Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava više poštuju u Srbiji nego u EU. Čekam...
Nisi dokazao tvoju tvrdnju da 95% ljudi u svetu podržava Putina. Čekam...

U kojim zemljama se najviše poštuju ljudska prava?
Kao prvo. Sto se tice prava.
U Srbiji je premijer zena.
U Srbiji je premijer zena gej (lezbejka)
U Srbiji je premijer zena gej koja sa svojom partnerkom podize dete. Koliko zemalja EU i NAFO ima slican primer????
Znaci iskljucicemo celu ovu pricu iz pitanja.
U Srbiji mozes nekaznjeno da blokiras autoput. Mozes da spalis skupstinu , da vredjas , lomis , bijes policiju dok agresivno sprovodis svoju politicku ideologiju. A da ne budes kaznjen. Navedi zemlju primer iz EU i NAFO gde je to moguce, a da ti policija ne izbije bubrege i slomi sva rebra???
Znaci iskljucicemo kompletno ovu pricu iz tvog pitanja.
U Srbiji imas pristup kompletno svim medijima i izvorima informacija na svetu.
Navedi koliko ima takvih zemalja u EU i NAFO gde nema surove cenzure medija i kovinara???
I ovo cemo iskljuciti iz tvojeg pitanja o kako si rekao ljudskim pravima. Ne vredi da ti dalje nabrajam demokratske norme koje vladaju u Srbiji jer ni za ovo nemas pojma niti si upoznat. Jel si video mozda u Srbiji u parlamentu da neko dovede nacistu odgovornog za zlocine protiv covecnosti i jos mu aplaudira? Nisi? A sto nisi?
Pre svega ovaj srpski forum je za tebe jedan savrsen primer demokratije. Ti i tvoji propagirate svoje stavove, naslusali smo se svacega, fasizma , nacizma , pedofilije, zoofilije, nekrofilije... vredjate istoriju Srbije, srpski narod , sirite mrznju ideolosku, rasnu, etnicku, versku... i ? Niste cenzurisani. A na srpskom ste forumu. To je demokratija. Iznosis svoje stavove . A na zapadu? Samo ako beknes nesto sto nije u skladunsa agendom koju forsiraju krece represija.
U svakom slucaju, demokratija je za tebe jedna velika nepoznanica i nevidim razlog niti svrhu sta zapravo tebi treba? Pa Rusija u ovom trenutku ima visi stepen demokratije od zapadnih zemalja. Mnoge africke zemlje koje su do juce bile kolonije imaju visi stepen demokratije.... i onda ja tebe da pitam , o cemu ti jbt pricas???

Baterija Patriot presrela jednu od Orašarovih bojevih glava, operator već sahranjen u rodnom Čugujevu:
BF1AEEA9-F569-49F3-9A5D-82247D8CFF8B.jpeg

