Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Ma on bi se borio do zadnjeg Rusa i to sa lopatama. Briga njega i za Ruse. Samo da napakosti Zapadu., Ukrajince nism pomenuo jer znam da su ti nevazni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma on bi se borio do zadnjeg Rusa i to sa lopatama. Briga njega i za Ruse. Samo da napakosti Zapadu., Ukrajince nism pomenuo jer znam da su ti nevazni.
Realnost je da je Rusija ponovo pobedila nacizam, ovog puta uz mnogo manje žrtava i uz to je dobila 10 miliona novih stanovnika.Realnost je da mladi Rusi ginu u nepotrebnom ratu zbog sujete jedne budale, Ukrajince nism pomenuo jer znam da su ti nevazni.
Pisat ce i to kakoCeniš da će baš to pisati u mirovnom sporazumu
ja mislim da neće a uskoro ćemo videti ko je bio u pravu
Ako se sećaš, već duže vreme pišem ovde kako će se rat završiti i izgleda da ću biti u pravu
Nije da osećem neko zadovoljstvo zbog toga, i dalje mi je jako žao običnog naroda u Ukrajini (u Rusiji takođe) ali to neće poromeniti činjenično stanje
Iz nekog razloga ovi tvoji nacisti su okrenuli leđa tvojim ukrajinskim nacistima, a posrali se po Briselskim nacistima. Čudni neki nacisti...Stalno su vam se priviđali nacisti u Ukrajini, sad ste dobili prave, kojima se radujete...
Ne znam koliko vam treba crtati.![]()
Kako li izgleda potrebno...u nepotrebnom ratu
Neko ko ne moze da odgovori na pitanje u vezi sopstvenog misljenja, za nekoga misli da je sujetna budala...zbog sujete jedne budale
Tramp, Vens i Hegsef su ti vrlo jasno rekli da se to nikada neće dogoditi. Cope harder.A rat ce se zavrsit kad kepec iz krmelja bude isutiran iz Ukrajine i naravno sa Krima
A tebi su vazni...idi, begaj. Kako pokazujes svoju brigu, osim sto lupas po tastaturi?Realnost je da mladi Rusi ginu u nepotrebnom ratu zbog sujete jedne budale, Ukrajince nism pomenuo jer znam da su ti nevazni.
Bice da su ga finci odebali pa mu svi kriviMa on bi se borio do zadnjeg Rusa i to sa lopatama. Briga njega i za Ruse. Samo da napakosti Zapadu.
Pohvalno i znacajno je sto govoris ruski ali naopako jer ga koristis za skidanje sumanutih Putinovih stavova i idejaMnje nje nužno nikuda pereježat, ja atlično gavarju pa-ruski.
Dve godine pišeš gluposti koje se iznova pokazuju retardiranim. Stalno pomeraš datum kada ćete "pobediti", sada si otišao mnogo decenija u budućnost, što jasno pokazuje da si full of sht i spao si na fantaziranja. Cope harder.Curca ti kužiš ,a pišem vam ima dvije godine isto.
Opet se toliko naivni da ne kužite što je obračun sa globalistima u Briselu, a što politika prema Rusiji. Cilj ove američke administracije je u europske dovest na vlast europske nacionaliste i istu Europu naoružat do zuba, tako da izdavaju 5% BDP na obranu, to ti je nekih 1200 milijardi eura na godinu. Tako da se Europa može sama nosit sa Rusijom, a oni bi se orijentirali na Kinu.Tramp, Vens i Hegsef su ti vrlo jasno rekli da se to nikada neće dogoditi. Cope harder.
Kako, sad sa nacistima dijelite Ukrajinu( po vama), kao onomad Poljsku???Za neke borba protiv nacizma, nije sumanuta.
Meni je vazan svaki nevino stradali vojnik ili civil bilo da je Koreanac, Apac, Rus, Svaba itd.A tebi su vazni...idi, begaj. Kako pokazujes svoju brigu, osim sto lupas po tastaturi?
