Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje bi mu bilo fantazije ......Kakav osećaj je plivati u moru fantazija?
(U) Skoro je počeo kolega......Preko tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju danak, a de facto rat je tek poceo.
Stvarno je više degutantno koliko ne vodite (ekipa) računa za stradanje Ukrajine i njenog naroda, stvarno, mene lično bi bilo sramota da ovako nešto napišem, kamoli da pomislim.Krpiti cemo je koliko je potrebno. Svaki dan u kojem Ukrajina iscrpluje Rusiju poveceva vjerovatnocu da se mi osobno necemo morati boriti sa njima.
Jbt, kad pre? Ja sam totalno neobavešten.Ruske trupe su na 1 km od Jampolja
Šta će pre da padne? Severk ili Liman, koji se zaokružuje u sa severozapadne strane.
![]()
i nista od togaPala vlada Francuske
364 glasa za nepoverenje vladi
194 za vladu
To je četvrta francuska vlada kojoj je izglasano nepoverenje za samo 2 godine
![]()
Deluju sankcije RusijiPala vlada Francuske
364 glasa za nepoverenje vladi
194 za vladu
To je četvrta francuska vlada kojoj je izglasano nepoverenje za samo 2 godine
![]()
Kod tebe Kremlj sija iz udobnosti Dojclanda.![]()
Ma bole njih za ukrainu i ukraince.Stvarno je više degutantno koliko ne vodite (ekipa) računa za stradanje Ukrajine i njenog naroda, stvarno, mene lično bi bilo sramota da ovako nešto napišem, kamoli da pomislim.
Da, ostale EU clanice iz kojih se najbolje kremljobotuje.Postoje i druge zemlje osim Dojclanda kolegaZnam, sokiran si
![]()
Ne ispunjavaju kriterijumeSad ce Francuska u Briks 100%.![]()
rusi ne smeju vise da podizu eure i dolare sa svojih racunaTako malo prelećem naslove
Tisuće rumunjskih nastavnika u štrajku zbog rezova, odgođen početak škole
Francuski premijer pred odlaskom: Naša zemlja je u velikoj opasnosti
Deluju sankcije Rusiji
Zasto? Oni su napadnuti od strane krvozednog ruskog agresora i cine sve da se obrane. Dokle god oni imaju zelju za otporom mi cemo ih pomagati. To sto se pri toj borbi ruski agresor u svakom pogledu znatno iscrpljuje je samo pozitivni sporedni efekat.Stvarno je više degutantno koliko ne vodite (ekipa) računa za stradanje Ukrajine i njenog naroda, stvarno, mene lično bi bilo sramota da ovako nešto napišem, kamoli da pomislim.
Pretpostavljam da ti ne smeta to sto Rusi skoro svakodnevno teroriziraju ukrajinsko civilno stanovovnistvo?Evo one "tvornice" u Donjecku za koju se Ukrajinci hvale da su je pogodili
Stambena zgrada
Pogledajte prilog 1781783
Pretpostavljam da ti ne smeta to sto Rusi skoro svakodnevno teroriziraju ukrajinsko civilno stanovovnistvo?
Ne vidim da ti suze ronis za ubijenim ruskim civilima.Pretpostavljam da ti ne smeta to sto Rusi skoro svakodnevno teroriziraju ukrajinsko civilno stanovovnistvo?
Da, ostale EU clanice iz kojih se najbolje kremljobotuje.
Ne vidim da ti suze ronis za ubijenim ruskim civilima.
MA bole njih i za jedne i za druge. Samo dođu ovde palamude i trkeljišuNe vidim da ti suze ronis za ubijenim ruskim civilima.
Sa'će Makronova gimnastika za eliminisanje ''nepodobnih'' pre izbora i jopet rat na ulicama ParizaSad ce Francuska u Briks 100%.![]()
Čačkao mečku, a okotila mu se kod kuće. Najebo je.Sa'će Makronova gimnastika za eliminisanje ''nepodobnih'' pre izbora i jopet rat na ulicama Pariza