Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 49 55,1%
  • Još malo

glasova: 13 14,6%
  • Izgubiće

glasova: 27 30,3%

• Ukupno glasova
    89
afganistan ne može biti izoliran od svijeta...koliko vidim izabrao je kinu i rusiju - jedna bivša komunistička a druga komunistička država sve ono što je ideološki strano njihovoj muslimanskoj agendi ali oni primječuju da ove dvije države za razliku od zapada ne namjeravaju da mjenjaju njihov kulturni i vjerski obrazac...
...to je primjetio i onaj sirijski koljač koji je uvidio da rusija ne namjerava da ugrožava njegovu islamističku vlast već da mu možda i pomogne u balansu prema zapadu tj. izraelu....naravno rusija traži neke ustupke kao što je eliminacja centralno azijsko kavkaskih terorista
Bilo kako bilo nakon svega Avganistan je krenuo u plodonosnu saradnju sa kineskimi privatnim I drzavnim kompanija a I vec su krenula ogromna kineska ulaganja u razne sektore poput poljoprivrede a narocito rudarsva jerbo je Avg iznimno bogat u utrobi zemlje. I Rusija krece slicno... Tebi sinko preporucujem da se malo informises barem ono najosnovnije ako zelis da ovdje ne izvaljujes takve stvari I ispadas da prostis glupan. Informisi se malkice o Kini. Pozdrav I nema ljutnje

У сектору Константиновке, руске снаге напредују ка Константиновки не континуираним фронтом, већ инфилтрирањем мањих група кроз борбене формације украјинских оружаних снага.

Украјински војници пажљиво прате догађаје јужно од града. Тамо је руска војска скоро потпуно заузела Плешчејевку и напредује ка суседном Иванопољу , иза којег се налази јужна периферија Константиновке.

То значи да се најактивније борбе воде јужно и источно од Константиновке.

Војни стручњаци сматрају да ће после Покровска почети жестоке борбе за овај град.

https://t.me/s/the_military_analytics

Петропавловка. Источно Од Купјанска. Нацисти су убили два мирна житеља беспилотним летелицама јер су покушали да побегну ходајући према руским позицијама. 👇

Један од њих је носио белу заставу и пса у рукама, други је старац са мачком иза рамена.
Украјински нац.исти су без церемоније убили цивиле дроновима. Једног за другим.

У наставку овог твита је други твит у серији на коме је снимак који је блокиран за гледање на другим мрежама, осим на Твитеру. Да би могао да се гледа мора да се улогује на Твитер!
(Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media, you’ll need to log in to X. Learn more)
...
https://x.com/ShvedVs/status/1985691519269933497
Zato Ukri ovaj rat nikad neće dobiti
Zlo se mora iskorijeniti.

Херој Совјетског Савеза Монах Кипријан (Бурков) заједно са мушким хором "Руски Формат" и ратницима одреда "Терек" истоимене козачке бригаде ДШК представили су музичко приношење Богородици "У Казанской Божьей Матери". 🙏🙏🙏

Oriks sve vizuelno potvrdio

Rusi drže već 85 % Pokrovska, tako da je ta riječ "pokušavaju" besmislena.

Ukri ubijaju sve civile koje stignu jer su sve Rusi
Ništa ja Rusima ne vjerujem. Zadnjih dva tjedna preplavili sve svojom propagandom i AI uradcima.
Sad Rusi glume Ukrajince u ukrajinskim uniformama kako plaču, pričaju nekakve besmislice, a drugi iz raskrinkavanje da,se javljaju iz Moskve, ST. Petersburga i sličnih nedođija, Rusije.

Ništa ja Rusima ne vjerujem. Zadnjih dva tjedna preplavili sve svojom propagandom i AI uradcima.
Sad Rusi glume Ukrajince u ukrajinskim uniformama kako plaču, pričaju nekakve besmislice, a drugi iz raskrinkavanje da,se javljaju iz Moskve, ST. Petersburga i sličnih nedođija, Rusije.
Tja

:ceka:

IMG_20251104_121801_471.jpg

Петропавловка. Источно Од Купјанска. Нацисти су убили два мирна житеља беспилотним летелицама јер су покушали да побегну ходајући према руским позицијама. 👇

Један од њих је носио белу заставу и пса у рукама, други је старац са мачком иза рамена.
Украјински нац.исти су без церемоније убили цивиле дроновима. Једног за другим.

У наставку овог твита је други твит у серији на коме је снимак који је блокиран за гледање на другим мрежама, осим на Твитеру. Да би могао да се гледа мора да се улогује на Твитер!
(Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media, you’ll need to log in to X. Learn more)
...
https://x.com/ShvedVs/status/1985691519269933497

Na snimku koji sam ja postavio se sve vidi detaljnije.
Snimak je duži.

Hodaju i mašu belom zastavom sve vreme.
Dron im se približava i duže vreme (duže vreme) ih posmatra i kruži oko njih.
Oni zastaju i mašu u njegovom pravcu belom zastavom i dalje.

Dron staje ispred prvog civila sa psom i posle nekoliko sekundi se zaleće i pogađa ga i raznosi u komade.

