Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ratuje za svoju zemlju.To je sve njeno,pa pričao sam ti.Ono što ti i tebi slični ne želite da priznate iz nekog razloga su one nemile slike pre Majdana.Vi tvrdite da toga nije bilo.E,i protiv toga Rusija vodi borbu.To ne može.
Neophodno je da kolega Frtaljer prođe proces denacifikacije da bi doživeo katarzu te postao član civilizovanog društva.

Pa, to sam i kaz'o...

Opet... kakve ima veze, kada ne znas koliko je izdvojeno i vec namenjeno za druge stvari...
I opet, ta cifra je izmisljena...

Pa navoditi ukupnu kolicinu necega, kao da iz svega toga moze da se izdvaja sve to... Mislim... Koliko trebas biti glup da ti to bude argument...

Cak i da jeste, misliti da treba samo da izdvojis sredstva i ostvarices svoje zamisi, samo ako izdvojis sredstva...

Treba ta sredstva neko da koristi, ako nema dovoljno korisnika, dzaba kolicina sredstava.
Koja cifra je izmisljena ?

Ukupni budžet Sjedinjenih Američkih Država za fiskalnu godinu 2024. iznosi približno 6,75 triliona dolara. Ovaj iznos uključuje obavezne rashode (npr. socijalna sigurnost i zdravstvenu zaštitu), diskrecione rashode (npr. odbrana i obrazovanje)

z:mrgreen:
Зеленски наводи да су данас у Украјини испаљене 93 ракете, од којих је 81 наводно оборена.

IMG_20241213_115253_997.jpg

Несретни Укри мисле да бране своју слободу и неовисност а Руси мисле да бране Русију од НАТОваца. Кољу се између себе, своје људе?
Сљепило..

Све више мислим да је Пут лер дио неког већег неплана.

Siguran sam da si tako mislio i o sporu Srba i Makedonaca a desilo se suprotno, naglasio sam da ce vremenom RPC priznati odluku Ukrajinaca i Vartolomeja pod uslovom da Ukrajina opstane kao nezavisna, suverena drzava kao u slucaju MPC.
Opet i opet, do kada po Bogu brate, plediraš teze bez veze... Đuro, mislim da i ti to znaš, završio sam bogosloviju "Sv. Arsenije Sremac" u Sr.Karlovcima, kao đak generacije, i znam u čemu je bio nesporazum sa Makedoncima - oni su se bunili što nemaju bogoslovske udžbenike na njihovom jeziku i zbpg toga što ne mogu da bogosluže na njihovom jeziku. Lično sam i tada i sada smatrao da im je to potrebno odobriti, a sve drugo je ostalo isto, čak šta više oni nemaju patrijaršiju i njihove mitropolite, rukopolaže patrijarh SPC. Učenje i kalendar SPC i MKC su potpuno isti i MKC nije raskolčnička, jeretička i šizmatička crkva, kao što samozvane CGPC i UPC jesu... Oni su potpali, "zahvaljujući" odmetnutom patrijarhu carigradskom vartolomeu, pod ekumenizam i unijatstvo. Njima je vrhovni poglavar papa RKC... Oni su postali i novokalendarci, a takvu jeres ne prizna Moskovska Patrijaršija, najveća pravoslavna hrišćanska crkva ... Kao takvi, odmetnuti i nikakvi, oni neće nikada da budu priznati od izvorne, Hristove, Pravoslavne Crkve .. Da li sada shvataš razliku i razlog zbog čega ne mogu da budu priznate kao crkve ... One su i građanski registrovane kao grupa istoverujućih građana ... Dakle, to nisu crkve i nikada to neće ni postati ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back