KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.484
Zaključak je da Rusi gube rat jer sporo pobjeđujuJel Putin u Kijevu? Nije.
Jel rekao da može biti za dva tjedna, samo ako poželi? Jest.
Eh, sad, najteži korak: trebaš izvući logičan zaključak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaključak je da Rusi gube rat jer sporo pobjeđujuJel Putin u Kijevu? Nije.

Jel prso Bahmut po bokovima?Jel Putin u Kijevu? Nije.
Kako je krenulo uskoro će više ginuti od ukraRikavela
Hippolyte Payen, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.
![]()
Okupator po okupator, suncokret.
Jel Putin u Kijevu? Nije.
Sta li su ti skrivili Ukrajinci kad se radujes sto ce imati vecih problema jer tako pise na nekoj tarabi?Zaiste nemam nameru da polemisem sa osobom kojoj su naslovi sa ukrajinskog sajta, namenjenog onima koji su vec izbegli i onima koji to planiraju, taraba. Ne sumnjam da si ti vec uplatio odredjenu svotu na ime pomoci, kao pripadnik "zapadne civilizacije". Komentari su ti proizvoljni, nicim potkrepljeni, tako da nisi ozbiljan sagovornik. Dovoljno je da ti kazes magicnu rec "taraba" i svi problemi, sa kojima se suocavaju ti nesretnici, ce nestati.
Jel Putin u Kijevu? Nije.
O, Svevideći Djuro, na osnovu cega si zaključio da se radujem?Sta li su ti skrivili Ukrajinci kad se radujes sto ce imati vecih problema jer tako pise na nekoj tarabi?
To izbija svakog tvog posta, velika si zloca.O, Svevideći Djuro, na osnovu cega si zaključio da se radujem?
Pa sta onda trazis u evropi...pici u Kinu, majcicu rassiju ili Indiju pa uzivaj u blagodatima hiljadugodisnje " civilizacije "I to ti je tvoj odgovor negira ja moje tvrdje o kineskog indijskoj I ruskoj ponajstarijoj drzava - civilizacija na planeti Zemlja. I sta sad da ja tebi podastirem onim uzasnim snimcima slikama stotine hiljada mahom mladji gradjanima Amerike I zapada gde mladjarija izdrogirana baulja ulica a gradova San Franciska Njujorka. Amerika predvodnik zapadnih zlotvora Koji decenijama pale pljackaju ubijaju lazu sirom svijeta zlorade. Drzava nastala na tlu najveceg genocida u ljudskoj pisanoj istoriji. Olos lopovi I bagra skupljena s koca I konopca dove zena iz Engleske I ostalih delova sirom divljeg zapada oni su po tebi civilizacija. Blagos tebi takve glave pune glupe zapadne propagandne. Ne cudim se I ja sam kao mlad mislio da je zapad Raj na zemlji dok nisam vidio dozivijo I iskusio pa nesto I saznao u knjigama. Nije sinko sram neznati vec je sram neznanje prosipati I pametnije od sebe negirati.

Stavila kada vise nije videla nacina da se suprostavi Kremlju.Prošao sam celu Evropu i Rusiju i to nije tačno lično bih birao da živim u Rusiji i to negde tamo oko Urala. Imalo je smisla bežati od Rusije ranije ali sad nema smisla jer stvari su se promenile. Ukrajina je u ustav stavila da bude član Nato pakta a ne EU. To je strašan problem.
Stavila kada vise nije videla nacina da se suprostavi Kremlju.

Pa sta onda trazis u evropi...pici u Kinu, majcicu rassiju ili Indiju pa uzivaj u blagodatima hiljadugodisnje " civilizacije "
KRSTANE![]()
![]()
![]()
Oh, Djuro, bas si osetljiv! Navedi jedan moj zlobni post. U suprotnom, ides u isti kos sa Frtajlerom.To izbija svakog tvog posta, velika si zloca.
Ne bih da drzim predavanje koliko su mocne tajne sluzbe velikih drzava i sta sve mogu. Ukrajini nakon sticanja nezavisnosti glavni cilj je bio ulazak u evropske integracije a KGB u da to spreci.A sta joj je to Kremlj radio tacno?![]()