Pas se još neko vreme koprca pored mrtvog tela ali mu je stomak isečen (vidi se kasnije) i kasnije umire.

Drugi civil se krsti ispred tela i kasnije se krsti ispred drugog drona koji lebdi ispred njega sve vreme.
Zaleće se i drugi dron i raznosi i njega.

Klasično iživljavanje nacista.

Ruski dron sve posmatra i snima sve vreme.

Znaci Rusi se povlace iz Pokrovska u civilnoj garderobi dok je isti grad pred padom.

Ova logika natofila dostize nivo sizofrenije samo da bi u svojim ocima opravdali ubistvo civila
Znaju to i oni, ali mržnja koja ih izjeda i očaj jer Rusi napreduju nemaju granica.
Zato se na stanje na frontu uopće ne obaziru, već masturbiraju na svaku rijetku eksploziju u Rusiji i slave svako ubijanje civila.
Ko podržava Ukre taj je nacist.

Munjaro, mrtve skupiš kada osvojiš teren, a ne dok ti dron zuji iznad glave.
Nerazumljivo ti je to, jel tako?
Dakle, tih 10k zaginulih Rusa koje skupe Rusi ne idu u razmjenu. A skupe ih NAKON što osvoje teren.
Ali ne, ljepše je vjerovati da 50 Ukra pogiba za jednog Rusa.
I još se malo pomognete AI videima.
Ponavljam, nisi ti filoputin slučajno.
Čemu toliki očaj?
Prihvati stvari kakve jesu i kreni dalje.
Pritisak će odmah da padne.

Ово апсолутно није тачно, ја био видео, прво возити се возом је за ситну стоку исто као и живети у стану. Амери се возе колима и живе у кућама и већина има бар пола хектара земље око куће. Они који пишу горње цитиране лажи треба да се запитају за своје ментално здравље
Ko god je barem osnovno pismen na ovom sokocalu nece mu biti tesko da
Ово апсолутно није тачно, ја био видео, прво возити се возом је за ситну стоку исто као и живети у стану. Амери се возе колима и живе у кућама и већина има бар пола хектара земље око куће. Они који пишу горње цитиране лажи треба да се запитају за своје ментално здравље
Ja sam napisao I tvrdim opstepoznate stvari cinjenice koje je veoma lako pronaci pa svako ko zeli to saznati te cinjenice....ujedno ce saznati KO ovdje laze.

Kazna je vrlo blaga...ludo blaga ja bih ga kaznio iskljucivo turom po gu6ici pa Onda da se malo informise I shvati Koliko je blesav.Ako ni tad se ne opameti prisilni rad dok moze nesto da ima koristi od njega u korist drustva. Pi6ka mu materina blesavo tvrdoglava
Zamislimo se da li gradjani Ukraine smije I pomisliti da ovako nesto radi s amblemom ruske zastave.

Kazna je vrlo blaga...ludo blaga ja bih ga kaznio iskljucivo turom po gu6ici pa Onda da se malo informise I shvati Koliko je blesav.Ako ni tad se ne opameti prisilni rad dok moze nesto da ima koristi od njega u korist drustva. Pi6ka mu materina blesavo tvrdoglava
Zamislimo se da li gradjani Ukraine smije I pomisliti da ovako nesto radi s amblemom ruske zastave.

Ja bih ga poslao da sa belom zastavom maše ispred Ukrajinskog drona, dok prelazi na teritoriju Ukrajine.

Na snimku koji sam ja postavio se sve vidi detaljnije.
Snimak je duži.

Hodaju i mašu belom zastavom sve vreme.
Dron im se približava i duže vreme (duže vreme) ih posmatra i kruži oko njih.
Oni zastaju i mašu u njegovom pravcu belom zastavom i dalje.

Dron staje ispred prvog civila sa psom i posle nekoliko sekundi se zaleće i pogađa ga i raznosi u komade.

Pas se još neko vreme koprca pored mrtvog tela ali mu je stomak isečen (vidi se kasnije) i kasnije umire.

Drugi civil se krsti ispred tela i kasnije se krsti ispred drugog drona koji lebdi ispred njega sve vreme.
Zaleće se i drugi dron i raznosi i njega.

Klasično iživljavanje nacista.

Ruski dron sve posmatra i snima sve vreme.
Jedan od najpotresnijih snimaka ovog sukoba.

Русија већ испоручује оружје Венецуели и „не види препреке“ за трансфер ракетног система Орешник, изјавио је Алексеј Журављов, први заменик председника Одбора за одбрану Државне думе.

„изјавио је Журављов.

Он је известио да је Ил-76 недавно испоручио системе Панцир-С1 и Бук-М2Е Каракасу.

Треба напоменути да руске власти нису званично потврдиле планове за испоруку Венецуели система Орешник, који је способан да досегне већи део Сједињених Држава.“
Taaaaaako se to radi predsednice Putine.

У сектору Лиман, руске снаге су ефикасно заузеле половину села Ставки.

Борбе се воде у близини Масљаковке и Лимана.

Напредовање руских трупа се такође бележи у близини Редкодуба.https://t.me/s/the_military_analytics

https://t.me/s/the_military_analytics

Back