Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.605
Daj taj link od pre pola godine.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj taj link od pre pola godine.A što ja znam, Pokrovsk je po objavljenom izvješćima Rusa pao prije pola godine.
Follow the money.Dobro, ko upravlja Zelenskijem.
Porodica Haarp? Braća Kemtrejls?
Nastavit ćeš se izmotavati, ili ćeš reći "Lupetam, jer nemam pojma"?Follow the money.
Hoćeš šta, jedno ime?Nastavit ćeš se izmotavati, ili ćeš reći "Lupetam, jer nemam pojma"?
Ajmo polako, vidim da si dekoncetriran.Hoćeš šta, jedno ime?
Ne pravi se gluplji nego što jesi.
Pratim ovu tematiku malo preko Hrvatski medija. Zadnjih dana nema ni minute u dnevnicima HRT, RTL, itd. Da se nije razbolio Tabak, Akrap i ostali. Kažu da je i ćutanje vid komunikacije. Molim ove starije da mi prevedu stanje, da nije možda vezano za Pokrovsk?

Smaraš.A jbt duhovito je da se malo zabrinem
Šta je sljedeće? "Tvoja mama" fore?
Vojno industrijski kompleks USA uz CIA i interesne grupe u USA, takozvani neokonsi koji ovu priču guraju mnogo duže nego što je Tramp ili Bajden na vlasti. Ovo su dugoročni procesi koji ne zavise od trenutne administracije, to je mašinerija koja uvek izgura svoje, novac kontroliše političare u USA, ne obrnuto.Ajmo polako, vidim da si dekoncetriran.
Tvrdiš da netko, ili neka skupina upravlja Zelenskijem.
Hoćeš li reći ko je to, ili ćeš nastaviti sa budaliziranjem?
Bog te mazo stravaU bunkeru sa SS banerom
Poznato?
![]()
![]()
U bunkeru sa SS banerom
Poznato?
![]()
![]()
ma jok. sve odluke donosiva samTvrdiš da netko, ili neka skupina upravlja Zelenskijem.

Носи истетовиране нацистичке симболе, неке и на унифорими, поздравља нацистички, понаша се нацистички, па онда мора је да нациста.Ali zašto Ukrajince nazivate nacistima?