Hegsef je rekao da ih Evropa ne zanima i da se sami snalaze, a fantazije o 5% bdp su za glupave koji odbijaju da prihvate da je EU pred raspadom. Ovo im je bio zadnji ekser u kovčegu, USA obnavlja ekonomske odnose sa Rusijom a EU budaletine sada shvataju koliko su nebitne. Ako će Evropljani s nekim ratovati to je sa muslimanskim življem kojeg su puni.Opet se toliko naivni da ne kužite što je obračun sa globalistima u Briselu, a što politka prema Rusiji. Cilj ove američke administracije je u europske dvoest na vlast europske nacionaliste i istu Europu naoružat do zuba tako da izdavaju 5% BDP na obranu, to ti je nekih 1200 milijardi eura na godinu. Tako da se Europa može sama nosit sa Rusijom, a oni bi se orijentirali na Kinu.
To ti Hegsef jasno govori u svom obraćanju NATO-u, ali ti samo izvlačiš izjave oz konteksta, ono što ti paše, sve ostalo ignoriraš.
Nema nevino stradalog vojnika, oni ginu s puškom u rukama. Ako te sekiraju nevino stradali civili ti izvoli na temu o Gazi.Meni je vazan svaki nevino stradali vojnik ili civil bilo da je Koreanac, Apac, Rus, Svaba itd.
" Borba protiv nacizma" cime su te dojili da mi je znati.Za neke borba protiv nacizma, nije sumanuta.
Ali nismo svi isti i sa istim vrednostima.
Mozda ima i drugih opcija?!
Nisam ni hteo ja da je zustavim...
Misljenje nekoga ko ne moze da pokaze ni osnove za sopstveno misljenje...
Bojim se da nisi u pravu i da će rat potrajati duže nego šta misliš.Ceniš da će baš to pisati u mirovnom sporazumu
ja mislim da neće a uskoro ćemo videti ko je bio u pravu
Ako se sećaš, već duže vreme pišem ovde kako će se rat završiti i izgleda da ću biti u pravu
Nije da osećem neko zadovoljstvo zbog toga, i dalje mi je jako žao običnog naroda u Ukrajini (u Rusiji takođe) ali to neće poromeniti činjenično stanje
Pogotovo kad koristi pusku da puca sebi u usta.Nema nevino stradalog vojnika, oni ginu s puškom u rukama. Ako te sekiraju nevino stradali civili ti izvoli na temu o Gazi.
Kaze ispravno...Meni je vazan svaki nevino stradali vojnik ili civil bilo da je Koreanac, Apac, Rus,
Ne volis borbu protiv nacizma?Borba protiv nacizma" cime su te dojili da mi je znati.
Cope harder.Pogotovo kad koristi pusku da puca sebi u usta.
Mogu oni da misle šta hoće, nemaju s čim da to urade.Bojim se da nisi u pravu i da će rat potrajati duže nego šta misliš.
Britanci i Evro ludaci misle da im je sveta dužnost da završe Hitlerovo delo i rasparčaju Rusiju i da će nastaviti i ako se USA povuče.
pisao u maju 2023. da Evropi treba jos 12 meseci da se samostalno, bez USA, suprotstavi RusijiDve godine pišeš gluposti koje se iznova pokazuju retardiranim. Stalno pomeraš datum kada ćete "pobediti", sada si otišao mnogo decenija u budućnost, što jasno pokazuje da si full of sht i spao si na fantaziranja. Cope harder.
Opet, želje su jedno a realnost drugo.Evo još jedna pobjeda za RusijuMinistar unutrašnjih poslova otvoreno govori kako će sa prepljavljivanjem tržišta sa naftom i plinom ubit rusku sposobnost za rat, a Trump klima glavom.
President Donald Trump signs Executive Orders on energy
Nevino mogu da stradaju samo civili...Meni je vazan svaki nevino stradali vojnik ili civil bilo da je Koreanac, Apac, Rus, Svaba itd.