Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Ukrajinski GAZ-66 na putu Slavjansk - Izjum
Izgleda da put nije baš najbezbedniji za saobraćaj

G0MIG5AWUAAh7d5

Zasto? Oni su napadnuti od strane krvozednog ruskog agresora i cine sve da se obrane. Dokle god oni imaju zelju za otporom mi cemo ih pomagati. To sto se pri toj borbi ruski agresor u svakom pogledu znatno iscrpljuje je samo pozitivni sporedni efekat.

Meni vise zabranjava koliko vi kremljoboti ne vodite racuna o stradanju Rusije i njenog naroda, koji potpuno besmisleno gine u Ukrajini zbog Putinovih ludjackih ambicija. Oni mogu vec veceras zavrsiti rat, tako sto ce se povuci u Rusiju . Ako se Ukrajinci prestanu boriti, Ukrajine vise nece biti, a banda iz Kremlja ce odlucivati o buducnosti ljudi koji ne uspiju pobjeci.
Ma, kako bre sada sporedni efekat, kad si prvo reko da je najbitnije da se umesto vas Ukrajinci bore protiv Rusije.

Ako se brinem i nije mi svejedno kad vidim stradanje Ukrajine, što je ljudski, iako sam na strani Rusije, onda je normalno da se još više brinem kada vidim da strada Ruski vojnik i Rusija.

Najbolje je bilo da su Ukrajinci hteli mirno i civilizovano da razgovaraju sa Ruskim narodom u Ukrajini i sa samom Rusijom, i niko im nije branio da budu i sa Evropom, ali NATO pakt u Ukrajini i čak i Ukrajinsko vojno rešavanje pitanja Ruskog naroda u Ukrajini, to Rusija nije mogla da dopusti.

Ma, kako bre sada sporedni efekat, kad si prvo reko da je najbitnije da se umesto vas Ukrajinci bore protiv Rusije.

Ako se brinem i nije mi svejedno kad vidim stradanje Ukrajine, što je ljudski, iako sam na strani Rusije, onda je normalno da se još više brinem kada vidim da strada Ruski vojnik i Rusija.

Najbolje je bilo da su Ukrajinci hteli mirno i civilizovano da razgovaraju sa Ruskim narodom u Ukrajini i sa samom Rusijom, i niko im nije branio da budu i sa Evropom, ali NATO pakt u Ukrajini i čak i Ukrajinsko vojno rešavanje pitanja Ruskog naroda u Ukrajini, to Rusija nije mogla da dopusti.
Naravno da je bitno jer se Rusija mora zaustaviti. Sto blize ruskoj granici, to bolje. Ukrajinci su imalu tu nesrecu da su im prvi susjed i da su bili prvi koji su brutalno napadnuti. Oni se odlucno brane i dok je tako treba uciniti sve da im se pomogne u da bi porazili agresora.

A ostalo je demagogija. Rusi su jednostavno mogli da ne izvrse invaziju, pa ni na Krim. Ukrajinci jednostavno nisu mogli Rusima dozvoliti da ih nekaznjeno okupiraju, ubijaju i uopce da im kroje sudbinu kako im se k..ac digne. I zato ce sad Rusi platiti cijenu, jer ce ih Ukrajinci uz vojnu, ekonomsku i obavjestajnu pomoc zapada do te mjere demilitarizirati i deindustrijalizirati da Rusija vise nece igrati nikakvu ulogu u drustvu velikih na geo-politickom planu 21. stoljeca.

Poslednja izmena:
Како су снаге безбедности уклониле новинара.
Новинар Александар Тахтај, који је истраживао корупцијске шеме током изградње утврђења у региону, пронађен је мртав у Сумима, извештава Суспиљноје.

https://t.me/s/rezident_ua

Демократија на украјински начин. Нема, натопатофилима тако драгог, чаја, нема ни прозора...метак у чело

Naravno da je bitno jer se Rusija mora zaustaviti. Sto blize ruskoj granici, to bolje. Ukrajinci su imalu tu nesrecu da su im prvi susjed i da su bili prvi koji su brutalno napadnuti. Oni se odlucno brane i dok je tako treba uciniti sve da im se pomogne u da bi porazili agresora.

A ostalo je demagogija. Rusi su jednostavno mogli da ne izvrse invaziju, pa ni na Krim. Ukrajinci jednostavno nisu mogli Rusima dozvoliti da ih nekaznjeno okupiraju, ubijaju i uopce da im kroje sudbinu kako im se k..ac digne. I zato ce sad Rusi platiti cijenu, jer ce ih Ukrajinci uz vojnu, ekonomsku i obavjestajnu pomoc zapada do te mjere demilitarizirati i deindustrijalizirati da Rusija vise nece igrati nikakvu ulogu u drustvu velikih na geo-politickom planu 21. stoljeca.
Pa šta čekate ? Pušku u ruke i pravac front, lako iz fotelje navijati za ukre dok ih Rusi tamane ko bubašvabe. Lako je tuđim gloginje mlatit.
Ajde ako nisi krenuo, pa nas izveštavaj direkt sa fronta.

Jbt svi ste isti, kad je gusto nigde vas, a mali firer vapi za ljudstvom

Još malo i Rusi pobedili, masovno izumiranje bijelih Rusa u europskom dijelu Rusije i postepeno stvaranje turanidske nacije. Turanid a human phenotypical classification thought to be a transitional race between Caucasoid and Mongoloid, and is associated with Central Asians.
G0H_cjtXMAEGMzv
  • Croatia fertility rate for 2024 was 1.41, a 3.63% decline from 2023.
  • Croatia fertility rate for 2023 was 1.46, a 4.58% decline from 2022.
  • Croatia fertility rate for 2022 was 1.53, a 5.56% decline from 2021.

• Croatia fertility rate for 2024 was 1.41, a 3.63% decline from 2023.
  • Croatia fertility rate for 2023 was 1.46, a 4.58% decline from 2022.
  • Croatia fertility rate for 2022 was 1.53, a 5.56% decline from 2021.
Mi ni nemamo pretenzije da budemo svjetska vojna supersila. Rusija na drugoj strani ima te ambicije, a sa ovakvom demografijom tesko. Pogotovo u kontekstu njihovog mrcvarenja kroz ovu od Putina bespotrebno samonametnutu SVO.

Poslednja izmena:
Ocito da ih ima sasvim dovoljno, psoto se Rusi skoro pa ne micu, dok ih Ukrajicni tmane kao bubasvabe.
To samo u tvom zapadnjački ispranom mozgu. Malo se edukuj, gledaj mape, izveštaje, znam da ti je to mučno videt i gledati ali navikni se.
Znam da ti je teško što odvajaš eure za ukre koji svakodnevno ginu kao na traci i što Rusi svakodnevno oslobađaju teritorije. Bacanje evrića u bunar hahaha

To samo u tvom zapadnjački ispranom mozgu. Malo se edukuj, gledaj mape, izveštaje, znam da ti je to mučno videt i gledati ali navikni se.
Znam da ti je teško što odvajaš eure za ukre koji svakodnevno ginu kao na traci i što Rusi svakodnevno oslobađaju teritorije. Bacanje evrića u bunar hahaha
Kakve mape? Pa nakon Bahmuta oslobadjate uglavnom neke livade, a pri tom gubite nesrazmjeno mnogo vojnika i vojne tehnike.

Back