Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Krpiti cemo je koliko je potrebno. Svaki dan u kojem Ukrajina iscrpluje Rusiju poveceva vjerovatnocu da se mi osobno necemo morati boriti sa njima.
Stvarno je više degutantno koliko ne vodite (ekipa) računa za stradanje Ukrajine i njenog naroda, stvarno, mene lično bi bilo sramota da ovako nešto napišem, kamoli da pomislim.

Ruske trupe su na 1 km od Jampolja
Šta će pre da padne? Severk ili Liman, koji se zaokružuje u sa severozapadne strane.

G0PU-VuWwAAg-C6
Jbt, kad pre? Ja sam totalno neobavešten.

Stvarno je više degutantno koliko ne vodite (ekipa) računa za stradanje Ukrajine i njenog naroda, stvarno, mene lično bi bilo sramota da ovako nešto napišem, kamoli da pomislim.
Ma bole njih za ukrainu i ukraince.
Niko nikad nije osudio šinteraj po ukraini, u pitanju je patološka mržnja prema Rusiji i Srbiji, a to je posledica II ww, kad su im Rusi pocepali dedove, pradedove itd itd

Zasto? Oni su napadnuti od strane krvozednog ruskog agresora i cine sve da se obrane. Dokle god oni imaju zelju za otporom mi cemo ih pomagati. To sto se pri toj borbi ruski agresor u svakom pogledu znatno iscrpljuje je samo pozitivni sporedni efekat.

Meni vise zabranjava koliko vi kremljoboti ne vodite racuna o stradanju Rusije i njenog naroda, koji potpuno besmisleno gine u Ukrajini zbog Putinovih ludjackih ambicija. Oni mogu vec veceras zavrsiti rat, tako sto ce se povuci u Rusiju . Ako se Ukrajinci prestanu boriti, Ukrajine vise nece biti, a banda iz Kremlja ce odlucivati o buducnosti ljudi koji ne uspiju pobjeci.

Poslednja izmena:

Back