Zeleni je lutka na koncu.zelenski je glumac i za njega je ovo sve dio predstave u kojoj on nosi glavnu rolu...
Ima dva izbora: da završi s malo, ili sa ogromnim žrtvama i razaranjem zemlje.
U oba slučaja gubi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeleni je lutka na koncu.zelenski je glumac i za njega je ovo sve dio predstave u kojoj on nosi glavnu rolu...
, kada sedis za kompom , kao tu neki vajni vojni strucnjaciMislim da Ukro Oficiiri realnije sagledavaju stvari, Mariupolj je vazdusnom linijom udaljen 150 km od najblizih Ukro jedinica, dakle nemogucje bar pruzati vatrenu podrsku artiljerijom okruzenim snagama... Drugo, udaljenoost 150 km vazdusne lije je bar 250 km drumom . Za takav jedan poduhvat potrebna je divizija odmorne vojske i to A. kategorija. plus 4 bataljona OMJ , plus 4 bataljona pjesadije sa svake strane da cuvaju bokove, plus avio podrska .
Sto znaci da su to samo pusti snovi Zelenskog.
Po meni je nerazumljivo postupanje Ukro GŠ jer je bilo moguce napustiti grad i sacuvati jedinicu ali ovako...
Nato neće ratovati sa Rusijomkoliko vi hrvatskih vojnika možete ponuditi NATOu umogućem ratu s rusijom...kaže ruski hambasador da su oni za zagreb već napravili planove...ne znam što bi to moglo biti sarmat ili kinđal
Opkoljen, vlada zarobljenakijev je već trebao izgledati kao mosul...
Rusi imaju ozbiljne gubitke. Planirans agresija imajući u vidu snagu ruske vojska trebala se završiti.

mladost ludost naivnostГледам, просечни узраст ових азоваца и бандероваца што им скупљају месо испод рушевина 20-25 година.
Боље да су вас родитељи ломили од батина на време него што вас је неко убедио да Хитлер треба да живи.
mladost ludost naivnostГледам, просечни узраст ових азоваца и бандероваца што им скупљају месо испод рушевина 20-25 година.
Боље да су вас родитељи ломили од батина на време него што вас је неко убедио да Хитлер треба да живи.
Vidio sam na stotine zarobljenih NLAW, Javelina i Panzerfaust3 ali imas li neki izvor informaicje za tih 4 hiljad jedinicaЧечени у укропсконацистичком складишту , шаљу поруку западу , пошаљите још .. Јуче је РФ дошла у посед и контигента од 4000 НЛАВ ... Који су одмах пренети у ЛНДР а део остао на линији ка Кијеву
Ona nepregledna kolona Rukog OMJ kod Bjelgoroda ukazuje na to...
Nije Jeti. Postao je stajnjak u međuvremenu.Deda, u medjuvremenu, postao sibirski Jeti.
Jel to oni topcici iz Zastave sto nasi izdajnici svercovali ?
fali zastava Kipra i još nekih banana država

Чечени у укропсконацистичком складишту , шаљу поруку западу , пошаљите још .. Јуче је РФ дошла у посед и контигента од 4000 НЛАВ ... Који су одмах пренети у ЛНДР а део остао на линији ка Кијеву
NATO Oprema ATGM-ovima bracu Ruse

Ima danas ranije neko izbacio, neki tunel, skladište, gomila opreme, neke rakete u sanducima koliko hoćeš. Mislim da je na njih mislio.Vidio sam na stotine zarobljenih NLAW, Javelina i Panzerfaust3 ali imas li neki izvor informaicje za tih 4 hiljad jedinica
Ako je taj podatak tacan, to je stiglo pre 24.02.Чечени у укропсконацистичком складишту , шаљу поруку западу , пошаљите још .. Јуче је РФ дошла у посед и контигента од 4000 НЛАВ ... Који су одмах пренети у ЛНДР а део остао на линији ка Кијеву