Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.392
74 ima LavrovImam 40. Meni je Lavrov uvek delovao kao stariji gospodin. Stara škola diplomatije. Jedan od retkih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
74 ima LavrovImam 40. Meni je Lavrov uvek delovao kao stariji gospodin. Stara škola diplomatije. Jedan od retkih
Rok je bio do zimeDaj mi bilo kakav dokument u vezi toga?
Jel Barbarosa imala rok?
Rok je bio do zimeali su se zaebali ili su mozda mislili da ruska zima pocinje u martu.
Obratno, Berlin-Moskva 3,5 meseci, Moskva-Berlin 3,5 godine.Bice da je od Berlina do Moskve vece rastojanje, nego od Moskve do Berlina
Tebi nije jasno da je Bandera za Ukre positivna licnost i pored toga sto je cinio zlocine nad svima koji su ometali nezavisnost ili bili ranije na losem glasu u Ukrajini kao Draza u Srbiji, mislim ipak da je Draza bio malo casniji covek od ovoga.Pametnom dosta,ali ne i @Лички гусар @Frtajler @febo_ch @JazzPiano i ostatku ekipe koja nikome ne veruje i ništa ne vidi.
Razlika je u tome sto zapadnjaci priznaju ucinjeno nedelo dok Ukrajinci i danas poricu obaranje onog aviona punog Jevreja kao i Rusi malezijskog aviona.u čemu je problem...pa i da su ga rusi greškom oštetili...inače da te upoznam...amerikanci su srušili iranski civilni avion sa 250 putnika..američki cionisti su izjavili da se NIKADA neće izviniti za zločin...nakon Gaze i dočeka Bibija u kongresu mit o civilizaciji zapada je mrtav.
Napokon zauzeli nesto veliko, GIGANT.Palo simbolicno naselje po imeni Gigant,cekamo potvrdu iz drugih izvora da potvrde za ukrainski f-16
Pogledajte prilog 1662932
Bojan FabovkaTi si sretan zbog toga.
Treba, da sam iracanin ili Palestinac trudi bih se da ih satrem sto vise.Znači da je amere trebalo satirati svim sredstvima dok su se iživljavali nad Irakom ?
Evo ih još u Siriji, pljačkaju njenu naftu, treba ih satirati ne ?
Treba li satirati jevreje koji onako zverski - agresorski ubijaju palestinsku decu ?
Pogledajte prilog 1662967
Ili ćeš sad ti "ručice u zrak" ?![]()
Rodjen 1950.Imam 40. Meni je Lavrov uvek delovao kao stariji gospodin. Stara škola diplomatije. Jedan od retkih
Da, to je ogromna razlika, pogotovo za nesretne žrtve ! Time samo ogoljuješ svoje licemjerje i zapadnu bahatost krajem prošlog vjeka, tipa onog obaranja iranskog civilnog aviona 1988. godine !Razlika je u tome sto zapadnjaci priznaju ucinjeno nedelo dok Ukrajinci i danas poricu obaranje onog aviona punog Jevreja kao i Rusi malezijskog aviona.
Nije mi jasno.Nemoj stavljati Dražu i Banderu u istu rečenicu,ne ide.Tebi nije jasno da je Bandera za Ukre positivna licnost i pored toga sto je cinio zlocine nad svima koji su ometali nezavisnost ili bili ranije na losem glasu u Ukrajini kao Draza u Srbiji, mislim ipak da je Draza bio malo casniji covek od ovoga.
Naišli na tvrdo...Biće da je to u pitanju.Rok je bio do zimeali su se zaebali ili su mozda mislili da ruska zima pocinje u martu.
Da,sa tom razlikom što je posle te tri i po godine u Nemačkoj ostala pomahnitala gomila ljudi koji su samo želeli da prestane pucnjava.Po meni velika greška sovjetskog rukovodstva.Trebali su ih sve istrebiti,do zadnjeg,jer vidimo da su već posle pedesetak godina počeli isto da se ponašaju.Ta nacija je nepopravljiva,ne uči na svojim greškama.Obratno, Berlin-Moskva 3,5 meseci, Moskva-Berlin 3,5 godine.![]()