Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.992
LOL
Ukrajinci već pripisali svoj zločin Rusima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo tako kaze Sputnjik nema druge nego da verujemo u to.LOL

Alo tako kaze Sputnjik nema druge nego da verujemo u to.![]()
Znači ništa od "matora ti mama"Smaraš.
Ne zadevaj kavgu.
Čovek nema pojma o temi koju je sam započeo.
Mator si za ovu vrstu komentara.
A ko je to.ma jok. sve odluke donosiva sam![]()
Vukli bi Rusi i djecu za sobom da ostvare makar milimetar dobitka.. Odavno su kod njih sve kočnice pale.Onda ti nece biti problem da das bar jedan link za svoje tvrdnje. Prelaze na ukrajinsku teritoriju, preruseni u civile, vodeci sa sobom psa i macku?
Relativizacija ne pomaze u ovom slucaju, a ti to svesno radis i zbog toga je u pravu covek kad kaze da treba da te je sramota.
Duboka Američka Država™Vojno industrijski kompleks USA uz CIA i interesne grupe u USA, takozvani neokonsi koji ovu priču guraju mnogo duže nego što je Tramp ili Bajden na vlasti. Ovo su dugoročni procesi koji ne zavise od trenutne administracije, to je mašinerija koja uvek izgura svoje, novac kontroliše političare u USA, ne obrnuto.
Ponavljam ne pravi se gluplji nego što jesi.
A ko je to.
Jeti?
Rotšild?
Soroš?
Duboka Država™?
Vukli bi Rusi i djecu za sobom da ostvare makar milimetar dobitka.. Odavno su kod njih sve kočnice pale.
A siroti nevini Rusi, srce mi se steglo.LOL
Nemaju dovoljno streljiva. Najjednostavnija objasnjenja su obicno ispravna.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Окамова_бритва
A siroti nevini Rusi, srce mi se steglo.
Mogli su ostati u Rusiji pa im nitko ništa ne bi prišivao
Misliš NATO admirali u mariupolskoj kanalizaciji.Kao Azovci u Mariupolju kada nisu dozvoljavali civilima da se izvuku da bi ih koristili kao živi štit.
Nego jel' pao Mariupolj ili još nije?
Misliš NATO admirali u mariupolskoj kanalizaciji.
Svakako. Niko ne laze tako masno kao Rusi.Ne nego ćemo da pratimo šta kaže Kiev Idenpendent.
Ti civili su išli iz teritorije koju kontrolišu Ukri ka teritoriji koju kontrolišu Rusi a pobili su ih Ukrajinske drondžije nacističke provinijencije.
Bilo negdje u šestom mjesecu da su ušli u Pokrovsk i da je grad u ruskim rukama.Jel imaš neki link za tu tvrdnju ili su ti se pomešali gradovi ..Ne zameram treba ih sve zapamtiti
Svakako. Niko ne laze tako masno kao Rusi.
Svakako. Niko ne laze tako masno kao Rusi.

Bilo bi nepristojno, uzevsi u obzir koliko si ti mator.Znači ništa od "matora ti mama"
Pfffff
U stvari
Pssssst
Pa, sto ne vuku?Vukli bi Rusi i djecu za sobom da ostvare makar milimetar dobitka.. Odavno su kod njih sve kočnice pale.
Sebe skromno izostavljas.Ne stidi se, i ti i febo ste tu negde.
Tko kaže da nisuPa, sto ne vuku?
Sebe skromno izostavljas.
Upravo tako.Duboka Američka Država™
Okej.