febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.639
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da drzim predavanje koliko su mocne tajne sluzbe velikih drzava i sta sve mogu. Ukrajini nakon sticanja nezavisnosti glavni cilj je bio ulazak u evropske integracije a KGB u da to spreci.A sta joj je to Kremlj radio tacno?![]()
Jalov bi to bio posao, zloca nikada ne moze videti svoju zlobu ni gluperda glupost.Oh, Djuro, bas si osetljiv! Navedi jedan moj zlobni post. U suprotnom, ides u isti kos sa Frtajlerom.
Oni su vernici Kirila Budale:Ekipa oko Gumija je ovde da sve rasprave odvede u krivom smjeru i bolje ih je ignorisati.
Kako mudro receno! Drugim recima, opet si slagao.Jalov bi to bio posao, zloca nikada ne moze videti svoju zlobu ni gluperda glupost.
Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.Na danasnji dan u Minhenu je likvidiran Stepan Bandera od strane KGB, 1959.godine.
Ti si bar u penziji, sta te briga.Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
Nisam odavno bio ovde. Čekam rusku vojnu siletinu u Lisabonu ali sam čuo da su zapeli u ukrajinskom blatu. Zna li neko nešto više o tome ?![]()
Nije samo mrak u pitanju, kod Ukra nema ni grejanja.
Šta na ovo kaže Australija? Ponovo šalju one avione da “zastrašuju Kinu”?Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
U međuvremenu…Rusija je potpisala i Budimpeštanski memorandum.
Zašto su napali Ukrajinu ako su htjeli pregovarati? Zašto su rekli da se povlače s granice Ukrajine?
Ne znam kakav kreten može vjerovati ruskom potpisu.
Ovo?Trebas uzeti slobodan dan i valjano proslaviti taj kolosalni uspeh.
Let me guess, NATO PVO??