nešto hipersonično ne bi uopće mogao čuti zvug čim ju vidiš, jer zvuk bi stigao puno kasnije zavisi od visine na kojoj leti. Bilo koje skladište oružja bi imalo kolateralne exsplozije ne samo sekundama, nego minutama poslije eksplozije a ovo nije bilo ništa jače od obične eksplozije od 250-500 kg, teško je procijenit jer zavisi od dubine eksplozije.
Svakako, razumem propagandu ali ne razumem gluposti i laži koje se olako plasiraju.Sumnjam u to. Ipak su Kinezi inferiorni vojno tehnoloski, makar za nijansu.
Dronove, ne znam kakveKoje su i to i kakvo oružje tražili Rusi od Kineza baš me zanima
Snimak je apsolutno autentičan a lik je kreten koji sa osmehom gura svoj narod u sigurnu smrt.Realno i ja kada sam video primetio sam nešto čudno.
kako ono beseDžonson UK isključuje normalizaciju odnosa a "Putinovom Rusijom" posle rata u Ukrajini. Vidite ovo "Putinovom Rusijom", setimo se iste priče "Miloševićevom Srbijom", "Asadovom Sirijom".. potpuno isti potpis. Ista psiho igra.
https://twitter.com/i/timeline