febo_ch
Elita
- Poruka
- 18.023
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jalov bi to bio posao, zloca nikada ne moze videti svoju zlobu ni gluperda glupost.Oh, Djuro, bas si osetljiv! Navedi jedan moj zlobni post. U suprotnom, ides u isti kos sa Frtajlerom.
Oni su vernici Kirila Budale:Ekipa oko Gumija je ovde da sve rasprave odvede u krivom smjeru i bolje ih je ignorisati.
Kako mudro receno! Drugim recima, opet si slagao.Jalov bi to bio posao, zloca nikada ne moze videti svoju zlobu ni gluperda glupost.

Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.Na danasnji dan u Minhenu je likvidiran Stepan Bandera od strane KGB, 1959.godine.
Ti si bar u penziji, sta te briga.Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
Nisam odavno bio ovde. Čekam rusku vojnu siletinu u Lisabonu ali sam čuo da su zapeli u ukrajinskom blatu. Zna li neko nešto više o tome ?![]()
Nije samo mrak u pitanju, kod Ukra nema ni grejanja.
Šta na ovo kaže Australija? Ponovo šalju one avione da “zastrašuju Kinu”?Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
U međuvremenu…Rusija je potpisala i Budimpeštanski memorandum.
Zašto su napali Ukrajinu ako su htjeli pregovarati? Zašto su rekli da se povlače s granice Ukrajine?
Ne znam kakav kreten može vjerovati ruskom potpisu.
Ovo?Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
Let me guess, NATO PVO??
Normalno, trebaju se naplatiti svi oni sjevernokorejski siročići koji travu gledaju odozdo.