U Srbiji je premijer zena.
To nije dokaz da se ženska prava više poštuju u Srbiji nego u EU
U Srbiji je premijer zena gej (lezbejka)
U Srbiji je premijer zena gej koja sa svojom partnerkom podize dete.
To nije dokaz da se prava gejeva više poštuju u Srbiji nego u EU.
U Srbiji mozes nekaznjeno da blokiras autoput. Mozes da spalis skupstinu , da vredjas , lomis , bijes policiju dok agresivno sprovodis svoju politicku ideologiju. A da ne budes kaznjen.
To je laž.
U Srbiji imas pristup kompletno svim medijima i izvorima informacija na svetu.
Koliko televizijskih stanica u Srbiji ima nacionalnu frekvenciju, a da nisu režimske stanice?  
Ne vredi da ti dalje nabrajam demokratske norme koje vladaju u Srbiji jer ni za ovo nemas pojma niti si upoznat.
Ti pričaš gluposti.
Jel si video mozda u Srbiji u parlamentu da neko dovede nacistu odgovornog za zlocine protiv covecnosti i jos mu aplaudira? Nisi? A sto nisi?
Da li ti znaš kakav je parlament u Finskoj?
Pre svega ovaj srpski forum je za tebe jedan savrsen primer demokratije. Ti i tvoji propagirate svoje stavove, naslusali smo se svacega, fasizma , nacizma , pedofilije, zoofilije, nekrofilije... vredjate istoriju Srbije, srpski narod , sirite mrznju ideolosku, rasnu, etnicku, versku... i ? Niste cenzurisani. A na srpskom ste forumu. To je demokratija.
Moderatori su pre 6 dana izbrisali ovu temu koju sam ja otvorio
Naziv teme je
"Ko u svetu podržava Putina?"
Tekst kojim sam otvorio tu temu je
"Narednih dana, nedelja i meseci navešću još mnogo primera ali za početak ovo
Anders Brejvik
Norveški masovni ubica Anders Bering Brejvik, osuđen na 21 godinu zatvora zbog ubistva 77 ljudi u Norveškoj 2011. godine, pojavio se na sudu na saslušanju povodom svog zahteva za uslovnu slobodu sa slovom "Z" na glavi.
Brejvik je takođe doneo ručno napravljen poster na kom izražava podršku Kini, Rusiji, Iranu i Severnoj Koreji.
Brejvik je održao kratak govor, pokazujući rukom simbol "bele nadmoći" i poster sa neonacističkim porukama i teorijama zavere o tome da evropske etničke grupe gube svoju zemlju. Takođe je izrazio podršku jednoj švedskoj neonacističkoj grupi.
https://24sedam.rs/svet/vesti/346735/brejvik-se-na-sudu-pojavio-sa-slovom-z-na-glavi/vest
A na zapadu? Samo ako beknes nesto sto nije u skladunsa agendom koju forsiraju krece represija.
Dokaži tvoju tvrdnju. Čekam...
Pa Rusija u ovom trenutku ima visi stepen demokratije od zapadnih zemalja. Mnoge africke zemlje koje su do juce bile kolonije imaju visi stepen demokratije.... i onda ja tebe da pitam
Dokaži da u ovom trenutku Rusija i mnoge afričke zemlje imaju viši stepen demokratije od zapadnih zemalja. Čekam...
o cemu ti jbt pricas???
Dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava više poštuju u Srbiji nego u EU. Čekam..

To nije dokaz da se ženska prava više poštuju u Srbiji nego u EU

To nije dokaz da se prava gejeva više poštuju u Srbiji nego u EU.

To je laž.

Koliko televizijskih stanica u Srbiji ima nacionalnu frekvenciju, a da nisu režimske stanice?  

Ti pričaš gluposti.

Da li ti znaš kakav je parlament u Finskoj?

Moderatori su pre 6 dana izbrisali ovu temu koju sam ja otvorio
Naziv teme je
"Ko u svetu podržava Putina?"
Tekst kojim sam otvorio tu temu je
"Narednih dana, nedelja i meseci navešću još mnogo primera ali za početak ovo
Anders Brejvik
Norveški masovni ubica Anders Bering Brejvik, osuđen na 21 godinu zatvora zbog ubistva 77 ljudi u Norveškoj 2011. godine, pojavio se na sudu na saslušanju povodom svog zahteva za uslovnu slobodu sa slovom "Z" na glavi.
Brejvik je takođe doneo ručno napravljen poster na kom izražava podršku Kini, Rusiji, Iranu i Severnoj Koreji.
Brejvik je održao kratak govor, pokazujući rukom simbol "bele nadmoći" i poster sa neonacističkim porukama i teorijama zavere o tome da evropske etničke grupe gube svoju zemlju. Takođe je izrazio podršku jednoj švedskoj neonacističkoj grupi.
https://24sedam.rs/svet/vesti/346735/brejvik-se-na-sudu-pojavio-sa-slovom-z-na-glavi/vest

Dokaži tvoju tvrdnju. Čekam...

Dokaži da u ovom trenutku Rusija i mnoge afričke zemlje imaju viši stepen demokratije od zapadnih zemalja. Čekam...

Dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava više poštuju u Srbiji nego u EU. Čekam..
Jeste. Mnoge drzave EU i NAFO kontrolisu masonske loze i one nece dozvoliti da zena odlucuje . Dokazi da nisam u pravu . I ja umem da cekam narocito kad aneko tvrdi nesto sto nema pojma o cemu govori.

