Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.781
I nocas su rokali, double tap, nema remonta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te tvoje mape, bile tacne ili ne su nula, zero, nista, to nije nista, to nije vest, to samo sluzi da se odrzi neka tenzija, neka magla da Rusija kao nesto postize!Правац Красни Лиман
Јединице групе „Запад“ напредују ка Красном Лиману, стежући периметар са свих прилаза граду.
На северозападу, руске снаге су се помериле у Новоселовку, стигле до шуме близу Јароваје, пресекле комуникације кијевских снага према Дробишеву и, упркос жестоким контранападима, напредују ка Александровки и, у области Средњег, ка Коровом Јару.
Продор ка Александровки и Коровом Јару осигурава бокове групе која напредује ка Красном Лиману и ствара претњу да дође до Свјатогорска и даље ка аутопуту М-03 (Изјум–Славјанск).
Упркос свим предузетим мерама, кијевске снаге нису успеле да задрже руске трупе на левој обали реке Нитрус. Као резултат тога, Руси, напредујући дуж десне обале, ефикасно су започели покрет ка јединицама групе „Центар“ на Добропољском избочу, заобилазећи агломерацију Славјанск–Краматорск са запада. Пред нама је још дуг пут, али сваки пут негде почиње.
У Новоселовки се настављају операције чишћења опкољених кијевских јединица.
Борбе су у току на северној периферији Дробишева, где руске трупе напредују ка центру града. Источно од Дробишева, руске снаге су заузеле део пута (према Ставкама и Кировском), нападајући подручје сточарске фарме из Багдасаровске шуме. Даље на исток, напредовале су даље од пута који води од Дробишева до Ставкија и пробиле се са севера у северни део Ставкија.
У области Кировског, кијевске трупе су блокиране у јужном сектору (око положаја у близини складишта агрохемикалија и раскрснице према Красном Лиману). Руске снаге су напредовале на запад код Шаблина Јара и на југ (према Ставкама и путу од насеља до Красног Лимана), као и према Пинковом Јару и шуми југозападно у правцу Масљаковке.
Између Шаблина Јара и Мирног, руске снаге лоцирају и уништавају непријатељска скровишта заробљена у „џепу“.
Генерално, ситуација источно од Красног Лимана — и не само тамо — значајно се погоршала за кијевске трупе. Руске јединице су стигле до спољне одбрамбене линије директно око Красног Лимана.
Јужно од Кировског, руске јединице су потпуно очистиле подручје источно од пута ка Јампољу и напредовале кроз шумске зоне ка западу (дуж железничке пруге) ка Красном Лиману и око Јампоља са запада, крећући се ка Диброви.
Жестоке блиске борбе се настављају у Јампољу.
Pogledajte prilog 1804884Pogledajte prilog 1804885
Te tvoje mape, bile tacne ili ne su nula, zero, nista, to nije nista, to nije vest, to samo sluzi da se odrzi neka tenzija, neka magla da Rusija kao nesto postize!
Vest je da je Amerika uvela sankcije Rosnjeftu i Lukoilu, da je EU donela novi paket sankcija da od nove godine nece kupiti ni litru ruske nafte!
Tosu vesti to odlucuje rat! Te tvoje mape mozes da okacis o klin...
Da svaki dan pricam kako su sankcije ostetile Rusiju? Nema potrebe... Svak ko ima mozga ce to shvatiti, one koji nemaju mozga prepustam tvojoj propagandi.Napravi ti mape sa sankcijama, ko ti brani.
Искрено ја навијам да се Украјини да све што може угрозити Москву, другачије се овај рат неће убрзати до коначне капитулације Зеленског.Ne u kancelariji već na komandnom mjestu, kancelarija nije bitna.
Putin je taj koji lansira Sarmate, zato one kofere nose stalno u njegovoj blizini kada putuje.
Искрено ја навијам да се Украјини да све што може угрозити Москву, другачије се овај рат неће убрзати до коначне капитулације Зеленског.
Крстареће ракете Руси би требало да лакше скидају од малених дронова, сва ПВО доктрина им се градила на тој основи али опет никада се не зна нешто би могло и проћи за Москву.
Nista, ti sa mozgom prati sankcije, ja cu front, ne vidim ni zasto mi se kacis na objave kad nemaju veze sa realnoscu?Da svaki dan pricam kako su sankcije ostetile Rusiju? Nema potrebe... Svak ko ima mozga ce to shvatiti, one koji nemaju mozga prepustam tvojoj propagandi.
Знају еурупљани шта раде.Холандија:
„Запленили смо кинеску фирму за полупроводнике, Nexperia, која производи 100 милијарди чипова годишње.“
Кина:
„80% тих чипова се пакује и склапа у Кини. Управо смо зауставили њихов извоз.“
Pogledajte prilog 1804919
Ne znam šta podrazumevaš pod ''duboko unutar Rusuje'', ali to je svaki napad StormŠadoisom, SCALP-om i sličnim raketama (koje Ukropi ne mogu samostalno da koriste bez NATO posada) preko granice Rusije pre 1991. , bez obzira da li je 5 ili 500 duboko.To je 300 km, nedovoljno da gađaju Moskvu, to nije dozvola za udar duboko unutar Rusije.
Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.Зеленски ће онда тражити неко ново, још јаче оружје, пошто циљ није испунио западним тенковима, западним ловцима-пресретачима итд, и данас више нико ни не помиње немачке Леопарде који су по идеји требали да почисте Русе са блатњавих и везвредних поља Украјине

Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.
Можда да цитирамо премудрог Трампа: " Они теоретски још увек могу да победе. Не мислим да ће победити. Али, још увек могу".![]()
Po kojoj teoriji moze Rusija da pobedi? Vi se u stvari bojite panike nizerazrednih komunista, pa zato prikazujete kao da Rusija dobija rat dok je u stvari ona pukla kao zrela tikva!Циљ је стратешки пораз Русије и повратак Донбаса и Крима.Не знам како да кажем а да не звучи довољно сурово.
Можда да цитирамо премудрог Трампа: " Они теоретски још увек могу да победе. Не мислим да ће победити. Али, још увек могу".![]()
Он се тако одржава на власти реално.Када све прође и када све стане тек ће отрежњење код народа бити болно.Ја сам то прошао у БиХ.Та теоретска победа није питање неког специфичног супер-оружја које ће одједном изменити све. Крстареће ракете, које користе већ дуго, су нанеле неке ударце Русији али суштински нису измениле скоро ништа.
Идентична прича је била око претходних транши оружја и сада превазиђених лимита око западних тенкова, ловаца, крстарећих и балистичких ракета. Заморно је слушати како ће оружје Х, У сад изменити све.
Po kojoj teoriji moze Rusija da pobedi? Vi se u stvari bojite panike nizerazrednih komunista, pa zato prikazujete kao da Rusija dobija rat dok je u stvari ona pukla kao zrela tikva!