Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.540
Ako tako misli neko kao ti, onda sam super.Ne lupetaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tako misli neko kao ti, onda sam super.Ne lupetaj.
Da li je Putin dobar čovek?све што није Бајден.....![]()
Ти си бре први помено логику..... на њој си и пао.....Ljudska prava su najvažnija stvar za normalne ljude. To sam već rekao danas. Pogledaj ranije poruke pažljivije.
Ti pričaš gluposti.Ako tako misli neko kao ti, onda sam super.
Nisam pao.Ти си бре први помено логику..... на њој си и пао.....![]()
![]()
Jok, ti imaš sposobnost za logično razmišljanje, proglašavaš Rusiju poraženom u trenutku kad Amerika kleči pred Putinom.Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.
Tebi boli to što ja nerviram tebe i ostale Putinove fanove.
Ипак јеси, јер, такође, сви ненормални могу да не подржавају Русију, докажи да није тако.Nisam pao.
Misljenje nekoga ko misli ii ovo:Ti pričaš gluposti.
Bajden nije klovn.
"Amerika kleči pred Putinom"Jok, ti imaš sposobnost za logično razmišljanje, proglašavaš Rusiju poraženom u trenutku kad Amerika kleči pred Putinom.
Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.Čim si prvi počeo odgovarati na moje komentare dokazao si koliko te nerviram.
Tebe istina boli.Istina boli
![]()
Dokaži !!!Normalni ljudi su na strani zapadnih zemalja.
Није ни приближно. Најпре, убиства опозиционара углавном раде мафијаши јер они са њима шурују. Даље, живим неколико година у Русији, нисам ни једном видео мафијашење на улицама. Избори су такође транспарентни. На сваком гласачком месту имаш камеру и уживо пренос(наравно позиционирану тако да се види цела соба, осим дела где појединац улази да гласа). Дакле не понављај мантре запада.У Русији се политички дисиденти дижу у ваздух и трују, на Западу се хапсе.
Путин није ишта бољи од Вучка, осим у једној ствари, а то је да не распродаје земљу и индустрију странцима, или да не ради за исте. Али избори, реторика, методи и мафијашење, је исто.
Nisam.Ипак јеси
Prvo ti dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam..., јер, такође, сви ненормални могу да не подржавају Русију, докажи да није тако.
Батали.![]()
Чисто сумњам, будући да многи ходају на четири ноге и лају или мјаучу.Normalni ljudi su na strani zapadnih zemalja.
Добро.....ајде.... ја сам пао.... нека ти буде....Nisam.
Prvo ti dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...
Потпис Зеленског није валидан за Русију.Наши извори наводе да су данашњи преговори Зеленског, Венса и Рубија били веома тешки за украјинску страну.
То није била топла добродошлица – напротив, све је протекло у напетој атмосфери. Зеленски и Јермак напустили су састанак видно узнемирени и нервозни.
Према доступним информацијама, Венс је поставио строга ограничења за Зеленског, захтевајући од њега да у најкраћем року припреми реалан предлог за мирно решење. Ако се буде упуштао у тактике одуговлачења или постављао нереалне захтеве, Сједињене Америчке Државе би могле да реагују одређеним мерама, укључујући и притиске попут санкција или откривања компромитујућих информација. Очекује се да и руска страна припреми сличан предлог.
Након што Трамп добије ова документа, започеће формални процес преговора, у којем ће учествовати украјинска и руска делегација. Идеја је да Трамп не представи сопствени мировни план, већ да створи услове за постизање договора између страна у сукобу. Ову стратегију осмислио је његов тим како би спречио да глобалистичке структуре добију политички адут против њега.
Коначни споразум мораће да одобре обе стране, након чега би документ потписали Трамп, Путин, Зеленски и евентуално представници других држава и међународних организација.
Зеленски се налази у веома незавидној позицији – поново је стављен под притисак. Трампова струја је свесна да му одговара одуговлачење и покушај саботирања мировног процеса.
Ситуација се и даље развија, а исход преговора остаје неизвесан.
Геополитички гласник
Blago tebi i tvojoj pameti.Чисто сумњам, будући да многи ходају на четири ноге и лају или мјаучу.
Ovo je sitnica šta su oni do sada sve progutali. Stane u njih podostaBlago tebi kad možeš ovoliku balegu da progutaš
Istina boli i treba da te boli.Ako to ponoviš još 10000 puta možda i povjeruješ u to.
To je dokaz da Amerika kleči pred Putinom?