nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Da svaki dan pricam kako su sankcije ostetile Rusiju? Nema potrebe... Svak ko ima mozga ce to shvatiti, one koji nemaju mozga prepustam tvojoj propagandi.Napravi ti mape sa sankcijama, ko ti brani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da svaki dan pricam kako su sankcije ostetile Rusiju? Nema potrebe... Svak ko ima mozga ce to shvatiti, one koji nemaju mozga prepustam tvojoj propagandi.Napravi ti mape sa sankcijama, ko ti brani.
Искрено ја навијам да се Украјини да све што може угрозити Москву, другачије се овај рат неће убрзати до коначне капитулације Зеленског.Ne u kancelariji već na komandnom mjestu, kancelarija nije bitna.
Putin je taj koji lansira Sarmate, zato one kofere nose stalno u njegovoj blizini kada putuje.
Искрено ја навијам да се Украјини да све што може угрозити Москву, другачије се овај рат неће убрзати до коначне капитулације Зеленског.
Крстареће ракете Руси би требало да лакше скидају од малених дронова, сва ПВО доктрина им се градила на тој основи али опет никада се не зна нешто би могло и проћи за Москву.
Nista, ti sa mozgom prati sankcije, ja cu front, ne vidim ni zasto mi se kacis na objave kad nemaju veze sa realnoscu?Da svaki dan pricam kako su sankcije ostetile Rusiju? Nema potrebe... Svak ko ima mozga ce to shvatiti, one koji nemaju mozga prepustam tvojoj propagandi.
Знају еурупљани шта раде.Холандија:
„Запленили смо кинеску фирму за полупроводнике, Nexperia, која производи 100 милијарди чипова годишње.“
Кина:
„80% тих чипова се пакује и склапа у Кини. Управо смо зауставили њихов извоз.“
Pogledajte prilog 1804919
Ne znam šta podrazumevaš pod ''duboko unutar Rusuje'', ali to je svaki napad StormŠadoisom, SCALP-om i sličnim raketama (koje Ukropi ne mogu samostalno da koriste bez NATO posada) preko granice Rusije pre 1991. , bez obzira da li je 5 ili 500 duboko.To je 300 km, nedovoljno da gađaju Moskvu, to nije dozvola za udar duboko unutar Rusije.
Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.Зеленски ће онда тражити неко ново, још јаче оружје, пошто циљ није испунио западним тенковима, западним ловцима-пресретачима итд, и данас више нико ни не помиње немачке Леопарде који су по идеји требали да почисте Русе са блатњавих и везвредних поља Украјине

Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.
Можда да цитирамо премудрог Трампа: " Они теоретски још увек могу да победе. Не мислим да ће победити. Али, још увек могу".![]()
Po kojoj teoriji moze Rusija da pobedi? Vi se u stvari bojite panike nizerazrednih komunista, pa zato prikazujete kao da Rusija dobija rat dok je u stvari ona pukla kao zrela tikva!Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.
Можда да цитирамо премудрог Трампа: " Они теоретски још увек могу да победе. Не мислим да ће победити. Али, још увек могу".![]()
Он се тако одржава на власти реално.Када све прође и када све стане тек ће отрежњење код народа бити болно.Ја сам то прошао у БиХ.Та теоретска победа није питање неког специфичног супер-оружја које ће одједном изменити све. Крстареће ракете, које користе већ дуго, су нанеле неке ударце Русији али суштински нису измениле скоро ништа.
Идентична прича је била око претходних транши оружја и сада превазиђених лимита око западних тенкова, ловаца, крстарећих и балистичких ракета. Заморно је слушати како ће оружје Х, У сад изменити све.
Po kojoj teoriji moze Rusija da pobedi? Vi se u stvari bojite panike nizerazrednih komunista, pa zato prikazujete kao da Rusija dobija rat dok je u stvari ona pukla kao zrela tikva!
Не мора да побједи причам о разарању Украјине.Сваки напад на руске рафинерије које су реално далеко мање, Руси су вратили са вишеструко јачим нападима по украјинској инфраструктури.Не знам зашто вас то радује?Неки дан су бацили преко 260 ФАБ бомби.Да ли можеш замислити шта то значи у пракси чак и да нико није погинуо.Po kojoj teoriji moze Rusija da pobedi? Vi se u stvari bojite panike nizerazrednih komunista, pa zato prikazujete kao da Rusija dobija rat dok je u stvari ona pukla kao zrela tikva!
USTAŠA TRUMP!!!!Donald Trump, nakon sastanka s glavnim tajnikom NATO-a Markom Rutteom, uveo je nove sankcije Ruskoj Federaciji. Trump Srbi!:sjajno:
Sve stoji, samo nitko ne zna što Rusiji predstavlja "pobjeda".Руси имају већу државу, већу економију, већу војну индустрију, већу војску, веће становништво, и полако али дефинитивно напредују на источним фронтовима. Укратко, јачи су, а јачи има боље шансе да победи него слабији.