kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.681
Aman, pa tako i napisi, nemam sposobnost čitanja misli...Aman...kazu Poljaci: AKO priznate pokolj, ekshumirate pobijene i obavite komemoraciju...oprosteno vam je.
Ko ovdje pise suvislo, veliko je pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman, pa tako i napisi, nemam sposobnost čitanja misli...Aman...kazu Poljaci: AKO priznate pokolj, ekshumirate pobijene i obavite komemoraciju...oprosteno vam je.
Ko ovdje pise suvislo, veliko je pitanje.
Volim i ja tebe, ali daj malo prati radnju!Aman, pa tako i napisi, nemam sposobnost čitanja misli...

To je čak blaga formulacija - "od svjetske važnosti"....ovdje su toliki ulozi u pitanju, da se to ne vidja za života...da li smo privilegovani da budemo svjedoci toga, ili pak nesrećnici koji će samo svjedočiti kraju, vidjećemo....Volim i ja tebe, ali daj malo prati radnju!
Ovdje se rjesavaju stvari od svjetske vaznosti, a ti spao na citanje misli!![]()
"Opusti se i uzivaj!"To je čak blaga formulacija - "od svjetske važnosti"....ovdje su toliki ulozi u pitanju, da se to ne vidja za života...da li smo privilegovani da budemo svjedoci toga, ili pak nesrećnici koji će samo svjedočiti kraju, vidjećemo....
XexexexeAmerički State Department odobrio je prodaju projektila zrak-zrak ERAM i opreme Ukrajini u vrijednosti od 825 milijuna dolara. Ugovor uključuje isporuku 3350 projektila produženog dometa (240–450 km), isti broj GPS/INS sustava sa SAASM modulima, kao i pripadajuću opremu
Pogledajte prilog 1776794
Xexexexe
Demilitarizacja!

1184 Dan1184 dan, kada ne ide na frontu protiv ZSU zna se sta zlikovci iz RF Mordora rade.![]()

Da je Vučić pametan ne bi uopće komentirao rusku SVO, kao ni njegovi mediji.Slučajno mi je ostao uključen RTS posle utakmice pa sam imao priliku da čujem vesti
Zanima me kada je to tačno došlo do promene narativa na RTS-u, jer vidim da se Rusija označava kao agresor i vrlo se oštro kritikuje noćašnji napad na Kijev.
Nepomenik ispunio zahteve blokadera.Slučajno mi je ostao uključen RTS posle utakmice pa sam imao priliku da čujem vesti
Zanima me kada je to tačno došlo do promene narativa na RTS-u, jer vidim da se Rusija označava kao agresor i vrlo se oštro kritikuje noćašnji napad na Kijev.
Када је Русија променила наратив према Вучићу.Slučajno mi je ostao uključen RTS posle utakmice pa sam imao priliku da čujem vesti
Realno, koga briga za lupetanja te trovačnice? Izlapotinama koje veruju RTS-u možeš pričati šta hoćeš.Slučajno mi je ostao uključen RTS posle utakmice pa sam imao priliku da čujem vesti
Džabe se trudio...Poručnik Kolesnikov Aleksej diplomirao je u prosincu 2024., na svoju prvu borbenu misiju otišao je 6. kolovoza, a eliminiran je u Vasiljevki u Ukrajini 10. kolovoza 2025.
Pogledajte prilog 1776798
Prosječan životni vijek ruskog okupatora:
4 dana
Ajmo Putine, šalji još, znam da imaš!
zato što im tako ujedno tovare da su glavni krivci za energetsku krizu u EU - poskupljenja, pad standardaPojasni, po čemu je to pokazatelj

Poznata ti je ta situacija...Džabe se trudio...