Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceniš da će baš to pisati u mirovnom sporazumu

ja mislim da neće a uskoro ćemo videti ko je bio u pravu

Ako se sećaš, već duže vreme pišem ovde kako će se rat završiti i izgleda da ću biti u pravu

Nije da osećem neko zadovoljstvo zbog toga, i dalje mi je jako žao običnog naroda u Ukrajini (u Rusiji takođe) ali to neće poromeniti činjenično stanje
Pisat ce i to kako :per:
Steta mora da se naplati :rtfm:
A rat ce se zavrsit kad kepec iz krmelja bude isutiran iz Ukrajine i naravno sa Krima :whistling:

Tramp, Vens i Hegsef su ti vrlo jasno rekli da se to nikada neće dogoditi. Cope harder.
Opet se toliko naivni da ne kužite što je obračun sa globalistima u Briselu, a što politika prema Rusiji. Cilj ove američke administracije je u europske dovest na vlast europske nacionaliste i istu Europu naoružat do zuba, tako da izdavaju 5% BDP na obranu, to ti je nekih 1200 milijardi eura na godinu. Tako da se Europa može sama nosit sa Rusijom, a oni bi se orijentirali na Kinu.
To ti Hegsef jasno govori u svom obraćanju NATO-u, ali ti samo izvlačiš izjave iz konteksta, ono što ti paše, sve ostalo ignoriraš.

Opet se toliko naivni da ne kužite što je obračun sa globalistima u Briselu, a što politka prema Rusiji. Cilj ove američke administracije je u europske dvoest na vlast europske nacionaliste i istu Europu naoružat do zuba tako da izdavaju 5% BDP na obranu, to ti je nekih 1200 milijardi eura na godinu. Tako da se Europa može sama nosit sa Rusijom, a oni bi se orijentirali na Kinu.
To ti Hegsef jasno govori u svom obraćanju NATO-u, ali ti samo izvlačiš izjave oz konteksta, ono što ti paše, sve ostalo ignoriraš.
Hegsef je rekao da ih Evropa ne zanima i da se sami snalaze, a fantazije o 5% bdp su za glupave koji odbijaju da prihvate da je EU pred raspadom. Ovo im je bio zadnji ekser u kovčegu, USA obnavlja ekonomske odnose sa Rusijom a EU budaletine sada shvataju koliko su nebitne. Ako će Evropljani s nekim ratovati to je sa muslimanskim življem kojeg su puni.

Ceniš da će baš to pisati u mirovnom sporazumu

ja mislim da neće a uskoro ćemo videti ko je bio u pravu

Ako se sećaš, već duže vreme pišem ovde kako će se rat završiti i izgleda da ću biti u pravu

Nije da osećem neko zadovoljstvo zbog toga, i dalje mi je jako žao običnog naroda u Ukrajini (u Rusiji takođe) ali to neće poromeniti činjenično stanje
Bojim se da nisi u pravu i da će rat potrajati duže nego šta misliš.
Britanci i Evro ludaci misle da im je sveta dužnost da završe Hitlerovo delo i rasparčaju Rusiju i da će nastaviti i ako se USA povuče.

Evo još jedna pobjeda za Rusiju:D Ministar unutrašnjih poslova otvoreno govori kako će sa prepljavljivanjem tržišta sa naftom i plinom ubit rusku sposobnost za rat, a Trump klima glavom.

President Donald Trump signs Executive Orders on energy​

Opet, želje su jedno a realnost drugo.

Amerika još uvek misli da je hegemon, a to je pluskvamperfekat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back