Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
Pa da.
Uporedi Čečeniju sa obogaljenom Ukrajinom pa mi reci ko je bolje prošao.
Crnorukas :whistling:

1762288666393.png

Pa da.
Uporedi Čečeniju sa obogaljenom Ukrajinom pa mi reci ko je bolje prošao.
Ovisi što si, ako želiš imati Rusa za gospodara i ako te može kupiti predimenzioniranom džamijom, onda su Čečeni definitivno bolje prošli.
Stari od Kadirova je fino kleknuo pred Putinom, ponosno odustao od svoje nacije. Valjda bi tako i ti, jer eto, bolje bi prošao.

Ovisi što si, ako želiš imati Rusa za gospodara i ako te može kupiti predimenzioniranom džamijom, onda su Čečeni definitivno bolje prošli.
Stari od Kadirova je fino kleknuo pred Putinom, ponosno odustao od svoje nacije. Valjda bi tako i ti

Ja ne bi ali ja nisam u Ruskoj orbiti pa i ne moram.
Ukrajina mora.

Kao što je Kubi bilo glupo da tera inat Amerima, tako je i Ukrajini glupo da tera inat Rusima.

Jednostavno velike sile se ponašaju kao mafijaš.
Ako im staneš na put, uzmu čekić i slome ti glavu.

Kalendar
Oćeš da kažeš da su borbe za Krasnoarmejsko počele godinu dana pre borbi za Avdijevku? (Oslobođena februara 24)
A de su borbe za Očeretino, Selidovo, Veliku Novoselku, Marinku, Ugljevik i mnoga druga mesta? Sve je to posle Avdijevke a pre Krasnoarmejska.
Mislim, lupaš gluposti.
Naravno, borbe za Avdiivku su bile i borbe za Pokrovsk. Na,Avdiivku Rusi izgubili godinu i pol, na,Pokrovsku još godinu i pol. Za područje kao manja županija u Hrvatskoj.

Kalendar
Oćeš da kažeš da su borbe za Krasnoarmejsko počele godinu dana pre borbi za Avdijevku? (Oslobođena februara 24)
A de su borbe za Očeretino, Selidovo, Veliku Novoselku, Marinku, Ugljevik i mnoga druga mesta? Sve je to posle Avdijevke a pre Krasnoarmejska.
Mislim, lupaš gluposti.
Ali reče da su sa pola milijuna vojnika bili krenuli na Pokrovsk.
:worth:

Dobro da nije reko kako ga pokušavaju osloboditi od 1944

Oriks sindrom, sve vizuelno potvrđeno

Back