Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.546
Zastarelo i sporo neznam sto se dize hajp oko togaKo kaže da se boje?
Rušili su ih Srbi 1999 a da neće Rusi.
Misli bolje o ruskom odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zastarelo i sporo neznam sto se dize hajp oko togaKo kaže da se boje?
Rušili su ih Srbi 1999 a da neće Rusi.
Misli bolje o ruskom odgovoru.
Osim toga jedino nekog mogu da uhvate za nešto.A još se ja pitam što se ukrowermaht uhvatio Ruske podmornice
I klonove su digli.Kako pišti bojna...
Ko će skužiti taj mentalni sklop..Zastarelo i sporo neznam sto se dize hajp oko toga
Meni se taj njihov hajp ovde na forumu sve vise cini da je vid placene reklame, share, retweet itd.Ko će skužiti taj mentalni sklop..
Ista euforija je bila kod svakog NATO oružja počevši od Javelina pa na kraju do F16. Nikako da nauče da ne postoji oružje koje može poraziti Rusiju.
Tako će i ova euforija vrlo brzo splasnuti a onda će doći nešto novo na red.
Pogledajte prilog 1800837
Kao i ovaj napaćeni Rute, u jednoj rečenici kaže Rusija je jako slaba, a onda da u roku par minuta mogu pogoditi svaku EU metropoluMeni se taj njihov hajp ovde na forumu sve vise cini da je vid placene reklame, share, retweet itd.
Takvim izjavama je jasno koga pravi budalom, one koji izdvajaju novac za naoruzanje protiv mocne Rusije koja se raspadaKao i ovaj napaćeni Rute, u jednoj rečenici kaže Rusija je jako slaba, a onda da u roku par minuta mogu pogoditi svaku EU metropolu
Kralj![]()
Koje točno, šta ne odgovara stvarnosti i realnosti?To je tvoja projekcija.
A imaju službeni dug Poljskoj?Nemci planiraju da kroz oruzje isplate dug Poljskoj za Drugi svetski rat u eventualnom ratu protiv Rusije.
Tvoje projekcije.Koje točno, šta ne odgovara stvarnosti i realnosti?
Наши извори у председничкој администрацијиНаши извори у председничкој администрацији известили су да је Генералштаб поново затражио од Зеленског да обустави борбе; фронт је потребно хитно стабилизовати, јер нема резерви за дуготрајан рат. Банкова је спремна да прихвати низ Трампових услова како би повећала притисак на Кремљ, а Зеленски је спреман да распише изборе.
https://t.me/s/rezident_ua
Reparacije za WW2. Ask duckduck go, ako ne koristis gugle.A imaju službeni dug Poljskoj?
Rezident je ukrajinski kanal, malo se informisi.Наши извори у председничкој администрацији
![]()
Znaš da je to potpuno glup "argument" i primjenjiv na bilo čiju izjavu o bilo čemu?Tvoje projekcije.
Ti to ozbiljno?Koje točno, šta ne odgovara stvarnosti i realnosti?
Projiciraš.Rezident je ukrajinski kanal, malo se informisi.
"Prsli Rusi po bokovima u Bahmutu"Znaš da je to potpuno glup "argument" i primjenjiv na bilo čiju izjavu o bilo čemu?
Ti kažeš X, ja kažem "To su tvoje projekcije."
Dotle smo došli?
NIje to argument vec odgovor kakav ti sleduje na tvoju demagogiju.Znaš da je to potpuno glup "argument" i primjenjiv na bilo čiju izjavu o bilo čemu?
Ti kažeš X, ja kažem "To su tvoje projekcije."
Dotle smo došli?
Ma, ti sigurno bolje znas od Ukrajinaca kakva je situacija. Ne zamaraj se navodjenjem svojih izvora u predsednickoj administraciji.Наши извори у председничкој администрацији
![]()
Na danasnji dan u Minhenu je likvidiran Stepan Bandera od strane KGB, 1959.godine.