Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.714
Muči me odakle vadiš one slike kratera, pa puta 36Ala tebe muče one leskove šibe što ste ih pojeli. Bridi?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muči me odakle vadiš one slike kratera, pa puta 36Ala tebe muče one leskove šibe što ste ih pojeli. Bridi?![]()

Ma jakako...evo samo malo ofarbat zamjenit plivajuci zamajac i ponovo na BerlinNe razumeš ni ti da svaki pogden tenk nije uništeni tenk..Velika vecina izbačenih iz stroja se vraća na front i to jako brzo..Rusi mnogo žešće deru Ukro pozadinu
Kao i ona prosla iliBit ce jako interesantna zima tu ste jedino u pravu ..

U kojim zemljama se ljudska prava najviše poštuju?Statistika kaze da je 85 % svetske populacije na strani Putina. Ako se tu uracuna i populacija sa zapada koja je za Putina dolazimo do 90-95% covecanstva podrzava Putina.
Misliš na onu kad smo jeli hrčkeKao i ona prosla ili![]()
Jok, ti siMda...ti si dobar primer

Mislim da lazes da si bio izvidjac. Izvidjaci moraju biti strpljivi, a ti si zesca paljevina.Jok, ti si![]()
Skratio mi se fitilj s godinama.Mislim da lazes da si bio izvidjac. Izvidjaci moraju biti strpljivi, a ti si zesca paljevina.
1. Dokaži tvoju tvrdnju. Čekam...Statistika kaze da je 85 % svetske populacije na strani Putina. Ako se tu uracuna i populacija sa zapada koja je za Putina dolazimo do 90-95% covecanstva podrzava Putina
1. Dokaži tvoju tvrdnju. Čekam...Statistika kaze da je 85 % svetske populacije na strani Putina. Ako se tu uracuna i populacija sa zapada koja je za Putina dolazimo do 90-95% covecanstva podrzava Putina.
Da te edukujem...1. Dokazi tvoju tvrdnju. Čekam...
2.U kojim zemljama se najviše poštuju ljudska prava?

Izviđao ispod suknje...Mislim da lazes da si bio izvidjac. Izvidjaci moraju biti strpljivi, a ti si zesca paljevina.
.Da te edukujem...
Iran
Jemen
Somalija
Rassija
Kina
Bratska im S. Korea
Venezuela
Itd...itd![]()
Ma ni to.Izviđao ispod suknje...
Pa oklop se popravlja, redovni servis, mehanički kvarovi, lakša oštećenja podvozja i transmisije uslijed divljanja u vožnji, ,popravak manjih oštećenja uslijed zabijanja u razne prepreke zidove, stabla, druga vozila, popravak lakših oštećenja od pogodaka dronova koji nisu probili oklop, eventualno koji lakši nalet na minu pa se tenk izvuče za dijelove...To si jos gori od ovog Marina ..Pa sta rade u remont centrima blizu fronta..Sto ce uopšte remont centar blizu fronta .. Menjaju gume na tenku ?
hahah USA intervencija u Poljskoj...strašno kako su vam mozgovi oštećeni copiumom..
Има их још...
![]()
.