febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.950
Najprije da obnovePa tako će i Ukrajina sada a kada je Rusi oslobode kroz 10 godina izgledaće kao Čečenija..
Baci pogled na Čečeniju, iznenadićeš se kako danas izgleda..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najprije da obnovePa tako će i Ukrajina sada a kada je Rusi oslobode kroz 10 godina izgledaće kao Čečenija..
Baci pogled na Čečeniju, iznenadićeš se kako danas izgleda..![]()

Jao koje kmečanjeOvisi što si, ako želiš imati Rusa za gospodara i ako te može kupiti predimenzioniranom džamijom, onda su Čečeni definitivno bolje prošli.
Stari od Kadirova je fino kleknuo pred Putinom, ponosno odustao od svoje nacije. Valjda bi tako i ti, jer eto, bolje bi prošao.
Odma posle pada Bahmuta, Selidovo ce da uzmu sutra.Ahahaha august 2023.
Cekaj...dogovori se sam sa sobom, 2023. ili 2024?Borbe oko Pokrovska se vode već godinu i pol, od pada Avdiivke početkom 2024. Toliko je Rusima sa pola milijuna vojnika trebalo da prijeđu 15km.
Ne znam gdje su ta mjesta Guljajpolja, da ne nudiš i ljimunad?A koliko im je trebalo da od pada Ugljedara dođu do Guljajpolja (ima 70+ km)?
Kako da se dogovori kad mora jadan da laže i izmišlja po potrebi.Cekaj...dogovori se sam sa sobom, 2023. ili 2024?
Ne znam gdje su ta mjesta Guljajpolja, da ne nudiš i ljimunad?

Ostalo još samo par ulica..... znači nisu.....Nisam odavno pito...
Srborussi jeste pobedili Pokrovsk![]()

Šta u čijoj je.A Meksiko u čijoj je?
usporedba kube sa ukrajinom , nije ti na mestu.Ja ne bi ali ja nisam u Ruskoj orbiti pa i ne moram.
Ukrajina mora.
Kao što je Kubi bilo glupo da tera inat Amerima, tako je i Ukrajini glupo da tera inat Rusima.
Jednostavno velike sile se ponašaju kao mafijaš.
Ako im staneš na put, uzmu čekić i slome ti glavu.
A ti si bio tamo pa znaš jel tako?Znamo kako izgleda. Izvana gladac, iznutra jadac.
Korumpirani čak i više od Rusa, ako je to ikako moguće.
Zato svi hrle u Čečeniju, obećanu zemlju.![]()

Šta u čijoj je.
Da li USA planira anektirati teritorij Meksika i dodati 51. zvjezdicu?
Pa, da tamo žive milijuni Amerikanaca koje Meksikanci ubijaju JER su Amerikanci, sigurno bi to napravili.Šta u čijoj je.
Da li USA planira anektirati teritorij Meksika i dodati 51. zvjezdicu?

Ukr izjave uoci pada, uvek isto
Лакијчук је напоменуо да је Покровск одиграо важну улогу када је затворио бок Константиновске групе украјинских снага. - ТСН
„Покровск је играо важну војну улогу посебно у погледу задње одбране и обезбеђивања логистичких путева од Дњепропетровске области до северне Доњецке области, када су држани Торецк, Часов Јар, Константиновка... Када су Руси стигли до аутопута Покровск-Константиновка, значај Покровска је почео да опада са војне тачке гледишта“, објаснио је он.
Da pogodimo, nebitni kokošinjac? Livada 100x100 metara?Ukr izjave uoci pada, uvek isto
Лакијчук је напоменуо да је Покровск одиграо важну улогу када је затворио бок Константиновске групе украјинских снага. - ТСН
„Покровск је играо важну војну улогу посебно у погледу задње одбране и обезбеђивања логистичких путева од Дњепропетровске области до северне Доњецке области, када су држани Торецк, Часов Јар, Константиновка... Када су Руси стигли до аутопута Покровск-Константиновка, значај Покровска је почео да опада са војне тачке гледишта“, објаснио је он.
Da jbt, Ukrajinci u stvari drže Pokrovsk jer drže tih par ulica, a ne Rusi koji drže 95% gradaOstalo još samo par ulica..... znači nisu.....![]()
Eno pregovara s MstislavomGde će Zelenski da uradi sledeći selfi baš me zanima?
Dobra foraNe.
Trenutno to planira sa Venecuelom.
Peskov: Rusija ne bi voljela da se protiv ruskih vojnika koristi municija proizvedena u Srbiji
Zbog čega točno.
Srbija radi neku fantastično ubojitu municiju?

A pa super onda. Samo rokaj i šalji kokainskom. Ak me razmeš...Ne nego možemo da proizvedemo više nego Francuska, koja proizvodi najviše u EU..
Ako me razumeš..![]()
Moscow understands the unprecedented pressure Belgrade is under. This was announced on November 4 by Kremlin spokesman Dmitry Peskov.Peskov: Rusija ne bi voljela da se protiv ruskih vojnika koristi municija proizvedena u Srbiji
Zbog čega točno.
Srbija radi neku fantastično ubojitu municiju?