Stvarno ne razumem, praktično svi izvori potvrđuju da je Pokrovsk skoro pred padom, i onda ovaj autizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne razumem, praktično svi izvori potvrđuju da je Pokrovsk skoro pred padom, i onda ovaj autizam.
Koji kalendar li ti koristiš...Ahahaha august 2023.
Ovog ljeta (2025) njemački reporteri bili u centru Pokrovska i izvješćivali kako su Rusi 20 km daleko od grada.Ahahaha august 2023.
CrnorukasPa da.
Uporedi Čečeniju sa obogaljenom Ukrajinom pa mi reci ko je bolje prošao.

Borbe oko Pokrovska se vode već godinu i pol, od pada Avdiivke početkom 2024. Toliko je Rusima sa pola milijuna vojnika trebalo da prijeđu 15km.Koji kalendar li ti koristiš...
Koji kalendar li ti koristiš...
Ukratko, Rusi napreduju kako god okrenešBorbe oko Pokrovska se vode već godinu i pol, od pada Avdiivke početkom 2024. Toliko je Rusima sa pola milijuna vojnika trebalo da prijeđu 15km.
Ovisi što si, ako želiš imati Rusa za gospodara i ako te može kupiti predimenzioniranom džamijom, onda su Čečeni definitivno bolje prošli.Pa da.
Uporedi Čečeniju sa obogaljenom Ukrajinom pa mi reci ko je bolje prošao.

KalendarAhahaha august 2023.
Malo naprijed, više nazad.Ukratko, Rusi napreduju kako god okreneš![]()
I šta ako požele imati svoju državu?Ceceni su sami digli pobunu protiv vehabija i uz pomoc Rusije unistili taj brlog.
Ako je nazad pravac zapad onda daMalo naprijed, više nazad.
Imaju. Zove se RusijaI šta ako požele imati svoju državu?
Nije li prirodno da narod ima svoju državu?

Ovisi što si, ako želiš imati Rusa za gospodara i ako te može kupiti predimenzioniranom džamijom, onda su Čečeni definitivno bolje prošli.
Stari od Kadirova je fino kleknuo pred Putinom, ponosno odustao od svoje nacije. Valjda bi tako i ti
Borbe oko Pokrovska se vode već godinu i pol, od pada Avdiivke početkom 2024. Toliko je Rusima sa pola milijuna vojnika trebalo da prijeđu 15km.
Naravno, borbe za Avdiivku su bile i borbe za Pokrovsk. Na,Avdiivku Rusi izgubili godinu i pol, na,Pokrovsku još godinu i pol. Za područje kao manja županija u Hrvatskoj.Kalendar
Oćeš da kažeš da su borbe za Krasnoarmejsko počele godinu dana pre borbi za Avdijevku? (Oslobođena februara 24)
A de su borbe za Očeretino, Selidovo, Veliku Novoselku, Marinku, Ugljevik i mnoga druga mesta? Sve je to posle Avdijevke a pre Krasnoarmejska.
Mislim, lupaš gluposti.
Znamo kako izgleda. Izvana gladac, iznutra jadac.Pa tako će i Ukrajina sada a kada je Rusi oslobode kroz 10 godina izgledaće kao Čečenija..
Baci pogled na Čečeniju, iznenadićeš se kako danas izgleda..![]()

Borbe oko Pokrovska se vode već godinu i pol, od pada Avdiivke početkom 2024. Toliko je Rusima sa pola milijuna vojnika trebalo da prijeđu 15km.
A zašfo Finska nije u ruskoj orbiti?Ja ne bi ali ja nisam u Ruskoj orbiti pa i ne moram.
Ukrajina mora.
Kao što je Kubi bilo glupo da tera inat Amerima, tako je i Ukrajini glupo da tera inat Rusima.
Jednostavno velike sile se ponašaju kao mafijaš.
Ako im staneš na put, uzmu čekić i slome ti glavu.

Ali reče da su sa pola milijuna vojnika bili krenuli na Pokrovsk.Kalendar
Oćeš da kažeš da su borbe za Krasnoarmejsko počele godinu dana pre borbi za Avdijevku? (Oslobođena februara 24)
A de su borbe za Očeretino, Selidovo, Veliku Novoselku, Marinku, Ugljevik i mnoga druga mesta? Sve je to posle Avdijevke a pre Krasnoarmejska.
Mislim, lupaš gluposti.
Znamo kako izgleda. Izvana gladac, iznutra jadac.
Korumpirani čak i više od Rusa, ako je to ikako moguće.
Zato svi hrle u Čečeniju, obećanu zemlju.![]()

A zašfo Finska nije u ruskoj orbiti?
Ruska orbita![]()
Da ti ipak naučiš čitati karte i kalendar. Molim, ne bi ti škodilo.Evo ti mapa:
![]()