Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pao još jedan F-16 ?

Sirski puko ko zvečka, Zeljo mora da preispita doktrinu kaže?:kafa:
Nepojmljivo ti je da postoji narod koji se za svoju državu bori protiv agresora?
Pa dobro, imaš svoj stav, ručice u zrak pred agresorom, moj stav je da agresora i terorista treba ubijati bilo kad, bilo kako i bilo gdje. Dronom, bombom pod autom, likvidacijom na bilo koji način.
Ali to sam ja, ti si "ručice u zrak".

Termin Novorusija se pojavljuje u javnim nastupima ruskih zvaničnika, šta do sada nije bio slučaj:rtfm:

We don't need empty talk about a truce in Ukraine. It's only necessary to pump her up with weapons. Residents of Crimea, Donbass and Novorossiya cannot, do not want and will not live under the rule of Nazi Ukraine.- Lavrov, Minister of Foreign Affairs of Russia.

Ne trebaju nam prazne priče o primirju u Ukrajini. Treba je samo napumpati oružjem. Stanovnici Krima, Donbasa i Novorosije ne mogu, ne žele i neće živeti pod vlašću nacističke Ukrajine.- Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije.

images
novorossiya.jpeg
Hahahaha, Novorusija, još jedan uzaludni termin dotičnog ljepotana

20241225_151309.jpg

Nepojmljivo ti je da postoji narod koji se za svoju državu bori protiv agresora?
Pa dobro, imaš svoj stav, ručice u zrak pred agresorom, moj stav je da agresora i terorista treba ubijati bilo kad, bilo kako i bilo gdje. Dronom, bombom pod autom, likvidacijom na bilo koji način.
Znači da je amere trebalo satirati svim sredstvima dok su se iživljavali nad Irakom ?
Evo ih još u Siriji, pljačkaju njenu naftu, treba ih satirati ne ?

Treba li satirati jevreje koji onako zverski - agresorski ubijaju palestinsku decu ?
ddeca.jpg

Ili ćeš sad ti "ručice u zrak" ? :think:

Termin Novorusija se pojavljuje u javnim nastupima ruskih zvaničnika, šta do sada nije bio slučaj:rtfm:

We don't need empty talk about a truce in Ukraine. It's only necessary to pump her up with weapons. Residents of Crimea, Donbass and Novorossiya cannot, do not want and will not live under the rule of Nazi Ukraine.- Lavrov, Minister of Foreign Affairs of Russia.

Ne trebaju nam prazne priče o primirju u Ukrajini. Treba je samo napumpati oružjem. Stanovnici Krima, Donbasa i Novorosije ne mogu, ne žele i neće živeti pod vlašću nacističke Ukrajine.- Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije.

images
novorossiya.jpeg
Nema više MORETA :whistling: Ispali su nezahvalni i glupi i ovo će biti kazna.

Šta je teroristički napad.
Da nije možda ruski terorizam u Ukrajini?
Vesele te teroristi?
Svaki teror gdje svrha i cilj terorisanje civilnog stanovništva.U Kazanju se dronom dva puta zapucaju u najvišu poslovnu zgradu nigdje veze.Klasični terorizam.Ukrajina gubi rat i poteže za očajnim potezima bez jasnog cilja osim odmazde.Sve što preleti slavi se nebitan je cilj.

Naoružane i opasne..
Ovo je više nego jasno da se radi o terorističkom aktu od strane zapadnih plaćenika na Kavkazu.
Kako bi se okrivila Rusija.
Providno, do jaja brate, da su ga rusi naciljali, ne bi stigao da preleti Kaspijsko jezero, pao bi mnogo pre.

Verovatno Stinger raketa, sa ramena nekog Čečena ili Dagestanca, koje su mu zapadni banditi doturili, zajedno sa 50 + 50 hiljada dolara naravno.

Ruska PVO ne bi promašila ovakvu metu? :kafa:

Ovo je više nego jasno da se radi o terorističkom aktu od strane zapadnih plaćenika na Kavkazu.
Providno, do jaja brate, da su ga rusi naciljali, ne bi stigao da preleti Kaspijsko jezero, pao bi mnogo pre.

Verovatno Stinger raketa, sa ramena nekog Čečena ili Dagestanca, koje su mu zapadni banditi doturili, zajedno sa 50 + 50 hiljada dolara naravno.

Ruska PVO ne bi promašila ovakvu metu? :kafa:
Srušio bi ga i stinger bez problema, civilni avion je laka meta.Samo mi nije jasno čemu likovanje što je pao civilni avion.Čudni ovi ljubitelji bandera ekipe.

Pa to Rusija čini od prvog dana, ubija agresore dronovima, bombama, fabovkama ...... itd.

Ruska PVO ne bi promašila ovakvu metu?
:lol::lol::lol::lol:
Ма не преписуј, сам смисли.
Пуковниче ови твоји само преписују, обучавани су на неком скраћеном и траљавом курсу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back