nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.526
Pa jel to istina da Ukrajinci čiste Pokrovsk od Rusa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa...jesu li isterali Ukrajinci Ruse iz Pokrovska...ili su ga Rusi izgubili na, samo tebi znanim, mirovnim pregovorima?Osvajenje Pokroska podseca na osvajanje Vukovara; Osvajaju ga godinu dana sa deset puta brojnijom vojskom, i posle ga izgube na mirovnim pregovorima!
Kakvi su to slepci! Ista mentalna matrica: debilizam!
Njega hvata panicna paranojaPa...jesu li isterali Ukrajinci Ruse iz Pokrovska...ili su ga Rusi izgubili na, samo tebi znanim, mirovnim pregovorima?
Lažeš porusico!
a kakva je bosna realnost? hoćetel ući u briks, a? šta kaže babo?Да да Зеленски реалност.![]()
Osvajenje Pokroska podseca na osvajanje Vukovara; Osvajaju ga godinu dana sa deset puta brojnijom vojskom, i posle ga izgube na mirovnim pregovorima!
.Osvajenje Pokroska podseca na osvajanje Vukovara; Osvajaju ga godinu dana sa deset puta brojnijom vojskom, i posle ga izgube na mirovnim pregovorima!
Ðura prso gore od frće...Nie ti jasno zasto? Vodi se u Ukrajni koja ima dubinu tertorije (suprotno od Gaze) i na vreme evakuise civile u pozadinu a ne zbog dobrodusnosti zloce iz Kremlja.
.Cekamo sns rusofile da kazu nesto, mada su dobili zabranu da pisu o Rusiji i nestali su sa teme
Вучић је изјавио да не може да гарантује даље одбијање санкција од стране Србије против Русије
„И у Савету за националну безбедност и у влади, људи могу да промене ову одлуку. Влада има таква овлашћења.“
Председник Србије је напоменуо да не воли да мења свој став и да се нада брзом окончању сукоба у Украјини.
Раније су у Украјини пронађене гранате из Србије. Вучић је изјавио да Београд покушава да спречи да муниција стигне тамо, али је приморан да је „некоме прода“.
Nije sizofrenija nego izdaja i uvlacenje u rat protiv Rusije..
Класична шизофренија.
.
Takav je bata Grobi, ili Black Hand. I mene živo zanima je li sad više za Ruse ili za Ava?Cekamo sns rusofile da kazu nesto, mada su dobili zabranu da pisu o Rusiji i nestali su sa teme
Вучић је изјавио да не може да гарантује даље одбијање санкција од стране Србије против Русије
„И у Савету за националну безбедност и у влади, људи могу да промене ову одлуку. Влада има таква овлашћења.“
Председник Србије је напоменуо да не воли да мења свој став и да се нада брзом окончању сукоба у Украјини.
Раније су у Украјини пронађене гранате из Србије. Вучић је изјавио да Београд покушава да спречи да муниција стигне тамо, али је приморан да је „некоме прода“.

.Cekamo sns rusofile da kazu nesto, mada su dobili zabranu da pisu o Rusiji i nestali su sa teme
Iskreno receno što se mene tice ona nije ni trebala tamo da bude..ne znam koji je moj tražila u zemlji koja je u ratuИзвини, мени на тренутак јесте. Ништа лоше нисам мислио.
У тренуцима док пуца кичма украјинске војске у англомерацији Покровска и Мирнограда, наводити као можда најважнији догађај дана посету исполитизоване, половне "холивудске диве", у најмању руку звучи трагикомично.