Samo sam ti pokušao pokazati kakav odron je Rusija, ali slažem se da nemaš kapaciteta za shvatiti paralelu.
Evo priznam, naivan sam
Наиван? У српском језику постоји реч која најбоље описује такве али...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sam ti pokušao pokazati kakav odron je Rusija, ali slažem se da nemaš kapaciteta za shvatiti paralelu.
Evo priznam, naivan sam
Ta prokleta proputinovska realnost, uvek im pokvari najsavršenije planove...Секретар украјинског парламентарног одбора за одбрану, посланик Роман Костенко, открио је да је дошло до потпуног кварa у производњи најновијег украјинског Вундервафеа, да је то једноставно немогуће и да у украјинским залихама нема ракета „Фламинго“.
Pogledajte prilog 1804912
Sad ce onaj analiticar da objasni kako ukrajina lageruje to da izvrsi napad koji ce da paralise Rusiju.Ta prokleta proputinovska realnost, uvek im pokvari najsavršenije planove...![]()
Хаха какви лешинари.Некада ће неко када се смире страсти, можда за 5 , 10 или 50 година одговарати за ову отимачину.ЕУ жели да позајми 163 милијарде долара, користећи замрзнуту руску имовину, али само ако Украјина тај новац потроши на европско оружје.
Украјина се томе опире и жели да троши новац како јој се прохте.
Pogledajte prilog 1804914
Obice im se svima o glavu, gledaj frku sa cipovima posto su Holandjani dali sebi za pravo da nacionalizuju kineskog proizvodjaca.Хаха какви лешинари.Некада ће неко када се смире страсти, можда за 5 , 10 или 50 година одговарати за ову отимачину.
Никада у историји није виђено да се овако сурово отима новац од суверене државе.
Nimalo čudno da govori ruski a ne ukrajinski.„Ne znam kakvi su planovi naše vlade, ali izgleda kao istrebljenje sopstvenog stanovništva“
— Ukrajinski vojnik
Fejk njuzObice im se svima o glavu, gledaj frku sa cipovima posto su Holandjani dali sebi za pravo da nacionalizuju kineskog proizvodjaca.
Па кажу како руски авиони не смију прићи Кијеву.лолBome batinaju Rusi samo tako !!!!
A pitam se gde su ti moćni protu zračni sistemi ?
Casna rec.Fejk njuz