KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.537
Ne možeš da dokažeš tvoju tvrdnju jer tvoja tvrdnja je glupost
![]()
E, ali moja tvrdnja tebe boli.
Zato što i ti znaš da je istina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš da dokažeš tvoju tvrdnju jer tvoja tvrdnja je glupost
![]()
Јасно је да постоје проблеми у неким одређеним међусобним вредностима, и можемо и о томе, али овде је главна поента у томе зашто је почео рат у Украјини, ако можеш да докажеш да је главни проблем и узрок у вредностима, ок, да видимо.Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostima.
Dokaži to. Čekam...
Ti znaš da je to izmišljotina, a tebe boli to što ja nerviram tebe i ostale Putinove fanove.E, ali moja tvrdnja tebe boli.
Zato što i ti znaš da je istina.
![]()
Tja, ti si prvi počeo odgovarati na moje komentare.Ti znaš da je to izmišljotina, a tebi boli to što ja nerviram tebe i ostale Putinove fanove.
Hiperbolises izvodeci zakljucak izvrcuci izreceno kako ti odgovara da bi se uklopilo u tvoju neosnovanu hipotezu.To je dokaz da su SVI prozapadni ljudi nenormalni?
Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.Ti nisi svestan kakve gluposti pišeš.
Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.Ti nemaš sposobnost za logično razmišljanje.
Ne diskutujemo.Diskutujemo koga podržavaju normalni ljudi.
То ти је из 10.децембар 2024..... опет бре стари снимци под данашњи дан.... како бре већ не укапирате
Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostimaЈасно је да постоје проблеми у неким одређеним међусобним вредностима, и можемо и о томе, али овде је главна поента у томе зашто је почео рат у Украјини, ако можеш да докажеш да је главни проблем и узрок у вредностима, ок, да видимо.
Главни узроци рата су првенствено гео - политички, онда питање безбедности и суверености држава, онда и права на политичку равноправност народа која постоји у тој Декларацији коју се поменуо, и ту треба тражити ко је нормалан и праведан и ко је ненормалан и неправедан.
Ti si rekao da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Na tebi je da dokažeš da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...Не треба ја да доказујем да јесте, ти треба да доказујеш да није, јер ти си поставио ствар о томе ко је и зашто је нормалан и ненормалан у овом рату у Украјини.
Ako sam prvi odgovorio, to nije dokaz da mene nešto boli.Tja, ti si prvi počeo odgovarati na moje komentare.
Do tada te uopće nisam primjećivao.
Toliko o tome koga boli istina.
![]()
Понављаш се, вероватно зато што не можеш нешто више да кажеш у вези рата и тих нормалних који подржавају Украјину и тих неких ненормалних који подржавају Русију. Зато те вредности треба да повежеш са узроцима рата у Украјини, и, ако већ имаш идеју ко су нормални и ненормални, неће ти бити тешко то да повежеш, зар не.Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostima
Ti si rekao da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Na tebi je da dokažeš da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...
jel ovo soros placa , usaid cia , mi5i6Житељи Брисела изашли су на улице у знак протеста против владиних планова да смањи социјалне издатке и бенефиције како би повећали војну потрошњу. Догађају је присуствовало између шездесет и сто хиљада људи.
Лидери ЕУ треба да слушају ставове својих грађана.
Vec je demantovao i rekao da su "izvrnuli" njegove reci. Stvarno kasnis.Vance: US troops in Ukraine an option if Russia won’t deal in good faith
U.S. troops on the ground in Ukraine are a consideration if Russia refuses to negotiate an end to the war
Ti si citirao deo moje poruke tj ovo "Da li su normalni ljudi na strani zapadnih zemalja", i onda si kao argument da prozapadni ljudi nisu normalni naveo ovoHiperbolises izvodeci zakljucak izvrcuci izreceno kako ti odgovara da bi se uklopilo u tvoju neosnovanu hipotezu.
Ne lupetaj.Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.
Ne lupetaj.Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.
Ne lupetaj.Ne diskutujemo.
Ti izrices tu hipotezu, zasnovanu ni na cemu i hoces da se diskutuje o tvojoj izmisljotini.
Logično je da zapadne zemlje podržavaju Ukrajinu zato što su zapadne vrednosti u suprotnosti sa Putinovim vrednostimaПонављаш се, вероватно зато што не можеш нешто више да кажеш у вези рата и тих нормалних који подржавају Украјину и тих неких ненормалних који подржавају Русију. Зато те вредности треба да повежеш са узроцима рата у Украјини, и, ако већ имаш идеју ко су нормални и ненормални, неће ти бити тешко то да повежеш, зар не.![]()
Ti si rekao da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Na tebi je da dokažeš da se ljudska prava u Rusiji poštuju kao u zapadnim zemljama. Čekam...Ма, не, опет се понављаш, ти си прво поставио ствари као нормалне и ненормалне, и ако ти ја кажем да је нормално у Русији, онда ти то треба да покажеш да није нормално.
Kasnio, nekasnio, ne vidim kako je najava mogucnosti da se nesto teorijski, hipoteticki moze desiti, Mstislavu razlog za radost?!Vec je demantovao i rekao da su "izvrnuli" njegove reci. Stvarno kasnis.
Opet.i onda si kao argument da prozapadni ljudi nisu normalni
Ako to misli neko kao ti, onda moze biti samo suprotno.Ne lupetaj.