Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa
Mislim da Ukro Oficiiri realnije sagledavaju stvari, Mariupolj je vazdusnom linijom udaljen 150 km od najblizih Ukro jedinica, dakle nemogucje bar pruzati vatrenu podrsku artiljerijom okruzenim snagama... Drugo, udaljenoost 150 km vazdusne lije je bar 250 km drumom . Za takav jedan poduhvat potrebna je divizija odmorne vojske i to A. kategorija. plus 4 bataljona OMJ , plus 4 bataljona pjesadije sa svake strane da cuvaju bokove, plus avio podrska .
Sto znaci da su to samo pusti snovi Zelenskog.
Po meni je nerazumljivo postupanje Ukro GŠ jer je bilo moguce napustiti grad i sacuvati jedinicu ali ovako...
, kada sedis za kompom , kao tu neki vajni vojni strucnjaci
onda je sve po meri
a sto je stvarna situacija , kompletno drugacija
ihhh, pa to i nije vazno
vazno je da je on , naredio..

Гледам, просечни узраст ових азоваца и бандероваца што им скупљају месо испод рушевина 20-25 година.
Боље да су вас родитељи ломили од батина на време него што вас је неко убедио да Хитлер треба да живи.

Гледам, просечни узраст ових азоваца и бандероваца што им скупљају месо испод рушевина 20-25 година.
Боље да су вас родитељи ломили од батина на време него што вас је неко убедио да Хитлер треба да живи.
mladost ludost naivnost

mladost ludost naivnost

Чечени у укропсконацистичком складишту , шаљу поруку западу , пошаљите још .. Јуче је РФ дошла у посед и контигента од 4000 НЛАВ ... Који су одмах пренети у ЛНДР а део остао на линији ка Кијеву
Vidio sam na stotine zarobljenih NLAW, Javelina i Panzerfaust3 ali imas li neki izvor informaicje za tih 4 hiljad jedinica

FOOTG3mXsAEVYa1

National Post

Gen. Rick Hillier: I was inspired by Volodymyr Zelenskyy, and embarrassed for my country​

Special to National Post

10 hrs ago
Like148 Comments|

https://www.msn.com/en-ca/news/othe...-playbook-ahead-of-2024/ar-AAVgO3r?li=AAggNb9
1647723593923.png

If platitudes were air defence missiles, praise was anti-tank rockets, applause was fighters, and wishes and prayers were weapons, after this week’s address to Canada’s Parliament, Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy would have been able to plan his country’s victory parade over Russia.

is this about Yugoslavia, Libya , Syria , Afghanistan
all other countries were Nato has invaded

citirao sam general koji i je imao itekako udela i u bombardovanju Jugoslavije , koaga sam nazalost radeci tada za Kanadu i imao prilike da i porazgovaram i ukazem da , to sto kanada radi u Jugoslaviji je Kriminal.:rtfm:
Can you imagine it, if your country was invaded, your families murdered, homes and towns destroyed, highways demolished, and energy plants blasted. Imagine unrelenting attacks from the air, land and sea attempting to eliminate your country, all of its leaders and any resistance for the foreseeable future. Genocide, by any other name.

a objasnjenje zasto i nije otislo moj odgovor lezi u takozvanom njihovom objektivnom pisanju
a gledajuci sta su drugi i pisali i pljuvali , pretili i trazili da se i vojno ide protiv rusije:rtfm::rtfm:
to bi i bilo normalno.
The Microsoft Start Community supports diverse, authentic conversations and content about issues and events that matter. This is a safe, inclusive, and respectful forum where participants are responsible for their posts and how they treat one another. Civil discussion requires respect, even in disagreement.

Our community guidelines are designed to uphold these values, and we strive to provide transparency and clear guidance on how to comply with them.

We may remove content in line with local cultural conditions in different parts of the world.

Poslednja izmena:
Чечени у укропсконацистичком складишту , шаљу поруку западу , пошаљите још .. Јуче је РФ дошла у посед и контигента од 4000 НЛАВ ... Који су одмах пренети у ЛНДР а део остао на линији ка Кијеву

Grohotom se smijem z:D NATO Oprema ATGM-ovima bracu Ruse :rotf: z:D

Poslednja izmena od moderatora:
Nasa propaganda protiv zapada i usa je veliko zlo koje nas je snaslo i zarazilo i nove generacije koje kao ni mi u tome greh i gresku ne vide....Tu sluzba odradjuje posao... Evo i glavnog teksta u kuriru u kome se tvrdi da amerikanci prave viruse koji ce da napadaju samo Slovene... Kakva smo mi fabrika mrznje...

Ako je taj podatak tacan, to je stiglo pre 24.02.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back