Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.366
Naravno da jeste, ali zašto misliš da smo navijali za tog klovna a ne za onog drugog klovna?Tramp je klovn.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jeste, ali zašto misliš da smo navijali za tog klovna a ne za onog drugog klovna?Tramp je klovn.
Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.Cim toliko puta to ponavljaš znači da te boli
Tebi boli to što ja nerviram tebe i ostale Putinove fanove.
Ne lupetaj.Opet.
Izvodis neke hiperbole izvrcuci izreceno da bi se uklopilo u tvoju izmisljenu hipotezu.
Ne lupetaj.Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.
Po čemu se razlikuju istočni i zapadni London?Ća je pusta Londra kontra Splita grada
E nije više pusta, neki novi pirgavci špartaju Pikadilijem
PA8:Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostima
Ti si rekao da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Na tebi je da dokažeš da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...
Bajden nije klovn.Naravno da jeste, ali zašto misliš da smo navijali za tog klovna a ne za onog drugog klovna?
Potencijal, ili pogodbeni nacin, mu je omiljeni od svih glagolskih oblika. Nekada davno je voleo futur...ali zivot je bio surov prema njemuKasnio, nekasnio, ne vidim kako je najava mogucnosti da se nesto teorijski, hipoteticki desi, Mstislavu razlog za radost?!
Nije klovn, on je dementni klovnBajden nije klovn.
Није..... он је био..... дворска луда.....Bajden nije klovn.
Ljudska prava su najvažnija stvar za normalne ljude. To sam već rekao danas. Pogledaj ranije poruke pažljivije.PA8:
Ako su svi normalni ljudi protivnici Putinove Rusije, to ne znači da su svi protivnici Putinove Rusije normalni ljudi. Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.
Што опет значи, и да сви ненормални могу да буду противници Русије, јер ниси дефинисао шта је нормалност и ненормалност.
Nije bitno, lijepo je vidjeti ..То ти је из 10.децембар 2024..... опет бре стари снимци под данашњи дан.... како бре већ не укапиратеда живимо у доба интернета и АI...... скоро све може да се нађе
......
https://mil.in.ua/en/news/ukrainian-mig-29-strikes-russians-with-aasm-bombs-in-bakhmut/
Nije.on je dementni klovn
He he heee...Zaj..an si kao kratko ćebeJa podržavam Putina?
Rusija nije Putinova,to je smrdljivi narativ woke fasista kao da Putin sam odlucuje o svemu a nema podrsku gradjana.PA8:
Ako su svi normalni ljudi protivnici Putinove Rusije, to ne znači da su svi protivnici Putinove Rusije normalni ljudi. Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.
Што опет значи, и да сви ненормални могу да буду противници Русије, јер ниси дефинисао шта је нормалност и ненормалност.
Šta je Putin?Није..... он је био..... дворска луда.....![]()
Putin odlučuje o svemu, građani su njemu nebitni.Rusija nije Putinova,to je smrdljivi narativ woke fasista kao da Putin sam odlucuje o svemu a nema podrsku gradjana.
Rusija je u ww2 izvukla najdeblji kraj i nece dozvoliti novi Staljingrad ili Lenjingrad.
Slavoukrajinci na aparatima.Putin odlučuje o svemu, građani su njemu nebitni.
Jel po tvom mišljenju i Navaljni bio politički disident?Ja mislim da je bio običan izdajnik svog naroda koga je zapad spremao da ga nekako ubaci na Putinovo mesto,da bi ponovo seckali i krali Rusiju.У Русији се политички дисиденти дижу у ваздух и трују, на Западу се хапсе.
Путин није ишта бољи од Вучка, осим у једној ствари, а то је да не распродаје земљу и индустрију странцима, или да не ради за исте. Али избори, реторика, методи и мафијашење, је исто.
Ako tako misli neko ko misli i ovo...Ne lupetaj.
...onda moze biti samo suprotno.Bajden nije klovn.
Ne lupetaj.Ako tako misli neko ko misli i ovo...
...onda moze biti samo suprotno.
Знам, то им је посебан наратив, провидни су ко провидни конацRusija nije Putinova,to je smrdljivi narativ woke fasista kao da Putin sam odlucuje o svemu a nema podrsku gradjana.
Rusija je u ww2 izvukla najdeblji kraj i nece dozvoliti novi Staljingrad ili Lenjingrad.
Ne primećuje se da jesu.Nego,ko treba da odlučuje tamo?Ti?Putin odlučuje o svemu, građani su njemu nebitni.
Šta je Putin?Није..... он је био..... дворска луда.....![]()
све што није Бајден.....Šta je Putin?