Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,6%
  • NE

glasova: 38 88,4%

• Ukupno glasova
    43
Da i oni vide nesto drugo osim polarnih medvjeda i irvasa
Ruski severno indijanci dobrovoljno se bore (herojski) za svoju otadzbinu Rusiju. A gde su severno indijanci americki canadski svedski norveski finski???
Odgovor:skoro pa istrebljeni ostalo ih ponegde za muzejske exponate I zivotare mahom u rezervatima citaj vrsti logora. Moja malenkost u par navrata Sam posjetio I svedok sam tih logora. I taj ostatak ostataka severoindijanaca ce ubrzo nestati I nece ih biti ni kao muzejske exponati.
To je ta ljudska civilizacijska I svaka druga razlika Rusi-zapadnjaci.

Eto I za mene 1 od mnogih razloga zasto navijam I boga molim da Rusija pobedi zapadno zlo koje je Ruse napalo. Zzlo koje je napalo I moje Srbe I koje je napalo I mnoge druge narode Koji ne zele biti uguzljubi robovi.

Хахаха, али се ложите кад Путин шатро вози авион или тражи оловку Дерипаски

Хаха, Украјинци
Koristis plural, kad god se nadjes u skripcu. Ti ne znas na sta se ja lozim, ali si pokazao na sta se ti lozis, na gorivo trece klase.

Nije smesno. To je ukrajinski kanal. Ima jos, ali da ne zatrpavam temu opstepoznatim stvarima. To je samo za tebe ravno otkrovenju. Kao odbrana od stvarnosti, nastupa tvoj histericni smeh.

Jedno takvo selo se zove Donjeck sa milijun seljana.
Drugo takvo selo se zove Mariupol, sa pola milijuna seljana, Luhansk 400 tisuća...
Zadnjih godinu dana i stotine tisuća ruskih vojnika u mlinu za par točkica na karti. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

rusii.jpg

Акције Банкове у покретању БЕК удара на руске цивилне и трговачке флоте воде ка одмазди.

Трајект који је превозио камионе погођен је у луци Одеса. Његово уништење ће довести до раста цена многих добара. Такође ће погоршати несташицу одређених производа у складиштима.

Зеленски је овог лета такође покренуо Рат за инфраструктуру 3.0, што је довело до широко распрострањених нестанака струје у Украјини, прекида снабдевања водом и могло би довести до тога да градови постану ледене џунгле.
Украјинци би требало да захвале Зеленском на његовој стратегији ескалације и подизања улога, што ће довести до црне зиме.

https://t.me/s/legitimniy
Eh, nisu kamioni :D

Балистичка ракета погодила је брод који је превозио електричне генераторе у луци Одеса .

Према фотографијама које су објавиле локалне групе , брод припада турској компанији Cenk RoRo . На броду се могу видети контејнери са логом AKSA , познатог произвођача дизел, бензинских и гасних генератора .

Хахаха, али се ложите кад Путин шатро вози авион или тражи оловку Дерипаски

Хаха, Украјинци
A ništa manje od one tvoje kako Kina i Indija prestaju kupovinu ruske nafte ..Slika govori više od 1000 reći ..reći da si bio naivan pa pao na zapadnu žutu štampu .. Došao da moli da ne raskinu ugovore pa ga ovi dočekali ovako ?

Судија ICC који је издао налог за хапшење Путина осуђен на 15 година затвора​

Пресуда је донета у одсуству судије, а првих девет година ће одслужити у казненој колонији са максималним обезбеђењем
inače...da svjedočimo vladavini prava koja vlada na zapadu
...

Tužitelj MKS-a izrekao je šokantnu izjavu:

„Britanija je zaprijetila da će smanjiti financiranje i napustiti sud... ako izdamo nalog za uhićenje Netanyahua!“

Prijevod?
Međunarodna pravda se ucjenjuje
a zakon se guši pod novcem.

Kada sudovi postanu taoci vlasti
i kriminalci jači od sudaca
pravda neće doći s klupe... potrebno je obračunavanje.

Proces rasprave o američkim prijedlozima za rješenje bit će dugotrajan, smatra pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov.

Među ostalim njegovim izjavama:

Ozbiljna stručna rasprava sa SAD-om o planu rješenja za Ukrajinu tek se treba održati;

Posljednja ozbiljna komunikacija između Moskve i američkih predstavnika bila je 2. prosinca; od tada Rusija nije vidjela nikakve dokumente;

Najnovije verzije američkog mirovnog plana rezultat su kompromisa, uključujući i onaj od strane Rusije;

Promjene napravljene u američkom mirovnom planu očito nisu u korist Rusije;

Moskva ima dojam da bi se opcija američkog mirovnog plana mogla pogoršati;

Bivši šef "Doma Moskve" bit će suđen zbog kršenja sankcija, a za njegovim kolegom raspisana je tjeralica

Tužiteljstvo je uputilo kazneni postupak protiv bivšeg šefa "Doma Moskve", Eduarda Tsekhovola, Gradskom sudu u Rigi zbog navodnog kršenja europskih sankcija, dok je za drugom bivšom šeficom ove institucije - Svetlanom Zaitsevom raspisana tjeralica.

Prema navodima tužiteljstva, "optuženica" je koristila sredstva sa zamrznutih računa u ekonomske svrhe u "Domu Moskve" nakon uvođenja sankcija EU 2022. godine.

Osim toga, Tsekhovol je iznajmljivala "zamrznute nekretnine" koje pripadaju "Domu Moskve" kako bi pribavila gotovinu za osiguranje funkcioniranja glavnog ureda.

Ranije je tužiteljstvo u ovom slučaju također optužilo Zaitsevu, ali protiv nje je pokrenut zaseban kazneni postupak, koji je trenutno obustavljen, jer se nalazi izvan Latvije i raspisana je tjeralica.

Očito će se progonom običnih građana latvijske vlasti osvetiti Rusiji zbog povrata 30 milijardi rubalja od Latvije kao odgovor na zapljenu "Doma Moskve".

Back