Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 15.532
Ruski predsednik Putin, preko predsednika madjarske, Orbana, zamolio Ukrajinu na primirje tokom novogodisnjih i uskrsnjih blagdana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лол отимачи туђег?Отимачи туђег су увек популарни међу Товариш Ефендијама, увек им заигра срце од радости.
Pa uspjeh demilitarizacije Ukrajine nije bas na visokom nivou, zahvaljujuci Zapadu koji fila oruzjem Ukrajinu....to je sasvim logična stvar, ne vidim cemu postavljati pitanje za nesto sto je vise nego očigledno...no, koja je cijena tog ruskog "neuspjeha", cijena po Ukrajinu ??!!.…zemlja je ostala bez polovice svog stanovništva, privreda joj je razorena, ne moze izmirivati obaveze bez stranih para, sto kredita, sto donacija - vec dosadašnje zaduženje je ogromno, ubrzano gubi najbolje prirodne resurse, jer padaju u ruske ruke, energetski sistem je devastiran, zivot obicnog covjeka sve tezi i sumorniji....ako tome pridodamo jos 600-700 000 poginulih (moja procjena), i ko zna koliko jos obogaljenih, eto ti cijene neuspjesne demilitarizacije...ali naravno, tebe to ne zanima, jer si ljudska fukara, bez obraza i srama....I kako bi ocijenio uspjeh demilitarizacije Ukrajine ako znaš da danas rokaju Rusiju čime god požele, za razliku od 2022 kada su imali krš od oružja.
Od 1 do 10.
Sad opiši Rusiju.Pa uspjeh demilitarizacije Ukrajine nije bas na visokom nivou, zahvaljujuci Zapadu koji fila oruzjem Ukrajinu....to je sasvim logična stvar, ne vidim cemu postavljati pitanje za nesto sto je vise nego očigledno...no, koja je cijena tog ruskog "neuspjeha", cijena po Ukrajinu ??!!.…zemlja je ostala bez polovice svog stanovništva, privreda joj je razorena, ne moze izmirivati obaveze bez stranih para, sto kredita, sto donacija - vec dosadašnje zaduženje je ogromno, ubrzano gubi najbolje prirodne resurse, jer padaju u ruske ruke, energetski sistem je devastiran, zivot obicnog covjeka sve tezi i sumorniji....ako tome pridodamo jos 600-700 000 poginulih (moja procjena), i ko zna koliko jos obogaljenih, eto ti cijene neuspjesne demilitarizacije...ali naravno, tebe to ne zanima, jer si ljudska fukara, bez obraza i srama....
Ne nego za ljudska prava a protiv humanitarne katastrofe.Rusija ratuje za teritorij?
Naravno da i Rusija placa cijenu ovog ludila kome je kumovao Zapad, prvenstveno Anglosaksonci...po mom mišljenju , Rusa je poginulo od 250-350 000, ali sve ostalo sto se drzave tice, nije ni približno onome sto je zadesilo Ukre...Sad opiši Rusiju.
Tvoja procjena broja poginulih, pobjeglih, isključenost iz Civilizacije i blagotvornom utjecaju sankcija.
Tako je.Malo klasičnog laganja gadljivog Mekgregora, Tixijevog heroja.
Nije istina važna, važna je percepcija.
To čupaju zadnje mašine za veš koje imaju .-Огласио се и председник Украјине Владимир Зеленски који је такође признао да је ово био један од најинтензивнијих напада руске војске од почетка конфликта.
I kako bi ocijenio uspjeh demilitarizacije Ukrajine ako znaš da danas rokaju Rusiju čime god požele, za razliku od 2022 kada su imali krš od oružja.
Od 1 do 10.
Rusija, predvodnik borbe za ljudska prava.Ne nego za ljudska prava a protiv humanitarne katastrofe.
Uništavaju nacizam i nacističku državu. Znam da im tvoj narod nikada nije oprostio gaženje trećeg Rajha, ali jbg. Opet ste se ponadali, kao opet jbg.Rusija, predvodnik borbe za ljudska prava.
A protiv humanitarne katastrofe se bori uništavanjem druge države.
Dosta su gadljivi.
Uništavanje nacističke tvorevina zasnovane na strahovladi , zločinima i kršenjima povelje UN jeste sasvim prirodna stvar.Rusija, predvodnik borbe za ljudska prava.
Dosta su gadljivi.
Ševčenko, mjesto prebogato rudama, veli mi Jožek sa podzide da tu leži izvor 50% ukrajinske proizvodnje čelika.
Ratuje za svoju zemlju.To je sve njeno,pa pričao sam ti.Ono što ti i tebi slični ne želite da priznate iz nekog razloga su one nemile slike pre Majdana.Vi tvrdite da toga nije bilo.E,i protiv toga Rusija vodi borbu.To ne može.Rusija ratuje za teritorij?
Kao NATO što se borio za prava Šiptara 1999-te.Sa tom razlikom što je ono u Ukrajini ruska zemlja a Kosovo nije ni zapadna ni šiptarska zemlja nego SRPSKA.Rusija, predvodnik borbe za ljudska prava.
Dosta su gadljivi.
Pa, to sam i kaz'o...Dato je u 2024 godini 60,8 milijardi
Opet... kakve ima veze, kada ne znas koliko je izdvojeno i vec namenjeno za druge stvari...od ukupnog budzeta od 6900 milijardi znaci za jednu godinu
Pa navoditi ukupnu kolicinu necega, kao da iz svega toga moze da se izdvaja sve to... Mislim... Koliko trebas biti glup da ti to bude argument...sta je tvoja poenta uopse ?
Cak i da jeste, misliti da treba samo da izdvojis sredstva i ostvarices svoje zamisi, samo ako izdvojis sredstva...moja poenta je da je to sitnica za zapad sto daju Ukrajini