Postuju se. Mnogi ljudi koji su homoseksualne orjentacije zauzimaju visoka mesta u nasem drustvu i uvazeni su i postovani gradjani Srbije i postovani poznanici i prijatelji. Oni se takodje u ovom trenutku pitaju o cemu ti pricas posto GEJ nije etnicko , versko , rasno i ideolosko pitanje vec pitanje licnog ukusa i odabira. Niko to ne osporava niti zabranjuje , ali niko nema ni pravo da namece svoje misljenje drugima. Racionalno i zdravo razmisljanje na ovim prostorima jos uvek postoji i jednostavno to woke idiotizam nije prihvacen niti ce cak ni medju lgbt zajednicom. Pripadnici lgbt imaju dobre poslove na visokim pozicijama drustveno su jako dobro prihvaceni i nemaju nikakvi problema niti ih iko napada zbog toga. Ako ti licno znas nesto sto mi ne znamo mozes slobodno da se obratis Ani Brnabic koju takodje zanima o cemu to to pricas.
Cekam da cujem sta ti je rekla.

To nije laz. To je cinjenica i nikoga ne zanima da li ti imas sposobnost da prihvatis to.

Kako se dobija nacionalna frekvencija? Koji su kriterijumi koje mora da ispuni jedna televizija da bi je dobila? Da li znas da je 80% clanova REM opozicionari? Isto kao i RIK? Nisi znao? A zasto ne znas to? Cekam tvoj odgovor zasto nisi to znao?

Ne . Ti pricas gluposti ali te je osamarila realnost i sada bi da kmecis.

Parlament u Finskoj je postao nelegalan i to mozes da utvrdis citanjem Osnivackog akta Finske drzavnosti, ako si na to mislio i ako si sa time upoznat, a ako nisi zasto nisi u toku sa desavanjima?

Sta jedan norveski ludak trazi ovde? On je lud, proglasen je ludim. Lece ga i nadgledaju psihijatri. Jel ti pratis , citas i razgovaras sa ludacima? To bi objasnilo puno stvari....

Sve ri je dokazano. Argumenrovano si pociscen.

Dokazi da nije tako.

Ne znam sta cekas kada ni sam ne znas u kakvu si raspravu usao sa poluinformacijama i stereotipima.

Ja ne vredi da cekam jer kao sto sam ti gore naveo, nema prostora da nesto promenis na sebi , to je to sto mozes da uradis , ne postoji nacin da nadmasis svoje granice. Nisi ti kriv, tako si rodjen i to moras da prihvatis.

Zapada, ne Europe. I mi smo Europa a Rusi pogotovo. Drže Europu.

Zapad je navikao na pljačku, te nakon fizičkog gubitka kolonija osmisli su EU kako bi nesmetano to i dalje radili.

NATO je tu da drži lojtre (ljestve, skale)
Niste ni vi Hrvati propustali prilike za prodor na istok
Zanimljivo da je Đuri baš Agafja kriva, ne daj bože da pomene nekog iz bojne…

Totalna dominacija Amerikanaca u broju svemirskih lansiranja, u 2023 gotovo 80%, naspram 0% 2010-2012 :lol: Svijet se strašno promijenio zadnjih 10 godina, a veliku žalost rusofila. Rusija već 2023 osjeća posljedica rata i zaostaje pomalo u svemu.
Pogledajte prilog 1648108
Nemoj zaboraviti da se jos uvek za lansiranja svih saltelita koriste ruske rakete i ruski raketni motori nosaci. I nemoj da zaboravis da Rusi koriste sistem teskog lansiranja , tj. koriste 1 raketu da posalju vrlo teski teret odjednom. Skoro su lansirali raketu sa 16 satelita.

The United States has increased production of 155 mm artillery ammunition to 50,000 per month.

William LaPlante, the Under Secretary of Defense for Acquisition and Sustainment, announced this.

By the end of the year, the company plans to ramp up ammunition production to 55,000 per month.

The production ramp up is powered by both modernized and newly built facilities in multiple states (PA, IA, AR, KS, TX).

Before the war in Ukraine, the United States could produce about 14,400 artillery shells per month.
Impresivno, dakle NATO polako na mesečnom nivou sustiže nedeljni kapacitet Rusije.

Ko zna gde je Kina...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back