Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada bolje razmislim
za Ukrajinu je najbolje da ovaj sporazum potpiše Zelenski

Za godinu dana mogu da ga ospore, recimo Tramp zglajzne, oni se pozovu da je Zelenski bio sa isteklim mandatom i dodatno narkoman i dodatno ucenjen pa je tako potpis neuračunljive osobe nelegitiman

Dok je neka zemlja u Ratu nema nikakvih izbora, a Zelenski je zaprzio corbu Putinu :per:

Šte ne sačekaš da se završi rat pa da se svedu računi nego brzaš i donosiš ishitrene zaključke

Vidiš valjda da se priča bliži kraju a Rusija svakako neće biti najveći gubitnik

Koliko ja vidim lista gubitnika je
1. Ukrajina
2. EU
3. Rusija

A lista dobitnika:
1. Kina
2. USA
3. Rusija

Ruski gubitak i dobitak se prilično potiru tako da im je ratni epilog prilično neutralan.

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena od moderatora:
Šte ne sačekaš da se završi rat pa da se svedu računi nego brzaš i donosiš ishitrene zaključke

Vidiš valjda da se priča bliži kraju a Rusija svakako neće biti najveći gubitnik

Koliko ja vidim lista gubitnika je
1. Ukrajina
2. EU
3. Rusija

A lista dobitnika:
1. Kina
2. USA
3. Rusija

Ruski gubitak i dobitak se prilično potiru tako da im je ratni epilog prilično neutralan.
Russija je najveci gubitnik!
Rusija ce se vratit u civilizaciju kad ocisti krmelj, plati ratnu odstetu Ukrajini i vrati i izgradi i zadnju ciglu sto su srusili a to ce potrajat jedno 50+ godina :think::per:

Russija je najveci gubitnik!
Rusija ce se vratit u civilizaciju kad ocisti krmelj, plati ratnu odstetu Ukrajini i vrati i izgradi i zadnju ciglu sto su srusili a to ce potrajat jedno 50+ godina :think::per:

Ceniš da će baš to pisati u mirovnom sporazumu

ja mislim da neće a uskoro ćemo videti ko je bio u pravu

Ako se sećaš, već duže vreme pišem ovde kako će se rat završiti i izgleda da ću biti u pravu

Nije da osećem neko zadovoljstvo zbog toga, i dalje mi je jako žao običnog naroda u Ukrajini (u Rusiji takođe) ali to neće poromeniti činjenično stanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back