Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostima

Ti si rekao da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Na tebi je da dokažeš da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...
PA8:
Ako su svi normalni ljudi protivnici Putinove Rusije, to ne znači da su svi protivnici Putinove Rusije normalni ljudi. Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.

Што опет значи, и да сви ненормални могу да буду противници Русије, јер ниси дефинисао шта је нормалност и ненормалност.

PA8:
Ako su svi normalni ljudi protivnici Putinove Rusije, to ne znači da su svi protivnici Putinove Rusije normalni ljudi. Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.

Што опет значи, и да сви ненормални могу да буду противници Русије, јер ниси дефинисао шта је нормалност и ненормалност.
Ljudska prava su najvažnija stvar za normalne ljude. To sam već rekao danas. Pogledaj ranije poruke pažljivije.

PA8:

Rusija nije Putinova,to je smrdljivi narativ woke fasista kao da Putin sam odlucuje o svemu a nema podrsku gradjana.

Rusija je u ww2 izvukla najdeblji kraj i nece dozvoliti novi Staljingrad ili Lenjingrad.

У Русији се политички дисиденти дижу у ваздух и трују, на Западу се хапсе.
Путин није ишта бољи од Вучка, осим у једној ствари, а то је да не распродаје земљу и индустрију странцима, или да не ради за исте. Али избори, реторика, методи и мафијашење, је исто.
Jel po tvom mišljenju i Navaljni bio politički disident?Ja mislim da je bio običan izdajnik svog naroda koga je zapad spremao da ga nekako ubaci na Putinovo mesto,da bi ponovo seckali i krali Rusiju.

Poslednja izmena od moderatora:
Rusija nije Putinova,to je smrdljivi narativ woke fasista kao da Putin sam odlucuje o svemu a nema podrsku gradjana.

Rusija je u ww2 izvukla najdeblji kraj i nece dozvoliti novi Staljingrad ili Lenjingrad.
Знам, то им је посебан наратив, провидни су ко провидни конац 😅, хипотетички да су они на власти онда би била "само" Русија, сада није "само" Русија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back