Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
I Putin se pribojava dekolonizacije Rusije.
https://www.zeit.de/news/2025-11/06/putin-warnt-vor-dekolonisierung-russlands

A ja vam vec godinama govorim da je to buducnost Rusije i onako kako ce ova SVO zavrsiti
Putin izjavljuje, ti ovde krivis prevod

У иностранству људи све више говоре о деколонизацији Русије, рекао је Путин.

Nego, flamingo, rafinerije, ekonomija, cudi me da su te na forum.hr banovali za ovo sto pises ovde 🤣

Јевреј је дао зуб.
"Рат ће се завршити за 2 месеца. Спреман сам да се расправљам о томе. То ће бити тачно у 26.години. Не кажем вам то као пророк, нити као рабин.
То је мишљење великих људи у САД-у и Европи који то разумеју. То није ни сан ни молитва, ускоро ће бити " Шмуел Каминецки, главни

⚡️ СВР: НАТО предлаже да се изврши велика диверзија са жртвама међу украјинцима и становницима земаља ЕУ попут трагедије авио лета МН17 у 2014. години!

У вези са тим, разматра се и варијанта организације диверзије на Запорошкој АЭС са топљењем активне зоне њених нуклеарних реактора!

G5D0gPsXcAAKsvE

https://x.com/NatasaIvanova9/status/1986356593533841669

Putin izjavljuje, ti ovde krivis prevod

У иностранству људи све више говоре о деколонизацији Русије, рекао је Путин.

Nego, flamingo, rafinerije, ekonomija, cudi me da su te na forum.hr banovali za ovo sto pises ovde 🤣
Pa nebi to nikako ni spominjao da i njemu nije jasno da je mogucnost ogromna.

I opet si me sa nekim zamjenio.

✈️ 💥💥 ВКС РФ ФАБом-1500 са УМПК уништио је ПВД 43 омбр ВСУ

📍 Н.п. Купјанск-Узловој

⚡️ Шепот Фронта: долазе подаци да је Руска војска поклопац котла у Мирнограду запечатила!!! Све!!!

Према различитим проценама, чисто бандероваца који се налазе у котлу је од 5-10 хиљада глава!

G5FuK7EXkAA3DlW

https://x.com/NatasaIvanova9/status/1986490824293511551

Бивши запослени у предизборном штабу Алексеја Наваљног, који је примао стипендију и смештај као политички избеглица, притворен је у Пољској због сумње на шпијунажу, објавио је лист „Жечпосполита“.

Игор Р. је обављао функцију заменика координатора Наваљног изборног штаба.

Ухапшен због сумње да је прикупљао информације о запосленима у пољском Министарству спољних послова за ФСБ.

Зашто ниједна геолокација у или близу Красноармејска (Покровска) не показује било какву успешну украјинску контраофанзиву која се одвија било где унутар градских граница? Подизање заставе на згради која никада није била под руском контролом не представља успешну контраофанзиву.
IMG_20251106_210834_758.jpg

Данас смо увели нови пакет санкција усмерен на активности Русије на Арктику. То је једна од руских „музних крава“: значајан део ресурса које непријатељ продаје сваке године се извлачи управо са копна и вода Арктика – десетине милијарди долара годишње.

Сарађујемо са партнерима тако да, баш као што су мере спроведене против флоте танкера и руских нафтних компанија, сличне акције ће бити предузете и против свих количина ресурса које Руси продају са Арктика. То је фер. Свако средство за ограничавање руских прихода је ефикасан начин за сузбијање рата.

Back