Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, trebaju se naplatiti svi oni sjevernokorejski siročići koji travu gledaju odozdo.
Ne bih da drzim predavanje koliko su mocne tajne sluzbe velikih drzava i sta sve mogu. Ukrajini nakon sticanja nezavisnosti glavni cilj je bio ulazak u evropske integracije a KGB u da to spreci.
Da bas je tako bilo u javnosti, procitao sam i ja kada je Putin to rekao ali stvarnost je drugacija i ne objavljuje se, Putina itekako bi pogodilo pristupanje Ukrajine EU i napredak slican poljskom i njegovu obavezu da objasni Rusima zasto i kako to.Pa onda cuti i nemoj nista da govoris. Rusija nije imala nista protiv da Ukrajina udje u EU ali u isto vreme onda bi za njih vazili isti carinski zakoni kao za EU. I sta je tu lose?
kao sto sam jos 2022te rekao.
Rusija nije imala nista protiv da Ukrajina udje u EU
Kao sto vidis blatnjavo je, ceka sledeca susna godina.Nisam odavno bio ovde. Čekam rusku vojnu siletinu u Lisabonu ali sam čuo da su zapeli u ukrajinskom blatu. Zna li neko nešto više o tome ?![]()
Vazi za tebe isto sto i za Bojana , uzmi slobodan dan pa da proslavis ovaj vazan dan za napredak covecanstva.Šta na ovo kaže Australija? Ponovo šalju one avione da “zastrašuju Kinu”?
Pogledajte prilog 1800925
Zasto mislis da iko slavi podeljenu informaciju za koju verujem mnogi nisu znali?Vazi za tebe isto sto i za Bojana , uzmi slobodan dan pa da proslavis ovaj vazan dan za napredak covecanstva.
Objavili samo zeljenu prodajnu cenu a kupovnu ne mogu da odrede jer rublju niko ne kupuje, odnosno nema je na berzi.Nije fer šta rublju porede sa nestabilnim valutama, pa se onda qrče.
Nek nađu neku zdravu valutu, kao juan
![]()
Observeru je izuzetno vazno sto Kinezi prave neki novi radar koliko tebi dan kada je ubijen Bandera pa reko da proslavite valjano te epohalne dogadjaje.Zasto mislis da iko slavi podeljenu informaciju za koju verujem mnogi nisu znali?
VIdim da si ganut tim podsetnikom, cim zapinjes toliko.Observeru je izuzetno vazno sto Kinezi prave neki novi radar koliko tebi dan kada je ubijen Bandera pa reko da proslavite valjano te epohalne dogadjaje.
Da bas je tako bilo u javnosti, procitao sam i ja kada je Putin to rekao ali stvarnost je drugacija i ne objavljuje se, Putina itekako bi pogodilo pristupanje Ukrajine EU i napredak slican poljskom i njegovu obavezu da objasni Rusima zasto i kako to.
jesi li ti realan?
okretanjem ukraine ka evropi umesto ruskom svetuSta ga je tacno pogodilo?
Имају огроман дуг многима, пре свега Пољацима и СФРЈ, али је Тито са Брантом направио превару и тај дуг претвирио у кредит од кога је изграђена нуклеарна електрана "Кршко" за Словенце и Хрвате. Шта убедљиво најстрадалнији Срби имају од тога? Као и Пољаци?A imaju službeni dug Poljskoj?
Чему онда паника од Руса питам се?Руте: „НАТО је 25 пута већи и бесконачно супериорнији од руске војске.“
Цео цитат:
„Ваздушни простор није исто што и копнени, постоји велика разлика, војно, али и политички. Молим вас, узмите то у обзир. Једино што нас све охрабрујем јесте да се утешимо чињеницом да смо као НАТО 25 пута већи од руске економије. Наша војска је бесконачно супериорнија од руске војске. Када је у питању наше ваздухопловство, Руси не могу ни да стану у нашу сенку са овим МиГ-31, или како год их зову, са својим не баш добро обученим пилотима ловаца.“
Па нек плате Србима ратну одштету за три бомбардовања и агресије у прошлом веку! Очито имају пара.1332 dan, Ukrajina ostaje nedosanjani san po agresora.![]()